MilanceS.14
Obećava
- Poruka
- 61
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo mi kaži kolko je prošlo od kad si radila II krug? I jel je pričala na srpskom ili na engleskom?
Super, blago tebi, idem ja u školu... XD

E ovako...
Svi kazu kako je prvi krug lak,a drugi mnogo tezi i tako..po meni je to cista glupost..iskren da budem,ocekivao sam mnogo teza pitanja danas,ali meni je 2. krug bio debilno lak. Iako je vecina djaka rekla kako im je tezak bio 2. krug,meni je bila laganica, u prvih sat i po (koliko su trajala ova 2 testa) sam imao ocajnicku potrebu da odem do wc-a,znaci hteo sam da puknem... listening test je prost,mada u 3. delu morate strasno da se koncentrisete da biste razumeli ceo dijalog na osnovu kog morate da odgovorite na po 2 pitanja...to je po meni jedini tezak deo testiranja... lik koji je sedeo do mene je pismeni deo uradio 20 minuta pre svih...ali je na eseju zasrao i nije napisao ni jednu punu stranicu... e a pored toga sto sam extra uradio prvi deo,esej sam tek razvalio i popunio skoro sve sto je moglo da se popuni,cak sam pisao i sitnije..tako da sam prezadovoljan i mnogo sam sigurniji da cu proci u 3. krug nego sto sam bio juce pre nego sto sam saznao rezultate za drugi...na kraju testa ce vam odrzati kratku prezentaciju o citavom programu i vi cete nakon toga izaci srecni ,kao sto sam ja danas![]()
najtezi mi je bio prvi krug,i kako idem dalje ,mnoogo mi je lakse,u 3. ce biti laganica....to je moje misljenje...sad nznm
ako vas jo nesto zanima pitajte![]()
A proslo je 28 dana... Pa ti pocni da brojis! 
Ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! Prosla saaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!![]()
strava ...pa kad ce biti taj treci krug ? 
U 2. krugu, pa najteži deo je bio onaj drugi deo, pitanja od 1-71, jer imali smo malo vremena, a i bilo je teže, jedan brog reči sam prvi put u životu čuo, tako da su me one uglavnom sputavale, ali dobro, da je imalo barem još jedno 5 minuta, bilo bi super... Neki su završili za pola sata, ali ja nisam brzgao... Videćemo za esec dana šta će biti...
@ Nenna:
Uzmi u obzir da ako prodjes u treci krug, profesor tvoj pise preporuku. Znaci ako te napljuje tamo, dzaba ti sve.
profesor engleskog pise preporuku ili razredni?
Esej je 30 minuta, nije teško 3 pitanja na koja trebaš da odgovoriš...
Moj burazer je trenutno u državi Washington, omanji grad pored Seatle-a, super se provodi, prosečna brzina interneta je 7mb/sec (s tim da je upload i download 7 mb/s, a ne kao naši lopovi...). Ako prođeš ideš u osrednje bogatu porodicu ili u veoma bogatu, plasma TV od preko 20 inča je sasvim normalna stvar kod njih, ili jači laptop, Play Station 3... Mentalitet je drugačiji, predmeti su prelaki, oni nikada nisu čuli za prepisivanje, jesu za neke puškice, ali za konkretno varanje, nisu... Imaju tri semestra (kao kod nas polugođa) u tim semestrima biraš koje ćeš predmete svakog dana do kraja semestra da učiš... Možeš da biraš osnovno znaje, srednje i ono baš najveće učenje iz predmeta... Ako uzmeš sve predmete kao što imaš ovde, ne moraš da polažeš dodatne predmete...