Ti sumnjas u moje znanje engleskog!? Ja znam da se pise of kors... A ti kako hoces!![]()
xD
PS. Malo je tesko praviti fore preko neta... Izgleda kao da sam mrtva ozbiljna...a nisam... xD Nikad nisam... xD
haha ma cil aut...xD verujem je u tebe
dont vori
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti sumnjas u moje znanje engleskog!? Ja znam da se pise of kors... A ti kako hoces!![]()
xD
PS. Malo je tesko praviti fore preko neta... Izgleda kao da sam mrtva ozbiljna...a nisam... xD Nikad nisam... xD
Pozdrav ljudi.Evo planiram da idem 7.novembra na testiranje,pa rekoh ajde da se regujem ovde.Sto se tice svega ovoga,to je moja zivotna zelja.Da odem u USA.Kao tome tezim jos od kada znam za sebe,pa se nadam da cu uspeti.Molio bih vas da napisete jos par pitanja sa prvog testa od prosle godine.Thanks in advance.

kako....?zar nije treci krug u KG-u sutra i prekosutra...?
Djavolice ako je prvi de bio danas , pricaj![]()
iz vrsca sam. zovem se aleksandra(saska).93-ko sto se moze videti..
radim test za prvi krug sad u subotu-07.09.
od kad sam znam za Ameriku,moj san je da odem tamo.. i to mi je jako vazno..kao i svima vama..

I ja idem u subotu...jooojjj jedva cekam...evo i ja se pridruzujemiz vrsca sam. zovem se aleksandra(saska).93-ko sto se moze videti..
imam jaaaaaako veliku tremu..neznam sta mi je..od kad sam znam za Ameriku,moj san je da odem tamo.. i to mi je jako vazno..kao i svima vama..
nisam probala u prvoj godini zato sto sam jako kasno cula za to.. kada su vec svi testovi bili zavrseni..tako da...zelim svima koji nisu jos radili testove i onima koji jos imaju da rade svu srecu..![]()
![]()

evo i ja se pridruzujemiz vrsca sam. zovem se aleksandra(saska).93-ko sto se moze videti..
imam jaaaaaako veliku tremu..neznam sta mi je..od kad sam znam za Ameriku,moj san je da odem tamo.. i to mi je jako vazno..kao i svima vama..
nisam probala u prvoj godini zato sto sam jako kasno cula za to.. kada su vec svi testovi bili zavrseni..tako da...zelim svima koji nisu jos radili testove i onima koji jos imaju da rade svu srecu..![]()
![]()

@sakyca993 Srecno i tebi!!!Nemoj da se nervoziras, kljucno ti je da budes chill... Kao ja!
![]()
![]()

nadam se![]()
nenna 94 kad bi mogle nekako da se nadjemo tamo
cassie94- pa radim neke testove na internetu..ali,ono.. imam zbirku za pripremanje onog PET testa.. i imam jedno 20 knjiga sa gramatikom i vezbama.. ali to ne koristim,sve su na istu foru.. uglavnom vezbam na netu..imaju najbolje vezbe i zadatke..
pozzz![]()
ae mi daj taj sajt da vidim sta tamo ima ja sam gramatiku i to ucila ali testove nisam nigde nasla...:
extra...pa mozemo sve tri da se nadjemo( ako hocete , normalno xDD)
aaa...ae mi daj taj sajt da vidim sta tamo ima ja sam gramatiku i to ucila ali testove nisam nigde nasla...:
![]()
pozz i vama![]()
![]()
nadam se![]()
nenna 94 kad bi mogle nekako da se nadjemo tamo
Ee...mogli bi......ja sam trebala da idem sa drugraicom ali je bolesna,nadam se da nije svinjski grip
![]()
Cak imas tamo dve devojke iz ambasade, koje mozes da pitas reci ako se ne setis.![]()