Абортус је раван холокаусту

Telesnost, samozadovoljavanje, rezultat duhovno posrtanje... zloupotreba prave namene.
Sad ti meni reci šta se to dobro desi?

Ja će ti kažem.
Izbegnu se posledice.
A posledice se vide na takvima kao što biti rado bio.
Umesto (kad već ništa ne ... konzumiraju, ovaj) da ga malo protrljaju za nevolju, čitav život organizuju oko neispunjene seksualnosti koja, pošteno, toliko ne vredi. U uznapredovalim slučajevima (kao što je tvoj) počinju svoj život da organizuju oko tuđe seksualnosti, što ne vredi ni toliko.

Rezultat je neko poput tebe - jedina tvoja žvitona radost je da zamišljaš kako će normalni ljudi provesti večnost "u jezeru ognjenom", ili da se naslađuješ kad vidiš invalide koji su živeli nemoralno, pa su ih deca ispustila iz invalidskih kolica.
Tako nekako. :kafa:

Telesnost, samozadovoljavanje, rezultat duhovno posrtanje... zloupotreba prave namene.
Sad ti meni reci šta se to dobro desi?

U čemu je problem sa telesnošću?

Da li je samozadovoljavanje i kada čovek jede i pije i kada uživa u zalasku Sunca i slično?

Pomenuo si duhovno posrtanje, možeš li da objasniš vezu između masturbacije i duhovnog posrtanja?

Na osnovu čega određuješ koja je namena dobra, a koja nije dobra?
Koja je npr. prava namena ruku?
.............
Desi se npr. da čovek proveri svoje zdravstveno stanje i tako omogući uvid u eventualni problem, a samim tim i eventualnu pomoć i slično.

Isus je takođe rekao "oko za oko, zub za zub". Ali kako ćeš ti to razumeti ako ne čitaš Sveto Pismo? Pa nikako, naravno.
Šta bi tek za vas rekao da sada dođe. Nebio vam ja u vašoj koži!!

Čovek koji je spreman da prihvati pomoć se odmah prepozna, i takvom se odmah pruža ruka, isto tako, i onaj ko odbija tu pomoć se lako prepozna, i taj ne prihvata ruku iako mu se ona pruža. Ti naginješ ka ovom drugom. Nisi skroz prolupao, ali ideš punom brzinom ka tome.
Isus je rekao "oko za oko, zub za zub" ili se suprostavio tome rekavši da treba okrenuti drugi obraz ako ti neko udari šamar?

Biće da ne pratiš dobro lekcije.

Onda nek skapava u gredu.
Pametno,

Znaš, postoji priča o Pančevcu koji je otišao na Zlatibor i tamo mu pozlilo. Njegove kolege su odmah povikale: "Daj čoveka brzo pod neki auspuh da se oporavi!"...

Šta traži ludak na čistom vazduhu? Svašta sa njim.

Lepo,primenjuju dobre savete koje je Bog dao ljudima a da nisu ni svesni od koga oni potiču.
Jel???? Pa kako to kada uopšte ne žive po Bibliji? Masturbirali su, jurili su i za svojim i za tuđim ženama, imali seks i kada nije davao ploda.... Jeli su slaninu, pili pivo, vino, rakiju....

Ne razumeš,jer je osveta Njegova.
Ja ne razumem? Šta to??

Da, osveta jeste Njegova. Ali, šta je onda to "oko za oko"??

Hahahaha,mnogo si ti pametan.Znači nema teokratske države,nema kamenovanja pa onda nema ni kritikovanja greha.
E malo morgen.

Ајд наведите списак грехова, мејд бај ЦПС, па да разговарамо.
За сада су неопростиви грехови мастурбација и вакцинација деце:roll:
Шта је следеће, слушање музике :lol:

U čemu je problem sa telesnošću?

Da li je samozadovoljavanje i kada čovek jede i pije i kada uživa u zalasku Sunca i slično?

Pomenuo si duhovno posrtanje, možeš li da objasniš vezu između masturbacije i duhovnog posrtanja?

Na osnovu čega određuješ koja je namena dobra, a koja nije dobra?
Koja je npr. prava namena ruku?
.............
Desi se npr. da čovek proveri svoje zdravstveno stanje i tako omogući uvid u eventualni problem, a samim tim i eventualnu pomoć i slično.
Šta podstiče tvoj um da masturbiraš? O čemu razmišljaš?
Koja je uloga semena?

Daj još neki primer, šta si se uhvatio provere zdravlja? Naveo si jedan banalan primer i to celo vreme potenciraš.
Tvoj bi zaključak na kraju bio "Kidanje noge nije destrukcija ako se to radi da bi se čoveku spasao život."
"Masturbacija nije destrukcija ako se to radi da bi čovek proverio zdravstveno stanje."
Očigledno ne znaš definiciju destrukcije.

