Абортус је раван холокаусту

Teško da ćeš išta dobiti od beskrupuloznih i uobraženih sektaša, koji sebe nazivaju Hrišćanima.
Eventualno podsmeh i radovanje tuđoj muci.

Setih se price zene koja je u "Oluji" '95 dosla sa dvoje male dece traktorom u Srbiju. Litar mleka za decu je platila 20 DM, nekoj zeni srpkinji koja je, cini mi se kod Bosanske Gradiske izasla pred kolonu sa svojim proizvodima.

Da li ce nama, gladnoj gradskoj raji, milosrdni hriscani koji odu na selo, prodavati organic food po povoljnim cenama?

Ne smem ni da napisem sta mi se javlja :lol:

Teško da ćeš išta dobiti od beskrupuloznih i uobraženih sektaša, koji sebe nazivaju Hrišćanima.
Eventualno podsmeh i radovanje tuđoj muci.
u ta vremena sigurno se nećete setiti kako su vas "beskrupulozni i uobraženi sektaši, koji sebe nazivaju Hrišćanima"pozivali da na vreme sklanjate guzice iz smrdljivih gradova

I čuh glas između četiri životinje gdje govori: oka pšenice za groš, i tri oke ječma za groš; a ulja i vina neće biti.Otk.6.6

Poslednja izmena:
Evo npr. trava sadrži:
1.2% azota, 0.3% fosfora i 2% kalijuma.
Odnos elemenata je veoma nepovoljan, ali recimo samo da želimo da uklopimo kalijum, trebali bi da obezbedimo 7.500 kila trave, tj. 7,5 tona da organski nađubrimo jedan hektar krompira, što se inače postiže sa jednom tonom onog NPK.
Inače prinos trave je 3-4 tone/hektaru, što znači treba Ti pride još dva hektara pašnjaka, kako bi nađubrio hektar krompira.
Fosfor se ipak mora obezbediti nekim drugim đubrivom, jer ovih 7.5 tona trave saje svega 22.5 kg fosfora, a potrebno je 150 kg.
Ja o kvalitetu, ti o kvantitetu... ko razume shvatiće.

Ja o kvalitetu, ti o kvantitetu... ko razume shvatiće.

Ti izgleda ne razumeš da što više kosiš detelinu sa nekog zemljišta, to zemljište postaje sve posnije, jer sa otkošenom detelinom odnosiš hranjive hemijske elemente, neophodne za rast biljaka, tj. narušava se hemijska struktura zemljišta, u smislu da odnos hemijskih elemenata se menja.
Da je tako kako Ti misliš, postojao bi perpetuum mobile.

Ti izgleda brkas formalno i neformalno obrazovanje. Meni je formalno obrazovanje omogucilo da se bavim profesijom koju volim i nikada nisam radila u firmi. Vrhunac moje profesionalne satisfakcije je cinjenica da sam tridesetak advokata-pripravnika koji su prosli kroz moju kancelariju osposobila za samostalan rad u advokaturi. Neki od njih su vremenom prevazisli svog mentora i ja sam ponosna zbog toga. Sve je to niklo pod mojim okriljem, jer sam im svoje steceno znanje nesebicno prenosila.

Dakle, nisi u pravu kada kazes da te znanje koje steknes u skoli ucini robom. Naprotiv, ucini te slobodnim covekom.
Lektore ti li si...
Sad mi je jasno odakle izvire taj ego... :lol:

Daj mi definiciju slobodnog čoveka?

Evo ja ću ti navesti samo jednu stvar koja te čini robom - novac. O kojoj mi slobodi pričamo?

Ti izgleda ne razumeš da što više kosiš detelinu sa nekog zemljišta, to zemljište postaje sve posnije, jer sa otkošenom detelinom odnosiš hranjive hemijske elemente, neophodne za rast biljaka, tj. narušava se hemijska struktura zemljišta, u smislu da odnos hemijskih elemenata se menja.
Druže mislim da si ti otišao u teški fanatizam.

oce, nikad nije bilo ovako, gradovi su zagadjeni, nece se moci ziveti u njima, a i prenapuceni su
To su uslovi koji su u gradovima oduvek postojali. I gradovi su uvek bili prenaseljeni. To ti je zato što oni koji su se rodili na selu (a nisu unuci veleposednika što bi ispravno reko Đavo) znaju iz prve ruke kakav je to život i svim silama se trude da stignu u grad. I onda su spremni da trpe i buve i stenice u minijaturnim prenatrpanim sobicama i vazduh prenatrpan industrijskim dimovima i sve ostalo.
ti rece: U mene jeste blagostanje
Srpsko hondrokefalos. Ne znaiš gramatiki? :mrgreen:

nisi a koj si onda kur?
Zašto te to interesuje? :kafa:

Daklem, čitam i ne mogu da poverujem da je OVO:
Druže mislim da si ti otišao u teški fanatizam.

odgovor na OVO:

:eek:

zašto bi uopšte sejao i kosio detelinu?

Back