- Poruka
- 77.749
i sta, ti bi ga roknuo samo sto se razlikuje od ostalih?
a i slika mi deluje nestvarno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svašta, ne bih ja nikog "roknuo"
a sta si hteo da kazes postavljajuci sliku?
Da postoje vanzemaljci
a kakve to ima veze sa abortusom?
Jašta, u 21. veku, porađati se u štali ili na livadi, bez ikakve stručne pomoći, za mene je primitivizam i krajnja nebriga o zdravlju žene i njenog poroda.Inače, porađanje u vodi i rađanje u prirodnoj sredini za novo biće je vrh.Naravno da sumnjaš jer je to za tebe naučna fantastika.
jel ti to ozbiljno?Samo tako se možemo rešiti njihove invazije, jer oni oplođuju naše žene i vidiš rezultate na slici. Tako izgleda hibrid između čoveka i vanzemaljca. Ono stvorenje na slici je zapravo jako moćno i može jednog dana da zagospodari planetom, iako izgleda krhko. Izgled vara
jes vala baš neki bez "stručne pomoći" ne znaju ni šta trebaju da jedu a šta neJašta, u 21. veku, porađati se u štali ili na livadi, bez ikakve stručne pomoći,
takve uslove je najlakše obezbediti u kućnoj atmosferiInače, porađanje u vodi i rađanje u prirodnoj sredini za novo biće je vrh.
slažem se na ovoj temi to uopšte nije važno ali pogledaj postove u nazad pa ćeš videti da si ti potegla to pitanjeMada, ne razumem zašto je to ovde važno,
ne bi ti prihvatila ni jedan moj konstruktivan predlog,uzgred besmisleno je davati bilo kakve konstruktivne predloge sve dok se ne složimo da je abortus ubistvozaista je krajnje vreme da daš" konstruktivne"predloge,
ja sam ubeđena da ti ne možeš da objasniš ni kako je to biti tiUjedno bih zamolila muške članove ovog Foruma i posetioce ove teme, da se ne trude da nam objasne "kako je to biti majka", jer ni ja njima ne mogu da objasnim "kako je to biti otac".
Da li shvataš šta si napisalane bi ti prihvatila ni jedan moj konstruktivan predlog,uzgred besmisleno je davati bilo kakve konstruktivne predloge sve dok se ne složimo da je abortus ubistvo
ja sam ubeđena da ti ne možeš da objasniš ni kako je to biti ti
)Ako taj tvoj Bog zaista postoji, vrlo sam mu zahvalna što nas je stvorio toliko različite, da nikakvih dodirnih karakternih tačaka sa tobom nemam, mada je moje lično mišljenje da za to mogu da zahvalim svom predivnom taji(koji, Bogu 'fala,nema veze sa tobom, mada, sve je moguće, jel'
)O da... kućni porođaj... jer porođaj pod nadzorom lekara je za gradske pi**ice....Kućni porođaj sebi može da priušti zdrava žene,ona koja vodi računa i osebi i o bebi.
Москва – За Руску православну цркву абортус је раван холокаусту, изјавио је председник Синодалног дељења за односе између Цркве и друштва, протојереј Всеволод Чаплин.
„Абортуси су најстрашнији Холокауст у историји човечанства“, рекао је Чаплин током протеста против абортуса и хомосексуализма у Москви.
Он је казао да су „абортуси убили више људи него сви ратови“ и да је зато за Русе неприхватљив.
Током протеста ношени су транспаренти „Зауставите убијање деце“ и „Москва није Содома“, пренала је руска агенција РИА Новости.
Они су позвали на усвајање националних закона против побачаја и пропаганде хомосексуалних односа међу малолетницима. Такви закони су већ донети у неким руским регијама, а сличан протест је одржан и у граду Казану.
