Абортус је раван холокаусту

Uzgred, ne valja vam scenario sa beganjem na selo. Ne samo da nemate pojma o poljoprivredi, nego čak i kad bi vaše smešne teorije bile ispravne, u slučaju gladi i nereda po gradovima, osvestili biste se sa vojskom koja je došla da konfiskuje sve što ima ikakvu hranljivu vrednost da nahrani izgladnelu pobunjenu rulju u gradovima. A za njima bi došla mafija sa istim ciljevima, ali bez priznanica o konfiskaciji.
Pa kad ti prisloni cevku na čelo i kaže "Ispoštuj me, sestro", da vidiš kako ćeš da ostaneš bez ekoloških namirnica. :lol:

Uzgred, ne valja vam scenario sa beganjem na selo. Ne samo da nemate pojma o poljoprivredi, nego čak i kad bi vaše smešne teorije bile ispravne, u slučaju gladi i nereda po gradovima, osvestili biste se sa vojskom koja je došla da konfiskuje sve što ima ikakvu hranljivu vrednost da nahrani izgladnelu pobunjenu rulju u gradovima. A za njima bi došla mafija sa istim ciljevima, ali bez priznanica o konfiskaciji.
Pa kad ti prisloni cevku na čelo i kaže "Ispoštuj me, sestro", da vidiš kako ćeš da ostaneš bez ekoloških namirnica. :lol:

Kolega, vi niste uzeli u razmatranje najuticajniji faktor: Boziju zastitu.

Ima i vojska i mafija da pada kao pokosena, samo ako pridju medji. Ne od ruku farmera, nego od Bozije sile. :lol:

Kolega, vi niste uzeli u razmatranje najuticajniji faktor: Boziju zastitu.

Ima i vojska i mafija da pada kao pokosena, samo ako pridju medji. Ne od ruku farmera, nego od Bozije sile. :lol:

Јер Господ љуби праведни суд, и не оставља свеце своје; увек се они чувају; а племе ће се безбожничко истребити.Ps.37.28

To su uslovi koji su u gradovima oduvek postojali. I gradovi su uvek bili prenaseljeni. To ti je zato što oni koji su se rodili na selu (a nisu unuci veleposednika što bi ispravno reko Đavo) znaju iz prve ruke kakav je to život i svim silama se trude da stignu u grad. I onda su spremni da trpe i buve i stenice u minijaturnim prenatrpanim sobicama i vazduh prenatrpan industrijskim dimovima i sve ostalo.

Srpsko hondrokefalos. Ne znaiš gramatiki? :mrgreen:

Zašto te to interesuje? :kafa:

druga vremena i teska, nikad nije bilo ovako, bice krvi do kolena za kontejnere ako bude imao ko da ih napuni

nesto si pomislio a da to nije tako, nisam spominjao da si u blagoslovenom stanju, vec u blagostanju
hebena gramatika i znacenja reci:D

46330_533722669976330_1574399764_n.jpg

Занемарићу твоје непознавање граматике...
Јеси ли се ти то препознала? :)
ne ja , ali silovatelje , pedofile ,serijske ubice , manijake , hitlera staljina , ....bolje da ih mama nije rodila jer su svojim rodjenjem ubilo mnogo vise ljudi nego sto vredi njihov zivot , zar ne mislis tako?

Poslednja izmena:
Ubistvo nije osuda?
Ubistvo???

Ne znam gde ti pronalaziš osudu u celoj ovoj priči, ali ok, navikao sam da ste nesposobni da prepoznate kada se kritikuje greh.
Ti si bezgrešan?

"Mi" koji se striktno drživo Svetog Pisma, i "vi" koji uvodite novotvorije i razna vanbiblijska verovanja, nebili umirili savest za život u grehu.
Striktno se držiš Svetog Pisma????
Smeš ovo da potvrdiš?
A šta sa onim delovima koji kažu suprotno u odnosu na neke druge?

Nikog ovde nisam proglasio bludnicom, već kažem da su određene radnje odlika bludnica, a ko se pronađe u tome je lično njegov problem.
Sram me bilo. Lepo si kazao da šija nije vrat, a ja tebe pogrešno tumačim.

Kreni od sebe, šta si ti uradio? Ja ovde ukazujem na uzrok problema, tako što budim svest ovde prisutnim ljudima. Problem ovog "tihog holokausta" je u glavi, ne u tabletama, prezervativima i sl srestvima za podsticanje nemorala.
Šta sam uradio? Pa ne stojim im nad glavom i ne dolivam ulje na vatru. Pazi života ti, one baš vole što su abortirale.

