- Poruka
- 42.590
e jbg jes zaebano. ja nisam licemerna, al jesam uvek u pravu...Meni prenemaganje ne smeta, ne čujem ga.Smeta mi licemerje i potreba da uvek budu u pravu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e jbg jes zaebano. ja nisam licemerna, al jesam uvek u pravu...Meni prenemaganje ne smeta, ne čujem ga.Smeta mi licemerje i potreba da uvek budu u pravu.
kolko su dosada dece ubile srpske zene? a ? stotine hiljada? milion? milion+? bilo bi dobro da neko iznese pravu cifru a ne da se krije ko zmija noge
Da li mislite da je u redu da u zmelji od 7.5 miliona sa oko 200 000 abortusa treba da se ciscenja placaju iz budzeta?
budzet mu dodje nesto kao privatni sektor gde gro muskaraca radi + krediti i doznake iz inostanstva.
zasto da muskarci placaju za ubijanje sopstvene dece?
moje je misljenje da abortus treba da bude naplacivan pravo iz zenskog novcanika.
najs nachin da se poboljsa natalitet. posle joj oduzmes staratelstvo (ja uspeo) i baj baj, nema chedomorstva.
200 000 abortusa......
i jel je fakat - sovinizam?
kad je srbija postala afrika?
Hehe zanimljiv pristup, ali to nije kontracepcija, to je apstinencija.ко не жели да му се деси нежељено дете тај не треба ни да је6е ради сопсвене сигурности, најбоља контрацепција![]()
Tek predstoji ono sto se neminovno mora desiti a to je da se zene dovedu u red i da im se uskrate nezasluzene privilegije.
Gde god su se zene uposlile zarad lazne ravnopravnosti te su firme i ustanove krahirale posto je kapitalizam pobedio morace se uvesti i kapitalisticki principi a oni su jasni vredis koliko si sposoban i koliko si produktivan.Dakle po tom principu ces imati i "prava" a to u slucaju zena znaci drasticno rezanje i ukidanje nezasluzeno prisvojenih prava.
Jesam li? Mission accomplished.Promasio si topik za otprilike 75 stepeni, vazno da si se istakao.![]()
Istina, cak sam ubedjen da je produzena tranzicija deo koji principijelno ima smisao samo zbog otpora zena da se ukljuce u taj sistem, sto bi podrazumevalo da zene koje su uspesne daju otkaz neuspesnim i zaposle muskarca na to mesto. Otpor je u navici da se zene stite po socijalnom principu.
Znaci ovaj posao moraju same zene da obave, sta i kako ce ispasti vrlo je sumnjivo,
zene nisu racionalna i logicka bica , ne razmisljaju kao muskarci, nada da ce zene nesto da isprave i urade dobro je kao uzdati se da ameba otpeva serenadu.
Ne pisem o logicnom resavanju, nego o pozicijama koje treba da zauzmu. Kod zena nije problem racio kada su u pitanju zivot, posao i problemi. Nema racija samo kada su u pitanju oni koje voli, kada se odvoji taj deo lako postanu racionalne i proracunate, naravno, mora da postoji tata koji smislja zadatke, ali posao moraju same da urade.
Radije ću da platim 200 EUR nego da postanem tata greškom.
Mene iskreno plaši i jedno i drugo:
- da žena može samostalno odlučiti da abortira
- da žena može samostalno odlučiti da zadrži dete
Znači, poštovane kolege forumaši, mi imamo samo jednu priliku u kojoj odlučujemo, a to je da li svršavamo inside ili outside.
Dakle, u momentima najveće slabosti, kada smo na vrhuncu onoga što nam se najviše sviđa u životu, moramo da budemo hladne glave.
Moramo tada da mislimo, ili stvari nikad više neće zavisiti od nas.
Zato pamet u glavu i donju i gornju i reci NE creampie-ju![]()
![]()
![]()
zene nisu racionalna i logicka bica , ne razmisljaju kao muskarci, nada da ce zene nesto da isprave i urade dobro je kao uzdati se da ameba otpeva serenadu.
Ne osecas potrebu da objasnis ovakav stav?
Milane, nisi svestan o cemu pises.
Ti pises o svesti?
A nigde argumenata za tvrdnje!
Hmmm, OK, neki argument?Koje crno tvoje postovanje! Ti si jedna dzukela, jedan tezak smrad koji upropascuje ovu planetu.
Jedno gowno , bez koga bi ova planeta mnogo manje smrdela.
Uuuuu, bas su racionalne kad je u pitanju zivot, posao i problemi.....xxxxxxxxxxx