G.H.O.S.T.
Poznat
- Poruka
- 7.997
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahha...nasa grupa imala vrh temu xDDDD
plot za hororma idi bre xD
Moji drug i drugarica iz odeljenja su ove godine na skolovanju u Americi.Kako su mi rekli i po slikama, oni su pogodili bingo.A ni skola tamo nije teska.Plus american high school parties...![]()
Jaaaoooo... Stooo??? Extra je tema... Ja sam odgledala 156463143 horora... Joj sto bih im slozila pricicuuu... Auuuuu, svi bi imali nocne more narednih 666 dana!xD
...i na kraju nam rekli kao pa mi smo ovakav horor gledali bezbroj puta...i mi kao pa ok...Moji drug i drugarica iz odeljenja su ove godine na skolovanju u Americi.Kako su mi rekli i po slikama, oni su pogodili bingo.A ni skola tamo nije teska.Plus american high school parties...![]()

znaci znas kako smo extra bili napisali samo sto smo mi kao u stvari trebali da odglumimo trailer ne da napisemo...i na kraju nam rekli kao pa mi smo ovakav horor gledali bezbroj puta...i mi kao pa ok...
![]()

moji drug i drugarica su bili u americi
jedan preko a-smyle,drugi preko neke organizacije koja je tek ove godine pocela da se promovise kod nas,i za koju je put samofinansirajuci
tamo subotom sedis kuci.izazaka nema
high school parties traju do 12
i to se odrzavaju jednom u mesec dana
ali je iskustvo samo biti tamo
A jel bilo kakvih negativnih iskustava za vreme boravka? Mene to brine...![]()
ni jedno ni drugo se nije zalilo
samo,nesto treba da znate-sve je kao sto prikazuju u onim teen filmovima
sve.
ja sam mislila da je to kao fora,ta hijerarhija,ali avaj...jok.
Ili je to sto si rekao/la bilo ironicno... 
Sve JESTE!? Ja sam mislila da nece biti... Mislila sam da su ti teen filmovi stereotipi...Ili je to sto si rekao/la bilo ironicno...
![]()
![]()

Onda smo bili zajedno u grupi......znaci znas kako smo extra bili napisali samo sto smo mi kao u stvari trebali da odglumimo trailer ne da napisemo...i na kraju nam rekli kao pa mi smo ovakav horor gledali bezbroj puta...i mi kao pa ok...
![]()
Onda smo bili zajedno u grupi......
Osim ako dva grupe nisi imale isti zadatak.Kako vam se zvao film?

Onda ipak nismo bili zajedno.
Ja sam bio 16. i jos smo imali drugaciju radnju.

Ja msm ime oca... Ne znam, sad ste me zbunili...![]()
znaci za srednje ime ne pisemo nista?kako ste vi ostali radili?
Ee ja imam jedno pitanje u vezi ovog formulara. nisam sigurna ovo "srednje ime".... znaci li to ime oca ili kako ??

Ni slucajno nista ne pisite... Ako ga nemate u krstenici ne pisete... A predpostavljam da nemate... Znaci srednje ime nista...![]()

Sve sam obavio,sutra predajem,i onda samo cekam april.