Абортус је раван холокаусту

Odlično, sad kad si sve shvatila, napusti Forum, ugasi računar(koji, inače, koliko sam shvatila, sa gnušanjem koristiš)i pravac štala da se prirodno porodiš
Zar se i sam Isus nije rodio u štali?Hoćeš li da kažeš da je On manje vredan od dece koja se rađaju u "savremenim,sterilnim i specijalnim" uslovima?
(pored svih onih silnih porođaja u istoj, koje nam navodiš, samo nikako da ih dokumentuješ(pretpostavljam da je realizacija00%, al' voliš da palamudiš).
Stalno nešto predpostavljaš i nagađaš za nekoga kome je pravo struka trebalo bi da budeš mnogo sigurnija.
Od serija gledam samo one na Animal planet, Fox crime i Crime & investigention i sve kanale Discavery, nemoj me mešati sa tvojim ukusima, molim te.
Bravoo,bravoo kako se ti samo edukuješ.Kakav izbor programa, svaka čast.Verujem da ti mnogi zavide na znanju koje poseduješ.

Nagradu dobijaju samo oni, koji su kroz život išli sa Ljubavlju.
Ovi drugi, držači tuđih sveća, koji misli radije ispunjavaju ognjenim jezerom, nego lepotom, dobijaju večni zaborav, ništavilo, kao da nisu postojali, jer od takvih se nema šta dobiti osim straha.
Sa kakvom ti ljubavlju ideš kroz život?Ako si slučajno kleptoman,hoćeš li voleti tu svoju osobinu i razvijati je ili ćeš se truditi da postaneš bolji čovek?Ako je tvoj sin preljubnik i uništava svoju porodicu,hoćeš li ti voleti tu njegovu osobinu i podržati ga u tome što radi ili ćeš pokušati da mu ukažeš na greške koje pravi i pomoći mu da se izvuče iz situacije u kojoj se nalazi?

Jaka mu je penzija, ako može da je popije i ****** za 5 dana.
(2 paklice dnevno x 150 x 5 dana = 1500 din + rakijetina 1l x 1000 x 5 dana = 5000 == 6500 din)
da ne detaljišem,plati on i račune,kupi leba za mesec dana...toliko mu mozak još uvek radi

znaci ti bi kamenovala svoje dete ako te opsuje?to je po zakonu?ili nekog ko skuplja grancice subotom?i to je po zakonu.ako se neko nadje neobrezan od muskih u tvojoj zajednici da se pogubi?i to je po zakonu.
Tebi su crkveni velikodostojnici dogmama isprali mozak,tako da baš ništa ne razumeš.Danas nema teokratske države jer nema ljudi čiji je karakter takav da bi mogli da sprovode njene zakone.Ako ih uopšte ima,vrlo ih je malo,ja ne znam ni jednoga
ti bi prva kamenovala Isusa...zajedno sa serventhom....
Nelupaj,Isus je bio bezgrešan.

Tebi su crkveni velikodostojnici dogmama isprali mozak,tako da baš ništa ne razumeš.Danas nema teokratske države jer nema ljudi čiji je karakter takav da bi mogli da sprovode njene zakone.Ako ih uopšte ima,vrlo ih je malo,ja ne znam ni jednoga

Nelupaj,Isus je bio bezgrešan.

zasto ne odgovoris na konkretno pitanje?ako bi i postojala takva drzava da li bi kamenovala svoje dete zbog psovanja?to je po zakonu.....

verovatno bi kamenovala zbog subote..kao sto su i onda cuvari zakona hteli..

Misli na Jehovu. On je bog izraelaca, ona nije izraelka. Njihov sklop je drugaciji od naseg, kao sto je nas drugaciji od arapskog.
Drugačiji sklop:eek:Ajde nam lepo objasni kako smo mi to drugačije "sklopljeni" u odnosu na ljude sa drugih kontinenata.

Ako jedan kinez,koji živi u kini i roditelji su mu "čistokrvni"kinezi,čita kuran,sledi proroka Muhameda,klanja namaze obeležava Ramazan,Kurban bajram...Šta ćeš ti reći za njega.Da li je on budista ili musliman?

Moze teoretisati o cemu hoce i tako hraniti povrsinski sloj mozga, dubine su rezervisane za one informacije i iskustva koja rotiraju oko spirale. Za ono sto je dato genetskim faktorom.
To se vi okultisti duhovno uzdižete i hranite kroz spiralu,kad stignete na kraj spirale i shvatite gde ste,onda će biti kasno.

Ti nam reci.Da li si se podmladio od masturbiranja,da li su ti zubi belji,kosa gušća?Možda ti masturbacija održava telo u odličnoj kondiciji?Možda si uz pomoću nje izlečio dijabetes ili si se duhovno uzdigao?Ajde prosvetli nas.

Da li hoćeš reći da čovek koji masturbira, gubi kondiciju i kosa mu opada, zubi postaju žuti i dobija dijabetes?

Sa kakvom ti ljubavlju ideš kroz život?Ako si slučajno kleptoman,hoćeš li voleti tu svoju osobinu i razvijati je ili ćeš se truditi da postaneš bolji čovek?Ako je tvoj sin preljubnik i uništava svoju porodicu,hoćeš li ti voleti tu njegovu osobinu i podržati ga u tome što radi ili ćeš pokušati da mu ukažeš na greške koje pravi i pomoći mu da se izvuče iz situacije u kojoj se nalazi?

da ne detaljišem,plati on i račune,kupi leba za mesec dana...toliko mu mozak još uvek radi

Zašto Ti, za početak, ne pokušaš samoj sebi da ukažeš na greške koje radiš?
Ili misliš da nemaš grešaka?

Back