http://www.vaseljenska.com/svet/abortus-je-ravan-holokaustu/
šta će tebi odlomak iz Biblije kada ti ne veruješ ni u Boga ni u Bibliju?Da li shvataš šta si napisalaTI SI ODLUČILA da je abortus ubistvo, dok god se ne složim da je to tako, ja sam pepeo i dim
Kad mi nađeš ijedan razuman odlomak iz Biblije
ako uzmeš jaje ispod kvočke i zgaziš ga,da li si ubila život?primer iz životne prakse, bez palamundije,STVARNO ćemo razgovarati
mene uopšte ne zanima ko si ti ali iz onoga šta neko ovde piše može da se zaključi ko je kakavInače, čar i draž života je da ti ne shvatiš "ko sam ja", niti mene zabole "ko si ti",
trebalo bi da tražiš dodirne tačke sa Hristom a ne sa mnomAko taj tvoj Bog zaista postoji, vrlo sam mu zahvalna što nas je stvorio toliko različite, da nikakvih dodirnih karakternih tačaka sa tobom nemam,
zašto se stalno pozivaš na Boga ako u Njega ne veruješ?koji, Bogu 'fala,nema veze sa tobom,
opet guraš kamen uz brdoO da... kućni porođaj... jer porođaj pod nadzorom lekara je za gradske pi**ice....
Kućni porođaj, jer komšinica Milka najbolje zna šta da radi ako slučajno pukne perineum...
Takođe, samo pi**ice idu kod zubara u ordinaciju, kad sve može na ulici uz čišćenje cipela...
http://2.***************/_osrVjnPbdEM/SM0WlYwFI_I/AAAAAAAAEWo/JwlNOCK7Thw/s400/Street_Dentist_1.jpg
Prozvani pojedinac ne bi uradio ništa.a ja bih njega volela da pitam par pitanja
1. neka mu cerka dodje sa 15 i kaze tata dragicka trudna sam a nemam pojma ko je otac bila je to dobra zurka iako je se pola ne secam bila sam naduvana, sta bi uradio

Abortus.Šta to?
Nije problem što ne poznaješ Sveto Pismo, već je problem što ne želiš da ga poznaješ.Pa zar to nije u suprotnosti sa Svetim pismom po kojem navodno živiš? Zar ne treba prvo da izvadiš brvno iz svog oka, pre nego što kreneš da ukazuješ drugima na trunje u njihovim očima?
Da, da... književno delo.. Bog je književnik...Ti očigledno ne poznaješ dovoljno dobro književno delo na osnovu kojeg si rešio da živiš.
Niko ovde ne poteže za kamenjima, već se ukorava greh koji vi veličate.Šta si ovde hteo da kažeš?
Šta ja to i kome to pametujem?
Šta ja to ne preduzimam? Ne bacam kamen na one koje smatram grešnima?
Ove gluposti si pokupio od homoseksualaca.Ti apsolutno nemaš pojma o čemu pričaš, što je tipično za osobu koja ne razume svet oko sebe, ali daje sebi za pravo da ga osuđuje.
Da, u pravu si. Neznanje je problem, ali bez želje za razumevanjem nečega ili nekoga ti i ne možeš znati šta to nešto znači i kako se zaista taj neko oseća. Možeš samo da se praviš pametan ne znajući koliko na taj način zapravo ispadaš potpuno suprotan od onoga što želiš da budeš.
Prozvani pojedinac ne bi uradio ništa.
Prvo, dotični se ne razmnožava jer čeka nevestu koja je krajnje retkog tipa. Kažu da je postojala samo još jedna takva pre nekih 2000 godina, a i ta se razmnožavala pomoću rimskih vojnika.
Drugo, čak i kada bi imao ćerku, ta bi teško doživela petnaesti rođendan jer prozvani pojedinac ne bi vakcinisao decu kada bi ih imao.
Treće, čak i kada bi ćerka doživela petnaestu, ne bi išla na žurke jer ne bi pohađala školu pa bi ispala glupa u društvu.
Četvrto, čak i kada bi ćerka išla na žurke, žurki ne bi bilo jer prozvani pojedinac ne dozvoljava žurke u svom podrumu gde bi držao ćerku.
![]()
carski
A masturbacija genocid.Abortus.
Tvoj je problem što si u zabludi da pozaješ Sveto Pismo, a ne poznaješ ga.Nije problem što ne poznaješ Sveto Pismo, već je problem što ne želiš da ga poznaješ.