Isus je rekao "oko za oko, zub za zub" ili se suprostavio tome rekavši da treba okrenuti drugi obraz ako ti neko udari šamar?

Biće da ne pratiš dobro lekcije.
Ja ti lepo kažem da ne čitaš Sveto Pismo, a ovde se praviš pametan.
Čim pominješ lekcije, očigledno je da ideš da te drugi uče o Bogu, jer si ti nesposoban da sam nešto shvatiš.

Šta podstiče tvoj um da masturbiraš? O čemu razmišljaš?
Koja je uloga semena?

Daj još neki primer, šta si se uhvatio provere zdravlja? Naveo si jedan banalan primer i to celo vreme potenciraš.
Tvoj bi zaključak na kraju bio "Kidanje noge nije destrukcija ako se to radi da bi se čoveku spasao život."
"Masturbacija nije destrukcija ako se to radi da bi čovek proverio zdravstveno stanje."
Očigledno ne znaš definiciju destrukcije.

O čemu Ti razmišljaš, dok govoriš o ognjenom jezeru?
U čemu je razlika između ognjenog jezera i lepe žene?

Provera zdravlja nije banalan primer, već vrlo upečatljiv i konstruktovan.
Drugi primer bio bi obezbeđivanje sperme za veštačku oplodnju.

Da li je seks, sam po sebi, destruktivan?

.

Jel???? Pa kako to kada uopšte ne žive po Bibliji? Masturbirali su, jurili su i za svojim i za tuđim ženama, imali seks i kada nije davao ploda.... Jeli su slaninu, pili pivo, vino, rakiju....
Živeti po božijem zakonu ne znači samo biti zdrav,nego imati dugačak,kvalitetan i sadržajan život u svakom pogledu,kao i još mnogo toga.To što su oni živeli tako dugo(ako su)i svo to vreme bili zdravi(ako su)to samo znači da su u životu primenjivali mnogo više dobrog nego onog lošeg za svoje zdravlje.Takođe to verovatno znači i da nisu svakodnevno bili izloženi stresu.
Ja poznajem jednog koji ima blizu sedamdeset godina,u životu nije bio ko lekara ali zato kada dobije penziju ne trezni se pet dana i puši dnevno po paklicu cigareta.Za tih pet dana potrošu uglavnom sve pare,tako da ostalih dvadeset i pet dana u mesecu niti pije,niti puši a hrani se uglavnom biljnom hranom(onom koju mu drugiljudi daju)Znači u tih 25 dana živi zdravije od većine nekih "vernika" ali zato živi sam,nikada se nije ženio,nema prijatelja,život mu je bedan.Džaba mu što je zdrav i živi dugo kada živi kao zadnji bednik.
Kapiraš,živeti po božijem zakonu znači imati kvalitetan život u svakom pogledu.

.Da, osveta jeste Njegova. Ali, šta je onda to "oko za oko"??
"Oko za oko" znači da će svako dobiti po delima svojim.
Pročitaj ovo možda ti bude jasnije
http://wwwyu.com/biblija/022mo021.htm
To se odnosilo na teokratsku državu ali to isto tako znači da ćemo mi jednog dana Bogu ispostavljati račun za sve što smo činili kada smo bili ovde.

Ja poznajem jednog koji ima blizu sedamdeset godina,u životu nije bio ko lekara ali zato kada dobije penziju ne trezni se pet dana i puši dnevno po paklicu cigareta.Za tih pet dana potrošu uglavnom sve pare,tako da ostalih dvadeset i pet dana u mesecu niti pije,niti puši a hrani se uglavnom biljnom hranom(onom koju mu drugiljudi daju)Znači u tih 25 dana živi zdravije od većine nekih "vernika" ali zato živi sam,nikada se nije ženio,nema prijatelja,život mu je bedan.Džaba mu što je zdrav i živi dugo kada živi kao zadnji bednik.
Kapiraš,živeti po božijem zakonu znači imati kvalitetan život u svakom pogledu.

"Oko za oko" znači da će svako dobiti po delima svojim.
Pročitaj ovo možda ti bude jasnije
http://wwwyu.com/biblija/022mo021.htm
To se odnosilo na teokratsku državu ali to isto tako znači da ćemo mi jednog dana Bogu ispostavljati račun za sve što smo činili kada smo bili ovde.

Nagradu dobijaju samo oni, koji su kroz život išli sa Ljubavlju.
Ovi drugi, držači tuđih sveća, koji misli radije ispunjavaju ognjenim jezerom, nego lepotom, dobijaju večni zaborav, ništavilo, kao da nisu postojali, jer od takvih se nema šta dobiti osim straha.

Jaka mu je penzija, ako može da je popije i ****** za 5 dana.
(2 paklice dnevno x 150 x 5 dana = 1500 din + rakijetina 1l x 1000 x 5 dana = 5000 == 6500 din)

Back