Абортус је раван холокаусту

Jestira zna i piše o onome što zna a ti pišeš o onome o čemu nemaš pojma.
jesitra ovo ono , znam ja takve , takvi ko ti su uvek bili deo sistema kapitalizma a onda kad su tamo ispusili dosli da prodaju nama srbima toplu vodu , kladim se da si celi svoj bedni zivot neudati i bez dece provela ljubeci noge kapitalistima , pa kad su te ispusili sad pljuljes po njima , dobro ja znam takve ko ti , naravno reci ces da nije tacno ali tacno je , jer ja mozda jesam bolesna ali glupa nisam , :hahaha:

servante , ja sam te pitala sto ti ne odes tako da zivis a ti kazes spremas se , pa ti si mlad na tebi je , ja ne moram , moje je vreme proslo , nadji zenu pa u planine , pa da vidis kako je tako ziveti
Dok mogu da koristim sistem ja ću da ga koristim, kada ne mogunem biću sposoban da nastavim život van sistema, to ti ponavljam po stoti put.. A tebe kada satanisti sateraju u ćošak nećeš imati gde, ali od tog kukanja nećeš imati ništa, pa ćeš se setiti svega ovoga... Ako ti nije žao svog života, trebalo bi da misliš na svoju decu.

To nisu neophodna sredstva... tvoj izbor hoćeš li papriku od pola metra punu hemije, il' ćeš neku normalnu.
Dakle, sve se može kad se hoće.
p.s.

Ti misliš da ovi što koriste hemiju proizvode paprike od pola metra?
Ili misliš da ovi što se bave masovnom proizvodnjim hrane uz upotrebu hemije, to čine zato što sebi hoće da stvore dodatne, nepotrebne troškove?

P.S. U hemiju se računa i veštačko đubrivo.

Dok mogu da koristim sistem ja ću da ga koristim, kada ne mogunem biću sposoban da nastavim život van sistema, to ti ponavljam po stoti put.. A tebe kada satanisti sateraju u ćošak nećeš imati gde, ali od tog kukanja nećeš imati ništa, pa ćeš se setiti svega ovoga... Ako ti nije žao svog života, trebalo bi da misliš na svoju decu.

Šta znači život van sistema?

Hehe... Ako si se ti poradjala - ja nisam!
Vidim da te ovo jako kopka pa ću ti reći ukratko.
Kućni porođaj sebi može da priušti zdrava žene,ona koja vodi računa i osebi i o bebi.Takva žena se hrani zdravo(npr.ne jede crkotine i indust.hranu iz samoposluge)šeta svaki dan bar sat vremena i mimo toga je aktivna,vodi računa šta pije,kakav vazduh udiše,ne puši,ne pije kafu,alkohol,sintetičke sokove....tablete,čila je,dobre volje...bližnji je poštuju i pomažu joj i nema nikakvih komplikacija u trudnoći što podrazumeva da je ovakvim načinom života živela i pre trudnoće.Plus ako ima jaku veru u Boga to joj je najveća prednost.
Žena koja mrzovoljna,depresivna,jede svašta,puši ispija kafe ,leži i gleda serije po ceo dan, nabila je 20 dodatnih kilograma,guta tablete za održavanje trudnoće jer je i pre toga vodila nezdrav život ne može sebi da priušti takvu vrstu prednosti i zadovoljstva kao što je kućni porođaj,Takvu ženu teško će da porodi i čitav stručni tim babica,ginekologa,hirurga..sa sve savremenim uređajima i metodama.

Poslednja izmena:
Vidim da te ovo jako kopka pa ću ti reći ukratko.
Kućni porođaj sebi može da priušti zdrava žene,ona koja vodi računa i osebi i o bebi.Takva žena se hrani zdravo(npr.ne jede crkotine i indust.hranu iz samoposluge)šeta svaki dan bar sat vremena i mimo toga je aktivna,vodi računa šta pije,kakav vazduh udiše,ne puši,ne pije kafu,alkohol,sintetičke sokove....tablete,čila je,dobre volje...bližnji je poštuju i pomažu joj i nema nikakvih komplikacija u trudnoći što podrazumeva da je ovakvim načinom života živela i pre trudnoće.Plus ako ima jaku veru u Boga to joj je najveća prednost.
Žena koja mrzovoljna,depresivna,jede svašta,puši ispija kafe ,leži i gleda serije po ceo dan, nabila je 20 dodatnih kilograma,guta tablete za održavanje trudnoće jer je i pre toga vodila nezdrav život ne može sebi da priušti takvu vrstu prednosti i zadovoljstva kao što je kućni porođaj,Takvu ženu teško će da porodi i čitav stručni tim babica,ginekologa,hirurga..sa sve savremenim uređajima i metodama.
i dobro koliko si se ti puta kuci uspesno porodila?

Mrzi me da tražim članke i šaljem ih sad. Ionako ćeš znati samo da pljucneš. Ako te zanima potražićeš, ako ne onda ti ja ne mogu pomoći.
Elem, još nismo videli dokaz da greh izaziva pobačaj
istina je jednostavna,njoj nisu potrebne velike govorancije,ljudi je lako prepoznaju,takva je ona
ako svoju tvrdnju moraš da podupreš sa gomilom,članaka,stručnih tekstova,fascinantnih i nerazumljifih izraza onda to nije istina to je laž
pričaj jednostavno da te ceo svet razume

jesitra.jpg

Mirjana je posetila 'Tate Modern Gallery' u Londonu. Ulaz je slobodan. Kad udjete unutra, shvati cete zasto je bio slobodan. :P

jesitra ovo ono , znam ja takve , takvi ko ti su uvek bili deo sistema kapitalizma a onda kad su tamo ispusili dosli da prodaju nama srbima toplu vodu , kladim se da si celi svoj bedni zivot neudati i bez dece provela ljubeci noge kapitalistima , pa kad su te ispusili sad pljuljes po njima , dobro ja znam takve ko ti , naravno reci ces da nije tacno ali tacno je , jer ja mozda jesam bolesna ali glupa nisam , :hahaha:
baš si se potrudila,oko svega:lol::lol::lol:
ako ti je telo bolesno,bolestan ti je i duh i um.To tako ide ne može drugačije.To se vidi i po tvomjim postovima i načinu šale,imaš bolestan smisao za humor.
Nije mi jasno zašto se ne lečiš.

Back