- Poruka
- 5.196
Lepo se zivelo za vreme voljenog nam druga Tita.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa glasaj po savesti, ne mogu sad ja da ti sugerišem pa posle na mene kad navale kuka & motika što sam nameštao izbore. Jok vala!Mislim sta to znachi "vaskoliko srpstvo"??Mislim vishe zvuchi onako podrugljivo
Ja ne mislim da je hteo da unishti sveto ili vaskoliko srpstvo vec jednostavno da nam je naneo mnogo stete. I za shta sad ja da glasam?

Ja sam lepo pokazao da ga se itekako sećaju, a ti meni reci jesi li negde video kafanu ''Sloba''?Ало бре каквА је ово праисторија?
Тиле риконо пре 30 дина
већи део форума га се ни несећа
ПДФ ИСТОРИЈА
Ja sam lepo pokazao da ga se itekako sećaju, a ti meni reci jesi li negde video kafanu ''Sloba''?

Ja sam lepo pokazao da ga se itekako sećaju, a ti meni reci jesi li negde video kafanu ''Sloba''?

jedna od najvecih zamerki je davanje AP kosovu

A što, je li umro? A ti mrtav 'ladan ubacuješ ovde i klipove iz 2. svetskog rata. Nego paz' sad ovo:Па чек да прође 30 година прошло је тек 5
Ја баш размишљам да отворим Бирцуз код Брацике

Bilo je za vreme Tita dobrih stvari, ali bolje da nije vladao. Najvise zbog toga sto je zaduzio zemlju i potcenio intelektualce, dao radnickoj klasi "samoupravljanje", i fukaru stavio na "vlast".

nisi shvatio ali...
 Па, реално, то и јесте највећа замерка... Мислим не што је прогласио Космет аутономном покрајином, већ што је отерао Србе оданде и забранио нам да се враћамо...
 Па, реално, то и јесте највећа замерка... Мислим не што је прогласио Космет аутономном покрајином, већ што је отерао Србе оданде и забранио нам да се враћамо...Па, реално, то и јесте највећа замерка... Мислим не што је прогласио Космет аутономном покрајином, већ што је отерао Србе оданде и забранио нам да се враћамо...

iako sam glasao zaprvu opciju...
Josip Broz je bio dobar skroz
to ne mora da znaci da je tile bio bezgresan. ali ona je najbliza njegovoj vladavini na ovim prostorima...
ps.jedna od najvecih zamerki je davanje AP kosovu

Sta si ti hteo, odmah nezavisnost?
 Sta si ti hteo, odmah nezavisnost? 
Trebao je da vam pokloni Goli otok da tamo napravite republjik i svi bi bili srećni.trebao je odmah da da republjik breeee
ps. mozda se ovi ratovi ne bi ni desili... ko zna
Trebao je da vam pokloni Goli otok da tamo napravite republjik i svi bi bili srećni.

Trebao je da vam pokloni Goli otok da tamo napravite republjik i svi bi bili srećni.

Ehhh da je umesto tog g0vneta vladao Leka Rankovic kako bi danas svima bilo lepo