CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
baš si zabavan![]()
Biće Tebi zabavno, kada rečica presuči i vodenica ukoči, a navukla se na krstaricu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baš si zabavan![]()
a sta kao sad se razmnozavamo iracionalno....sve te evoluirane nacije odumiru...
ne brani ni tebi niko da se skloniš dok je vreme
Ta grupica ćelija u razvoju je ŽIVOT,kapiraš?Dok je to grupica ćelija u razvoju, dok se ne formira srce, mozak i ostali organi, to nije ljudsko biće. Kad se to desi, nakon par meseci, onda jeste ubistvo
Šta znači voleti?
I lopov voli da krade, i manijak voli da ruši, neko voli da muči i ubija ljude, neko voli da lovi nekakve veštice, neko voli da bude član inkvizicije i slično.
Evolucija svesti upravo znači sposobnost spoznaje šta je dobro, a šta je loše voleti.

Mentalitet nadolazeće apokalipse.
Mnoge sekte su zasnovane na takvoj podlozi.

Šta znači voleti?
I lopov voli da krade, i manijak voli da ruši, neko voli da muči i ubija ljude, neko voli da lovi nekakve veštice, neko voli da bude član inkvizicije i slično.
Evolucija svesti upravo znači sposobnost spoznaje šta je dobro, a šta je loše voleti.

to sto si ti napisao je kao ono jao sto volim da mrzim...ljubav je kad se celim svojim bicem posvetis necemu i spreman si i da umres za to sto volis...ljubav gradi ne rusi...ovo sto si ti nabrojao je izpopacheno shvatanje ljubavi ali s obzirom da si crnidjavo razumem te![]()
Neko to i ne voli bas..ali mora da radi, jer niko drugi nece...
Neko obozava necastivog...
Ti misliš da Ljubav nije u stanju da ruši?
Ti zaista misliš da može da svane, a da se prethodno nije smrklo?
Grdno se varaš.
Ljubav je proces neprestanog građenja i rušenja, rađanja i umiranja, to je suština, bit Ljubavi.
tema nije mojaAli i dete koje je umrlo u utrobi, biva iseceno i izvadjeno i izgleda bas tako!. Meni smeta ta slika.Ako je okacis, ja cu da je prijavljujem dok ti ne zatvorim temu.
Naravno, neko bi i život svoj dao za njega, koliko ga obožava i voli.
Nego, nije li Isus Hrist voleo sve one grešnike, carinike i fariseje, secikese i prevarante svake vrste?

kakve veze ima smrknuce i svanjavanje s ljubavlju mesas babe i zabe...ljubav ne rusi stvara...
mmmda...voleo ih je,...samo nije imao dovoljno oruzja i ljudi da im pokaze koliko ih voli..![]()
Nije , nego se došlo do zabrinjavajuće brojke. Možda bi svet generalno trebao malo da pritisne kočnicu, pogotovo nerazvijene zemlje gde je prirodni priraštaj najveći. Jer koja je svrha razmnožavati se toliko, ako ne bude dovoljno hrane za sve?
Neko to i ne voli bas..ali mora da radi, jer niko drugi nece...
Neko obozava necastivog...
Jašta da ruši, inače ne bi stario dok se ne smežuraš i ne umreš, tj. ne postaneš porcija za crve.
Mislim da ti mozes da postavljas te gadosti samo zato sto nijedno dete nisi imala...pa u tebi to ne budi osecaj bespomocnog besa...tema nije moja
mogu da te razumem,svi smo mi osetljivi kada su deca u pitanju
tebe ove slike posebno pogađaju ali istovremeno one nekoga mogu da nateraju da preispita svoje stavove
mislim da je ovo drugo važnije
Zaista krajnje elaboriran odgovor. Nemam reči. Vidi se da je tebi ta škola učenika u privredi bila taman, možda čak i previše.jedino što je ovde jasno je da tebi ništa nije jasno
idi popij jednu kaficu možda ti se um razbistri

zabrinjavajuca je svest koju ti imas o svetu...Hrane ima za sve al to sto su neki alavi i pohlepni je druga prica...
Nije li svoj život dao za njih, koliko ih voli?
frka,frkaBiće Tebi zabavno, kada rečica presuči i vodenica ukoči, a navukla se na krstaricu.

Naprotiv, zabrinjavajuća je Tvoja svest o svetu, koja vodi ka stvaranju mravinjaka i tempirane bombe.
pa ti si ovde taj koji preti sušom i glađu a ne jaMentalitet nadolazeće apokalipse.
Mnoge sekte su zasnovane na takvoj podlozi.
umire samo telo dusa je besmrtna..a u dusi je sustina coveka i ono sto pokrece telo...