CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
pa ti si ovde taj koji preti sušom i glađu a ne ja
Ne pretim sušom ženo, to je realnost koja se upravo dešava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ti si ovde taj koji preti sušom i glađu a ne ja
Ququ.zabrinjavajuca je svest koju ti imas o svetu...Hrane ima za sve al to sto su neki alavi i pohlepni je druga prica...

moja je svest da volim ljude a tvoja izgleda ih gledas kao cifre ..tacke ili ko zna sta..bolesni racionalizam..
Ta grupica ćelija u razvoju je ŽIVOT,kapiraš?
zabrinjavajuca je svest koju ti imas o svetu...Hrane ima za sve al to sto su neki alavi i pohlepni je druga prica...
To što Ti nazivaš besmrtna duša, opisano je u Jevanđelju, u delu o vaskrsenju, gde kaže da je čovek nakon vaskrsenja poput anđela na nebesima.
Ovo naravno ne treba tumačiti doslovno, već u prenesenom značenju, jer i anđei i nebesa su metaforički pojmovi.
To znači da se radi o tragu, koji je čovek ostavio za vreme zemaljskog života.
Trag jeste besmrtan, u smislu da o njemu ima smisla govoriti dok je onih, koji će tim tragom poći.
Ali govoriti o nekakvoj besmrtnoj duši, koja oseća sreću i tugu i radost, tj. ono što oseća telo za vreme zemaljskog života, to je priča za malu decu.
ako ih ona skine ja ću ih okačiti,jer je taj način borbe jedini ispravan
nemaš ti šta da se osećaš prozvanim osim ako tvoja žena nije abortirala
Nećeš ti doživeti da guliš koru s drveća. Ubiće te prvi komšija, da bi prisvojio tvoje krojačke makaze i zamenio ih za dve konzerve tunjevine. U gradu.frka,frka
ja ću onda da gulim koru s drveća, a šta ćeš ti jesti u gradu?

frka,frka
ja ću onda da gulim koru s drveća, a šta ćeš ti jesti u gradu?
Nećeš ti doživeti da guliš koru s drveća. Ubiće te prvi komšija, da bi prisvojio tvoje krojačke makaze i zamenio ih za dve konzerve tunjevine. U gradu.![]()
ne oseca telo vec dusa,duh koji je u coveku i nema veze sa fizickim osecajima vec duhovnim ali tebi je izgleda dzaba pricati...
jeste dešava se i dešavaće se zato treba biti na to spremanNe pretim sušom ženo, to je realnost koja se upravo dešava.
takvi kao ti su izmislili abortusJok. To su ćelije koje se možda da a možda i ne kasnije razviju u ljudsko biće.
šta će da jedu ljudi iz gradova ako suša sve pobijeNe verujem da bi jela koru od drveta.
Ali verujem da bi sišla do prvog grada i otišla u neku prodavnicu da nađeš nešto za jelo.
Jer znaš, nisi Ti jedina, koja skuplja kupine po planini, to rade mnogi ljudi iz gradova, kako bi preživeli.
Konkurencija je velika, proporcionalna broju ljudi na Zemlji.
Pravilnikom Krstarice očito nije zabranjeno vređanje članova,pošto to vrlo često tolerišeš.Nece moći.
Pravilnikom Krstarice zabranjeni su postovi neprikladnog sadržaja.
Pravilnikom Krstarice očito nije zabranjeno vređanje članova,pošto to vrlo često tolerišeš.
takvi kao ti su izmislili abortus
Dokazi mi da slika iskasapljenog deteta na dlanu doktora NIJE moje dete
Mene je jako asocirala na moje izgubljeno dete, koje je odstranjeno iz tela majke. Zelim da uklonis te odvratne slike.
Takvi kao ti upravo cine borbu protiv abortusa - besmislenom. Tolika kolicina bezosecajnosti i bahatosti u sprezi sa odbranom ovakve teme- nespojivo!
Prvo treba da se izvinis nama koji smo povredjeni tvojim slikama, pa onda da nastavimo raspravu.
Treba da rodis barem jedno dete, da bi znala koji su to problemi odgajiti vise od jednog u ovakvoj zemlji.
Snimke koje ti postavljas, niko ne gleda, jer ga moze sacekati slika deteta koje je iseceno na komade.
A sram treba da te bude tvog nacina borbe.Odnosno tvoje ogranicenosti i zatucanosti.
jeste dešava se i dešavaće se zato treba biti na to spreman
ne znam,možda da podigneš kredit,odeš u obližnji supermarket i nakupuješ zaliheO čemu govoriš, kako treba biti spreman?
a šta reći onome ko kaže da će se začeto ljudsko biće kasnije možda pretvoriti u ljudsko biće a možda i neće?Ne čudi me takvo mišljenje. Neuki ljudi koji kad izgube sve argumente često kreću s ad hominem napadima. Nije nimalo iznenađujuće
šta će da jedu ljudi iz gradova ako suša sve pobije
tamo valjda hrana raste u prodavnicama?
ne znam,možda da podigneš kredit,odeš u obližnji supermarket i nakupuješ zalihe
a šta reći onome ko kaže da će se začeto ljudsko biće kasnije možda pretvoriti u ljudsko biće a možda i neće?