Jestira
Ističe se
- Poruka
- 2.268
naravno zato što imamo abortusReći da je razuman i da je svestan činjenice da se nažalost ne završavaju sve trudnoće sa happy end-om
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno zato što imamo abortusReći da je razuman i da je svestan činjenice da se nažalost ne završavaju sve trudnoće sa happy end-om
naravno zato što imamo abortus
kakva filzofija,jednostavnije je biti izvan mravinjakaEh, da eje to sve tako jednostavno.
Nije hrana ta, oko koje će se ljudi potući, jer neće imati šta da jedu, već su u pitanju strateške sirovine, koje kada počnu da nestaju, među ljude se uvlači osećaj nesigurnosti, ljudi u takvim stresnim okolnostima oslanjaju na instinkte, budi se svest grabeža, koja se hrani osećajem ugroženosti, budi se zakon jačeg i lične, subjektivne pravde.
Nedostatak hrane je okidač tempirane bombe zvane mravinjak.
Navike su čudna stvar, i teško se sa njima izlazi na kraj, jer treba jak duh čovečiji, koji može da pobedi naviku, a da ostane u ravnoteži.
U mravinjaku vlada kolektivna svest, koja je veoma inertna, što je donekle dobro, jer to omogučava da se masa polako kontroliše i usmerava, da bude predvidiva.
Problem je kada u masi nestane osećaj zajedništva, kada se masa raspada, eksplodira na bezbroj delića, individua, kada svako počinje da gleda samo sebe, i tada nastaje haos, bezakonje, bezvlašće, nekontrola.
kakva filzofija,jednostavnije je biti izvan mravinjaka
naravno zato što imamo abortus
da je tebi jasno o čemu se tu radi nebi čak postavio takvo ni hipotetičko pitanje
po ovoj tvojoj teoriji ispada da su životinje savršenija bića od nas jer kod njih(kod onih koje žive slobodno u prirodi)nema pobačaja i sterilnosti
to se baš ne uklapa u teoriju evolucije?
Odakle ti takva glupost, znam ja da se gnušaš zoologije, ali te molim, da baš ne glupetaš ili se bar informiši.Pogotovo, kao žena koja još nije rodila,potpuno je neprimereno da deliš savete majkama koliko će, kad i kako roditi ili ne, usput važi i za devojke- još uvek nisi promovisana u vrhovno ili savršeno biće da ih osuđuješ ili pljuješ zbog njihove odluke, šta će uaditi sa svojim telom i svojim životom.
Немам се чега стидети, јер стајем у одбрану невиних бића која желе да живе.
Ниси компетентан да говориш о нечијој ограничености и затуцаности, дајеш себи превелика права и значај.

naproriv,većina uopšte ne namerava da izađe iz tog mravinjakaTo bi većina želela, da izađe, pobegne iz mravinjaka, zato se mravinjak i raspada i nastaje haos sa svim posledicama, koje haos donosi.
Ne ti zastupas neciji stav o kom nisi bas nesto posebno razmisljala.Neko ti je rekao da je to ubistvo i sad ti ides okolo i ponavljas ko Svaba "tra-la-la"..Ako spasis nas ovaj nacin dete , ciji je zivot nastao kao posledica incesta u toku silovanja, mislim da ces biti jaaako ponosna zar ne? Ili, ako se rodi dete sa teskim genetskim ili drugim oboljenjima zbog kojih mu zivot bude kratak i bolan, i to je u redu, zar ne?
Na kraju, ako ne bi bilo abortusa, konkretno u Srbiji, ko bi hranio svu tu decu koja bi bivala ostavljana po pragovima, ako prezive sakrivanje trudnoce vezivanjem stomaka, cedomorstvo, bacanje u kontejner.....
Kako ne shvatas da te zene koje se odluce na abortus, u stvari biraju laksu smrt za svoje dete?
I jos nesto, inace sam protivnik abortusa kao sredstva za kontracepciju, ali tvoj stav i nacin agitacije me je naterao da branim zene koje se odluce za abortus...inace ne bih..toliko o uspesnosti tvog pristupa temi...
sve ćemo da ih pobijemo i rešićemo problem -IRONIJAi, predlazem da obidjes romska naselja da bacis pogled na kvalitet zivota sa n-toclanom porodicom koja nema cime da se prehrani, i gde su deca - nacin da se zaradi novac (prosenje, kradja,prostitucija pa cak i prodaja)
Ali, to je u redu, jer nije vazna edukacija ljudi(zena)o smislu prevencije u seksu, vec samo da ne izvrse abortus , neka prekinu i skolovanje, neka izgube posao,neka padnu nekome na teret, samo da se deca radjaju, ljubi ih SrBkinja....pare ce da stignu iz necijeg dzepa...Vazno je da se sto vise sirotinje i socijale radja...
Rekao sam ti vec: kada budes makar jedno dete odgajila, onda mozes da meni kazes da nisam kompetentan.....
sve ćemo da ih pobijemo i rešićemo problem
...ja bih pre obratio paznju na njihovu edukaciju, bolje socijalno okruzenje i nivo opste kulture.
čekam da odvališ neku glupost...jevrejska mitologija je u pitanju i njihov praznik Purim...
pametnjakoviću očito je da je to bila ironija ali očigledno moraću to da naglasimKakav si ti fasista!?...ja bih pre obratio paznju na njihovu edukaciju, bolje socijalno okruzenje i nivo opste kulture.
Ali, od tebe samo radikalne metode mozemo ocekivati..
![]()
ovde pričamo o abortusuI spontani pobačaj, i rađanje mrtvorođenčeta
I spontani pobačaj je abortus.ovde pričamo o abortusu

