gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Zato je Hitler o'ma' zakucao kod njih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeste.Ima samo ime,a nigde Titovih principa i ideja vodilja.Samo šminka.šetam po zagrebu letos kad odjednom
Trg Maršala Tita,
lep trg![]()
Ne videh na štandu Mladićeve. Nedić i ostali Viktunzi su daleko, bitno je sve ono posle. Tog rata se ionako niko od nas ne seća, a Titovi pioniri smo ipak bili recimo od učesnika na ovoj temi Kaluđer, Mile, Adem, Misoni, Iwo Jima, moja malenkost ...Невероватно. Себи дајеш за право, зато што си као неки супермодератор, да направиш обожаватељску тему о крвнику титу.
Највећег крвника Срба славиш. А да је неко поставио обожаватељску тему о Недићу, насликана Српска тробојка са СС, онда би ти одмах бановао.
Данас имају власт титовци, мићуновић јахач попова, ђилас и остали верни непријатељи Српства. Па није ни чудо да дозвољавају да се крвник тито слави.
Наравно не спомену да одлично иду продаје мајице Ратка Младића.
..pazi logike..Ademe..
..ako su Srbi cistokrvni ovi sto zive u Srbiji...
..a i ovi..sto su dosli..u CRO..za vrijeme..najezde Turaka...
..nesto tu ne stima..ne mogu biti cistokrvni i jedni i drugi....kontaš..
..meni se vise čine čistokrvniji..ovi iz CRO..evo i razloga..ako nista drugo..nisu se "miješali"..
..s Turcima...mislim..ono na gene..ostali su barem..pod "kršćanskom/hrišćanskom kapom"
..dok ovi sto su ostali..u Srbiji..tu je stvar vec malo drugacija..ne može..se reci da u 500g...nije doslo do "miješnja"![]()
...gena..
![]()
....aj sad...da cujem..druge mudrace..jel tu ima logike ili nema...
Ne videh na štandu Mladićeve. Nedić i ostali Viktunzi su daleko, bitno je sve ono posle. Tog rata se ionako niko od nas ne seća, a Titovi pioniri smo ipak bili recimo od učesnika na ovoj temi Kaluđer, Mile, Adem, Misoni, Iwo Jima, moja malenkost ...
A stvarno ne znam zašto je tema obožavateljska, neko voli, neko ne, a svi mogu da se izjasne.
...vidi..uopce ne sumljam....u istinitost..tvrdnje..ali zdrav razum....
..ali ajde malo razmisli o toj bajci..odneo ranjenog Tita..do aviJona..i ostao portir..
..ajde malo razmisli...ako nista drugo...Tile bi mu se zahvalio..barm nekim šefovskim mjestom u toj tvornici ili nekoj drugoj...portir sigurno ne bi bio.....
..i dalje sam kod tvrdnje..da je Josip poginuo kod Drvara...
..netko je ovdje cak posatvio..i neki clanak..da je glavnokomandujuci.."naci" padobranaca..izjavio..da nisu uhvatili Josipa..mada..uniforma..koja pokazuje..gdje su trebale biti rane...jasno pokazuje da takva rane nitko nije mogao prezivjeti..pogotovo u ono vrijeme..i s onom..tehnologijom...medicine s kojom su raspolagali ..partizani..
..sve je jos..pod velom...tajne...onakav Tito..je odgovrao svima u svijetu...
šetam po zagrebu letos kad odjednom
Trg Maršala Tita,
lep trg![]()
koliko god se to nekim ujkama a.k.a BuđmanuJr, HeBrangu, Toopsonu i ostalima ne sviđalo 

Туга. Џаба мајца кад БоТа рехабилитује фашисте и сараднике окупатора, девалвира антифашистичку борбу, Сирогојна, народноослободилачке одборе и Саву Ковачевића. Уместо да будемо поносни, ми бежимо од своје самоуправне историје![]()

Istog tog Savu Kovačevića je likvidirao Tile.![]()
Ne videh na štandu Mladićeve. Nedić i ostali Viktunzi su daleko, bitno je sve ono posle. Tog rata se ionako niko od nas ne seća, a Titovi pioniri smo ipak bili recimo od učesnika na ovoj temi Kaluđer, Mile, Adem, Misoni, Iwo Jima, moja malenkost ...
A stvarno ne znam zašto je tema obožavateljska, neko voli, neko ne, a svi mogu da se izjasne.
Lepo se zivelo za vreme voljenog nam druga Tita.
trebao je odmah da da republjik breeee
ps. mozda se ovi ratovi ne bi ni desili... ko zna![]()
Lepo se zivelo za vreme voljenog nam druga Tita.

Pa, imao je on nameru da napravi šiptarsku republjik, ali Enver Hodža ne htede u Jugoslaviju.

O Boze kakv bi to buckuris od Republike bio da su pristali Albanci i Bugari da udju u zajebnicu![]()
A, ne... Tute Bugare nije hteo...samo Arnaute. Bugare je hteo kralj Aleksandar, kada je stvarao južnoslovensku državu, pa su mu saveznici rekli da mnogo traži.
obican srbin moze biti svako... ali srbin sa certifikatom, srbin kao profesija, e to je malo teze