Ti si tipični liberalni "Hrišćanin".
Ja sebe ne smem da nazovem Hristovim imenom.

Sve što je ovde licemerno je vaša ideologija, gde stojite sa strane i pravite se pametni.
Pomoći nekom u nevolji znači probuditi mu svest, svest da živi u grehu i da pod hitno mora da se menja, a ne tapšanje po ramenu i podrška za destrukciju.
Ko to stoji sa strane i pravi se pametan, a ne čini ništa?
Pa ko to svim silama pokušava da drugome soli pamet? Ko to bez pokušaja da razume pruža prste ka drugima i naziva ih bludnicima????
Ovo je već vrhunac licemerja.

Ovde se postavlja pitanje da li uopšte razmišljaš. Jer te je tvoja crkva naučila samo da ponavljaš kao papagaj jednu istu stvar.
Moja crkva?

Da, nerođenog deteta.
Ti si bezgrešan?
Ako sam grešan to ne znači da treba da ćutim na greh i da dopustim da mi braća i sestre zbog neznanja stradaju od istog.
Striktno se držiš Svetog Pisma????
Smeš ovo da potvrdiš?
A šta sa onim delovima koji kažu suprotno u odnosu na neke druge?
Koji delovi?
Očigledno površno tumačiš Sveto Pismo pa ti je mnogo šta suprotno..
Šta sam uradio? Pa ne stojim im nad glavom i ne dolivam ulje na vatru. Pazi života ti, one baš vole što su abortirale.
Pa u tome je i problem, što stojiš sa strane i praviš se pametan, a ništa korisno ne preduzimaš.
Ovde je glavni problem (ne)znanje... Ovde prisutni misle da su godine merilo znanja... ..pa u nedostatku istog ništa drugo im i ne preostaje.
Ko to stoji sa strane i pravi se pametan, a ne čini ništa?
Pa ko to svim silama pokušava da drugome soli pamet? Ko to bez pokušaja da razume pruža prste ka drugima i naziva ih bludnicima????
Ovo je već vrhunac licemerja.
Evo iznad ti je odgovoreno.
Tipičan liberanli "hrišćanin" koji pokušava da razume destruktivnu ideologiju.
Pa da ti smeta ta destrukcija nikada je ne bi pokušao razumeti, već bi se otrgao od nje, ali očigledno da je ona sastavni deo tvog života, pa svim silama želiš da je razumeš. Valjda ti je to mnogo lakše, nego da sebe promeniš.

Da, nerođenog deteta.
Šta to?

Ako sam grešan to ne znači da treba da ćutim na greh i da dopustim da mi braća i sestre zbog neznanja stradaju od istog.
Pa zar to nije u suprotnosti sa Svetim pismom po kojem navodno živiš? Zar ne treba prvo da izvadiš brvno iz svog oka, pre nego što kreneš da ukazuješ drugima na trunje u njihovim očima?

Koji delovi?
Očigledno površno tumačiš Sveto Pismo pa ti je mnogo šta suprotno..
Ti očigledno ne poznaješ dovoljno dobro književno delo na osnovu kojeg si rešio da živiš.

Pa u tome je i problem, što stojiš sa strane i praviš se pametan, a ništa korisno ne preduzimaš.
Ovde je glavni problem (ne)znanje... Ovde prisutni misle da su godine merilo znanja... ..pa u nedostatku istog ništa drugo im i ne preostaje.
Šta si ovde hteo da kažeš?
Šta ja to i kome to pametujem?
Šta ja to ne preduzimam? Ne bacam kamen na one koje smatram grešnima?

Evo iznad ti je odgovoreno.
Tipičan liberanli "hrišćanin" koji pokušava da razume destruktivnu ideologiju.
Pa da ti smeta ta destrukcija nikada je ne bi pokušao razumeti, već bi se otrgao od nje, ali očigledno da je ona sastavni deo tvog života, pa svim silama želiš da je razumeš. Valjda ti je to mnogo lakše, nego da sebe promeniš.
Ti apsolutno nemaš pojma o čemu pričaš, što je tipično za osobu koja ne razume svet oko sebe, ali daje sebi za pravo da ga osuđuje.
Da, u pravu si. Neznanje je problem, ali bez želje za razumevanjem nečega ili nekoga ti i ne možeš znati šta to nešto znači i kako se zaista taj neko oseća. Možeš samo da se praviš pametan ne znajući koliko na taj način zapravo ispadaš potpuno suprotan od onoga što želiš da budeš.

Back