1. sa tudjom verom se ne salim.Jestira jeste bila mitska jevrejska kraljica i zbog nje se i slavi Purim , sta tu nije jasno? Nisi znala?čekam da odvališ neku glupost
)a imajuci u vidu tvoje "metode" ubedjivanja, ni malo ne sumnjam da bi i pobila sve te ljude i decu, da ti je to u moci.ljudi poput tebe obično su zlonamerni pa su im takvi i komentari1. sa tudjom verom se ne salim.Jestira jeste bila mitska jevrejska kraljica i zbog nje se i slavi Purim , sta tu nije jasno? Nisi znala?
vidiš ja sam se baš u tvojim postovima načitala gluposti2. dok cekas na moju glupost(a nacekaces se jer retko govorim gluposti), procitaj svoje postove, naciceh ih koliko god hoces![]()
ne koristim takve smajlij,odvratni su3. ironija i sarkazam se naglasavaju odgovarajucim smajlijem().
koje su to "moje"metode ubeđivanja.Ja sam realna,prikazujem stvari onakve kave jesu i to ljude boli jer ih boli istina.Ljudi vole da svoju ili tuđu prljavštinu gurnu pod tepih i prave se kao da se ništa nije desilo.a imajuci u vidu tvoje "metode" ubedjivanja,
posle kažu kako ja osuđujem ljudeni malo ne sumnjam da bi i pobila sve te ljude i decu, da ti je to u moci.
Ovo nije osudjivanje iz predrasuda?ljudi poput tebe obično su zlonamerni pa su im takvi i komentari...
Kako smo se nasli, i ja u tvojimvidiš ja sam se baš u tvojim postovima načitala gluposti

ne koristim takve smajlij,odvratni su

koje su to "moje"metode ubeđivanja.Ja sam realna,prikazujem stvari onakve kave jesu i to ljude boli jer ih boli istina.Ljudi vole da svoju ili tuđu prljavštinu gurnu pod tepih i prave se kao da se ništa nije desilo.
posle kažu kako ja osuđujem ljude
neverovatno do kojih granica može ići ljudska glupost i bezobrazluk

kao što rekoh zlonameran siOvo nije osudjivanje iz predrasuda?
Kako smo se nasli, i ja u tvojim
Ili ne znas da ih koristis...
Fasisticke, rasisticke,brutalne i nepromisljene.
Kao sto rekoh![]()

nema greške ni prenagljivanja kada je život u pitanju"takvi kao ti" su napravili vecinu zla na ovoj planeti. Ti smatras da postoji samo tvoja istina, i da svi drugi misle pogresno ako ne misle kao ti.Isti Hitler! Cak ne dozvoljavas ni mogucnost da si prenaglila ili pogresila.
ništa ja od tebe ne pravim ako si se sam našao prozvan zbog nečega,štaću ti jaJa sam protivnik abortusa, moja supruga takodje. Ti od mene pravis saveznika onima koji abortusu prilaze kao sredstvu za kontracepciju.
Pristalice neograničenog proizvođenja potomstva kojem će biti uskraćeno školovanje su početak svakog mravinjaka.naproriv,većina uopšte ne namerava da izađe iz tog mravinjaka