Абортус је раван холокаусту

Šta znači voleti?
I lopov voli da krade, i manijak voli da ruši, neko voli da muči i ubija ljude, neko voli da lovi nekakve veštice, neko voli da bude član inkvizicije i slično.
Evolucija svesti upravo znači sposobnost spoznaje šta je dobro, a šta je loše voleti.

to sto si ti napisao je kao ono jao sto volim da mrzim...ljubav je kad se celim svojim bicem posvetis necemu i spreman si i da umres za to sto volis...ljubav gradi ne rusi...ovo sto si ti nabrojao je izpopacheno shvatanje ljubavi ali s obzirom da si crnidjavo razumem te:mrgreen:

Šta znači voleti?
I lopov voli da krade, i manijak voli da ruši, neko voli da muči i ubija ljude, neko voli da lovi nekakve veštice, neko voli da bude član inkvizicije i slično.
Evolucija svesti upravo znači sposobnost spoznaje šta je dobro, a šta je loše voleti.

Neko to i ne voli bas..ali mora da radi, jer niko drugi nece...:mrgreen:

Neko obozava necastivog...

to sto si ti napisao je kao ono jao sto volim da mrzim...ljubav je kad se celim svojim bicem posvetis necemu i spreman si i da umres za to sto volis...ljubav gradi ne rusi...ovo sto si ti nabrojao je izpopacheno shvatanje ljubavi ali s obzirom da si crnidjavo razumem te:mrgreen:

Ti misliš da Ljubav nije u stanju da ruši?
Ti zaista misliš da može da svane, a da se prethodno nije smrklo?
Grdno se varaš.
Ljubav je proces neprestanog građenja i rušenja, rađanja i umiranja, to je suština, bit Ljubavi.

Ali i dete koje je umrlo u utrobi, biva iseceno i izvadjeno i izgleda bas tako!. Meni smeta ta slika.Ako je okacis, ja cu da je prijavljujem dok ti ne zatvorim temu.
tema nije moja
mogu da te razumem,svi smo mi osetljivi kada su deca u pitanju
tebe ove slike posebno pogađaju ali istovremeno one nekoga mogu da nateraju da preispita svoje stavove
mislim da je ovo drugo važnije

Nije , nego se došlo do zabrinjavajuće brojke. Možda bi svet generalno trebao malo da pritisne kočnicu, pogotovo nerazvijene zemlje gde je prirodni priraštaj najveći. Jer koja je svrha razmnožavati se toliko, ako ne bude dovoljno hrane za sve?

zabrinjavajuca je svest koju ti imas o svetu...Hrane ima za sve al to sto su neki alavi i pohlepni je druga prica...

tema nije moja
mogu da te razumem,svi smo mi osetljivi kada su deca u pitanju
tebe ove slike posebno pogađaju ali istovremeno one nekoga mogu da nateraju da preispita svoje stavove
mislim da je ovo drugo važnije
Mislim da ti mozes da postavljas te gadosti samo zato sto nijedno dete nisi imala...pa u tebi to ne budi osecaj bespomocnog besa...

Sta mene briga da li neko tamo vadi decu kao zubar zube zato sto ne zna za kontracepciju? Ionako na ovom svetu ima previse budala i treba ograniciti broj novo prispelih....

umire samo telo dusa je besmrtna..a u dusi je sustina coveka i ono sto pokrece telo...

To što Ti nazivaš besmrtna duša, opisano je u Jevanđelju, u delu o vaskrsenju, gde kaže da je čovek nakon vaskrsenja poput anđela na nebesima.
Ovo naravno ne treba tumačiti doslovno, već u prenesenom značenju, jer i anđei i nebesa su metaforički pojmovi.
To znači da se radi o tragu, koji je čovek ostavio za vreme zemaljskog života.
Trag jeste besmrtan, u smislu da o njemu ima smisla govoriti dok je onih, koji će tim tragom poći.
Ali govoriti o nekakvoj besmrtnoj duši, koja oseća sreću i tugu i radost, tj. ono što oseća telo za vreme zemaljskog života, to je priča za malu decu.

Back