Абортус је раван холокаусту

postao je trend u americi kucnog porodjaja , vecinom su to bile hipi zene , a one su se inace zdravo hranile nista nisu pusile , jele samo ono sto posade , nisu uzimale alkohol , .....
što u svakoj čorbi moraš biti mirođija,ovo što pišem namenjeno je bridgetown,nju ovo odavno kopka.Jasno je meni da si ti rezignirana,i da zato sve ovo radiš al ajd oladi malo i pozabavi se sobom.

pitala sam te pitanje vezano za temu , odgovori mi?
koliko puta si se ti kucno porodila kad toliko pricas i hvalis to
nijednom,jer tad nije bili takve mogućnosti ali ako bih se sad porađala pokušala bih da organizujem tako nešto.
Inače bila sam zdrava trudnjača:)aktivna,bez dodatnih kilograma i komplkacija u trudnoći,porodila sam se gotovo bezbolno,za deset minuta jedva su uspeli da se organizuju.
I danas zahvaljujem Bogu za to.

Ti misliš da ovi što koriste hemiju proizvode paprike od pola metra?
Ili misliš da ovi što se bave masovnom proizvodnjim hrane uz upotrebu hemije, to čine zato što sebi hoće da stvore dodatne, nepotrebne troškove?

P.S. U hemiju se računa i veštačko đubrivo.
Ja mislim da može svako da gaji organsku, zdravu, normalnu papriku i u sred pustinje, ako hoće. Tako da se iskoristi svaki deo Zemlje za adekvatan život.
Ali problem je što ljudi nemaju znanja i što veruju satanistima, to obično ide jedno uz drugo.

Ja mislim da može svako da gaji organsku, zdravu, normalnu papriku i u sred pustinje, ako hoće. Tako da se iskoristi svaki deo Zemlje za adekvatan život.
Ali problem je što ljudi nemaju znanja i što veruju satanistima, to obično ide jedno uz drugo.

kalahari-game-tracker-505153-sw.jpg

Crnac u prednjem plan dovikuje crnu u pozadini:
- E, počni još jeno dvajes koraka na sever! Kad ovde posadim papriku ima da ti napravi senku preko zelene salate!

Back