Renegade-Ns
Iskusan
- Poruka
- 6.666
Sto bi u prevodu znacilo da si za to da seksa bude manje?
Ako sam dobro razumeo?
Za pazljiviji sam izbor partnera , normalno je prvo sa nekim uspostaviti emotivnu vezu pa tek potom seksualnu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bi u prevodu znacilo da si za to da seksa bude manje?
Ako sam dobro razumeo?
Za pazljiviji sam izbor partnera , normalno je prvo sa nekim uspostaviti emotivnu vezu pa tek potom seksualnu
Dakle, ovo je pogrešno? http://sr.wikipedia.org/wiki/Фетус
Ocigledno da si se prepoznala u necem pa ovako reagujes , nisam ni rekao da abortus nuzno mora biti plod promiskuiteta ali u vecini slucajeva jeste ako ti opravdavas abortus to je tvoja stvar , opravdanje se uvek moze naci bez problema kao sto se uvek sve moze relativizovati ako nam to odgovara medjutim indikativno je da se upravo ljudi koji se ne slazu sa abortusom stigmatizuju kao zatucani itd a devojke koje to cine kao osobe modernih shvatanja , koje se dobro uklapaju u 21 vek a mi ostali eto ne mozemo jer smo 'zaostali' u proslom vremenu , taj argument je isti i za pojave kao sto su promiskuitet, homoseksualizam itd , svako moze da uziva svoja prava i zivi svoj zivot ali nema potrebe da namece drugome iste stavove a to se cini danas vrlo agresivno i na veoma perfidne nacine a tvoj komentar je ocigledno vise odraz tvoje frustracije nego racionalnog odgovora
Znači tajna lakog "zatrudnjivanja" je u tome da često menjamo partnere, ne da to, jednostavno, radimo mnogo i/ili neoprezno?
E super, sigurno masa onih koji imaju problema da zatrudne želi da čuje ovo![]()
Daaaa....sad posto valjanih argumenata nemas (verovatno si i sam svestan da je tvoja prica poprilicno glupa) okarakterisaces me kao laku i nemoralnu devojku (shame on me!) koja mora da podrzava abortus jer je i sama promiskuitetna i izvrnuces me ruglu i osudi?
Bah, svakom recenicom potvrdjujes moju teoriju i dokazujes svoju zatucanost.
Ti se bunis zasto se ljudi koji se ne slazu sa abortusom stigmatizuju kao zatucani.... A sta je sa tim sto ti, i tebi slicni etiketiraju one koji podrzavaju ne abortus, vec pravo izbora, kao promiskuitetne, nemoralne itd? Mislim covece, ti na isti nivo dovodis homoseksualizam, promiskuitet, pravo na izbor da li ces roditi ili ne?! Licis mi na one iz srednjeg veka sto upiru prstom "Bluuuud, nemoral, vestica, spalite je!!!"
Ma ne, ti si prosto rekao toliko glupih stvari da ja ne znam odakle bih pocela...
"abortus je u vecini slucajeva plod promiskuiteta" --- smatras da ce zena pre zatrudneti ako cesto menja partnere? Ja bas mislim obrnuto! Takva devojka ce verovatno uvek koristiti zastitu jer svoje partnere relativno slabo zna, pa se plasi i bolesti.. nasuprot tome, par u dugoj vezi ce pre ili kasnije izbaciti kondom iz upotrebe (vole se , znaju da su oboje zdravi itd.) i pre ce se oni naci u toj situaciji.
"devojke koje abortiraju karakterizuju kao osobe modernih shvatanja".... ti kanda mislis da neko abortira, jelte, da bi bio moderan? Simpaticno!!! Pustite vise te brige o bebi, hajde malo da pogledamo sta se desava sa zenom i njenim telom pri abortusu? I ti stvarno mislis da iko to radi, eto, tek tako? Naravno da ne! Sav moral, nemoral i ostalo zanemarimo....cinjenica je da je abortus bolan i da je to korak na koji se devojke odluce kada nemaju drugog izlaza.
Bolesno je prisiljavati nekoga da bude roditelj ukoliko on to ne zeli...ma nema sile! U toj kombinaciji ce biti lose i majci i detetu.
Joj joj joj gde ću s tobom u koštac, opaki, nabrijani klone... stidim seBah, sa tobom je uvek neko citiranje polu-nagih grka statua, opsednutost smrtjom, ili isturivanje gluteusa maximusa po zelenim parkovima.
Kako ide tvoj quest da oslobodish sve zensko od grubih shaka muzevnih brka?
Kako jezik, kceri vodenitchara?
Des Divljice.![]()
Ja čula za 220000 kad se smanjio? NapredujemoU 2008 JE OBAVLJENO PREKO 150 000 ABORTUSA i po tome smo prvi u Evropi upravo zahvaljujuci ovakvim shvatanjima koja to predstavljaju kao nesto sasvim normalno a od toga oko 7 000 otpada na maloletne devojke,Jedno istraživanje sprovedeno u Beogradu pokazalo je da u grupi devojaka koje postanu seksualno aktivne pre navršenih 19. godina, svaka šesta doživi jednu ili više trudnoća već do kraja srednje škole.Ali naravno kao sto vidimo iz rasprave promiskuitet nema nikakve veza sa abortusima i polno prenosivim bolestima koje su u ekspanziji
Ja čula za 220000 kad se smanjio? Napredujemo![]()
Ja znam da sam jednom pravila mini proračun u vezi tih cifara i da je (onih šokantnih 220000 godišnje) delovalo malo..... statistički nemoguće![]()
Zasto bi te to zanimalo, matora?
Sve obavljene studije pokazale su da abortus najviše ugrožava zdravlje žene . Komplikacije mogu biti povrede unutrašnjih organa, krvarenja, zapaljenja polnih organa, koja kasnije mogu dovesti do steriliteta. Jedna velika studija koja je sprovedena u GAK Višegradskoj pokazuje da prekid prve trudnoće može da poveća rizik za nepovoljan tok i ishod narednih trudnoća i da povećava rizik od neplodnosti
Pored toga, abortus je i traumatično iskustvo.Drugo po ovim komentarima ispada da je zatrudneti jako lako i eto jednom im se omaklo a inace su stalno koristili zastitu, opustili se ljudi ...jako smesno opravdanje
joj ajde molim te proguglaj malo neke stvari ranijeg datuma a ne da lupas ove stvari iz II svjetskog rata.![]()
Najvise volim kada se javi ovakav primeraksve ovo sto sam naveo za abortus jeste stav istaknutih stručnjaka za ovu oblast iz Republičkog centra za planiranje porodice a podaci su izbaceni pre tri meseca,ali ko zna mozda ti znas nesto sto savremena nauka ne poznaje
podeli svoja saznanja sa svima nama nemoj da ih ljubomorno cuvas mozda cemo posle toga saznati mnostvo korisnih i epohalnih stvari
![]()
sperma ide i prije orgazmakako ona da izabere "pažljivo" partnera, kad znamo da ima likova koji su ovako sve super, sve o'k...al kad treba da metne zaštitu ne metne ili ne izvadi na vreme...
...missim...tako su se mnoge zajebbale...igravši na poverenje u svoj izbor...![]()
abortus je danas rutinska operacija bas kao i operacija npr. zuci komplikacije se javljaju rijetko i to samo ukoliko je dr "strucan".
kao i sto svaka operacija moze imati posledica usled nestruscno uradjenog posla..
a to da ostavlja posledice po kasnije radjanje, bilo prije 40godina, sada je sansa 1:1000 i to samo ako ginekolog ne uradi kako treba...