A Tile ?

Vaše mišljenje o Titu

• Ukupno glasova
    203
  • Anketa je zatvorena .
Невероватно. Себи дајеш за право, зато што си као неки супермодератор, да направиш обожаватељску тему о крвнику титу.

Највећег крвника Срба славиш. А да је неко поставио обожаватељску тему о Недићу, насликана Српска тробојка са СС, онда би ти одмах бановао.

Данас имају власт титовци, мићуновић јахач попова, ђилас и остали верни непријатељи Српства. Па није ни чудо да дозвољавају да се крвник тито слави.

Наравно не спомену да одлично иду продаје мајице Ратка Младића.
Ne videh na štandu Mladićeve. Nedić i ostali Viktunzi su daleko, bitno je sve ono posle. Tog rata se ionako niko od nas ne seća, a Titovi pioniri smo ipak bili recimo od učesnika na ovoj temi Kaluđer, Mile, Adem, Misoni, Iwo Jima, moja malenkost ...
A stvarno ne znam zašto je tema obožavateljska, neko voli, neko ne, a svi mogu da se izjasne.

..pazi logike..Ademe..
..ako su Srbi cistokrvni ovi sto zive u Srbiji...
..a i ovi..sto su dosli..u CRO..za vrijeme..najezde Turaka...
..nesto tu ne stima..ne mogu biti cistokrvni i jedni i drugi....kontaš..
..meni se vise čine čistokrvniji..ovi iz CRO..evo i razloga..ako nista drugo..nisu se "miješali":hahaha:..:mrgreen:..s Turcima...mislim..ono na gene..ostali su barem..pod "kršćanskom/hrišćanskom kapom"
..dok ovi sto su ostali..u Srbiji..tu je stvar vec malo drugacija..ne može..se reci da u 500g...nije doslo do "miješnja":hahaha: :hahaha:...gena..:hahaha: :hahaha:
....aj sad...da cujem..druge mudrace..jel tu ima logike ili nema...

Значи да ти се обраћам са Пишта?

Ne videh na štandu Mladićeve. Nedić i ostali Viktunzi su daleko, bitno je sve ono posle. Tog rata se ionako niko od nas ne seća, a Titovi pioniri smo ipak bili recimo od učesnika na ovoj temi Kaluđer, Mile, Adem, Misoni, Iwo Jima, moja malenkost ...
A stvarno ne znam zašto je tema obožavateljska, neko voli, neko ne, a svi mogu da se izjasne.

Да сложих се ми смо били ,а неки су остали на том стадијуму
нит смо ми Срби разбијали СФРЈ,нит смо јој желели крај
е сад има једна чињеница
Југославија је мртва
ЖИВЕЛА СРБИЈА

...vidi..uopce ne sumljam....u istinitost..tvrdnje..ali zdrav razum....
..ali ajde malo razmisli o toj bajci..odneo ranjenog Tita..do aviJona..i ostao portir..
..ajde malo razmisli...ako nista drugo...Tile bi mu se zahvalio..barm nekim šefovskim mjestom u toj tvornici ili nekoj drugoj...portir sigurno ne bi bio...:rtfm:..
..i dalje sam kod tvrdnje..da je Josip poginuo kod Drvara...
..netko je ovdje cak posatvio..i neki clanak..da je glavnokomandujuci.."naci" padobranaca..izjavio..da nisu uhvatili Josipa..mada..uniforma..koja pokazuje..gdje su trebale biti rane...jasno pokazuje da takva rane nitko nije mogao prezivjeti..pogotovo u ono vrijeme..i s onom..tehnologijom...medicine s kojom su raspolagali ..partizani..
..sve je jos..pod velom...tajne...onakav Tito..je odgovrao svima u svijetu...

Грешка човек је 1946 напустио БГ а и није био нешто паметан сам велик и јак
па кад су 1950 инеке тели да га препуцају за стан он им рече идем код свог ратног друга ошо није га било пар дана а на врата фирме је стигао са Леком у аутомобилу
и нису га преебали за стан

Јожа је погино у Русији овај револуционар је неки други није Кумровчан

Ko za titom habsburshkim zali , tom je :
1.) Deda ili otac dobio stan (kucu za dz.) i sada je vatreni glasach zuto-crvenih-roza-na tufne
2.)Baba bila "prvoborac" , a sada je uspeshan clan neke NVO
3.) na radnim akcijama dodeljena udarnicka znacka , pa mu nije jasno zasto sada treba da se radi
4.)rad kao zivotno opredeljenje, neprijatelj br. 1

Туга. Џаба мајца кад БоТа рехабилитује фашисте и сараднике окупатора, девалвира антифашистичку борбу, Сирогојна, народноослободилачке одборе и Саву Ковачевића. Уместо да будемо поносни, ми бежимо од своје самоуправне историје :(

Istog tog Savu Kovačevića je likvidirao Tile.:cool:

ne prilici jednom supermoderatoru da postavlja ankete sa navlakusom, tj. jedina opcija 100% protiv je formulisana posprdno, ne bi li svako ko glasa za nju ispao smesan.

Moram da priznam nerado da sam i ja bio pionir ali vec u sedmom osnovne na Kozari sam odbio da uzmem omladinsku knjizicu i celu ekskurziju sam bio u busu i hotelu.
Elem,Tito je bio neopevani zlikovac,ne zna se ni ko je,ni sta je,ni odakle je.Zezno je ceo Balkan a nas Srbe ponajvise.:evil::evil::evil:

tito&koca.jpg
Crop-Nicolae_Ceaucescu_1978.jpg
josif-visarionovic-staljin.jpg

Pazite na tastature....:hahaha:

Poslednja izmena od moderatora:
A, ne... Tute Bugare nije hteo...samo Arnaute. Bugare je hteo kralj Aleksandar, kada je stvarao južnoslovensku državu, pa su mu saveznici rekli da mnogo traži.

Хтео је Тиле Бугаре али је сав онај заеб око информбироа насатао јер Тиле није био најкомуниста на Балакну него Георги Димитров генсек коминтерене који је требао
да буде на челу Балканије(да је тако назовемо) е то Тити није било по гушту

Back