"Sve je Pismo nadahnuto od Boga i korisno za poučavanje, za ukoravanje, za popravljanje, za vaspitavanje u pravednosti, da Božji čovek bude sasvim sposoban i potpuno opremljen za svako dobro delo." (2 Timotiju 3:16)
Kako god okreneš to je kniževno delo koje danas ima na hiljade različitih tumačenja, a sva su ona jedina prava....Da, da... književno delo.. Bog je književnik...
Ko to veliča greh? Koji greh? O čemu ti pričaš?Niko ovde ne poteže za kamenjima, već se ukorava greh koji vi veličate.
Ne lupaj, života ti.Ove gluposti si pokupio od homoseksualaca.
jel ti to ozbiljno?

Da citiram legendarnog Carlina:
“How come when it’s us, it’s an abortion, and when it’s a chicken, it’s an omelette?”
Da citiram legendarnog Carlina:
“How come when it’s us, it’s an abortion, and when it’s a chicken, it’s an omelette?”
To je oblik destrukcije i odlika nemoralnih ljudi. Ljudi čiji ti braniš stav.A masturbacija genocid.
Ja ga poznajem dovoljno da znam kakav život Bog taži od nas. A za ove stvari o kojim diskutujemo pismo ti i nije potrebno, samo zdrav razum koji tebi debelo nedostaje.Tvoj je problem što si u zabludi da pozaješ Sveto Pismo, a ne poznaješ ga.
Jer da ga poznaješ ne bi bio tako ohol da se usudiš da kažeš kako ga poznaješ.
Mozak ti je prelak teren za manipulisanje, to je evidentno.U istoriji su najviše zla učinili baš oni ljudi koji su druge ubeđivali da najbolje poznaju Sveto Pismo. Pa od njih potiču progoni, uništenja čitavih naroda, spaljivanja veštica.... inkvizicija... i sve to u ime Hrista....
A takve ljude je u svoje vreme najviše kritikovao Isus. Džaba što ti proučavaš i hvalisaš se nekakvim znanjem ako nemaš u srcu. Ako nisi spreman da pomogneš, nego u ime tog Svetog Pisma nekoga nazivaš ubicom i grešnikom, a da se nisi ni potrudio da tog nekog razumeš.
Pa za naivne ljude koji ne vole mnogo da misle poput tebe, može se reći da ni crna boja nije crna jer mnogi je smatraju zelenom.Kad god okreneš to je kniževno delo koje danas ima na hiljade različitih tumačenja, a sva su ona jedina prava....
Dovoljno je što ti greh ne smeta da se uoči tvoja trenutna svest o istom.Ko to veliča greh? Koji greh? O čemu ti pričaš?
Ne lupaj, života ti.
Ja koji ukazujem na uzrok problema, ili ti koji stojiš sa strane i pričaš o nekakvoj "ljubavi" i životu u grehu?

Ti to o masturbaciji?To je oblik destrukcije i odlika nemoralnih ljudi. Ljudi čiji ti braniš stav.
Da ga zaista poznaješ ne bi se usudio da napišeš ovako nešto.Ja ga poznajem dovoljno da znam kakav život Bog taži od nas. A za ove stvari o kojim diskutujemo pismo ti i nije potrebno, samo zdrav razum koji tebi debelo nedostaje.
Ti nemaš srca da razumeš svog bližnjeg, a očigledno ne razumeš ni ono što ti pišem, a hvališ se kako razumeš Boga....Mozak ti je prelak teren za manipulisanje, to je evidentno.
Pa pogledaj koji ljudi stoje iza tih progona i inkvizicije, pa onda uvaljuj tu neozbiljnu priču.
Ja ti lepo rekoh da si klasičan liberalni "Hrišćanin". Ti o srcu, a ja o razumu.
Pa ko od nas dvojice nije spreman da pomogne? Ja koji ukazujem na uzrok problema, ili ti koji stojiš sa strane i pričaš o nekakvoj "ljubavi" i životu u grehu?
Ako u tom tvom Pismu piše da je ljubičasta iako tvoje oči vide da je crna??? Čemu ćeš to poverovati?Pa za naivne ljude koji ne vole mnogo da misle poput tebe, može se reći da ni crna boja nije crna jer mnogi je smatraju zelenom.
A ko kaže da meni greh ne smeta?Dovoljno je što ti greh ne smeta da se uoči tvoja trenutna svest o istom.