isy777
Zainteresovan član
- Poruka
- 378
i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,bilo bi rednoooooooooooooo 
I daaaa,je l' je interview na engleskom ili srpskom?

I daaaa,je l' je interview na engleskom ili srpskom?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

isto su rekli da mozes i na engleskom ako zelis cisto da vezbas ali isto ce da gledaju bez obzira da li si na srpskom ili engleskom, mada sam cuo da je u Srbiji na engleskom pa sad nzn 
) E, sad , videla sam moguca pitanja za intervju i zanima me, da li odgovori na njih treba da budu kratki, jasni ili mozemo slobodno da pricamo? I, da li traze da se navode neki primeri( i ako traze, da li treba da budu hipoteticki tipa, kad bih na primer ja otsla u Americku porodicu...pa sad nesto dalje... ili proslog leta, ja sam radila to i to.. ) Ne znam koliko sam bas objasnila sta me interesuje, ali ko shvati, zahvalna sam na odgovoru
)
Koliko ima ukupno nas koji smo prosli u III krug? I da li ide 62 ucesnika iz cele Srbije, ili samo iz Beograda?nama u Bosni su rekli da ce biti na srpkom jer kazu kao prvi i drugi krug su testovi engleskog a ovaj 3 je kao test licnosti ili tako nestoisto su rekli da mozes i na engleskom ako zelis cisto da vezbas ali isto ce da gledaju bez obzira da li si na srpskom ili engleskom, mada sam cuo da je u Srbiji na engleskom pa sad nzn
![]()
ir. :];16150502:ee to i mene zanima
mada verovatno je na engleskom
)))
iii nadam se da se vidimo u americi 
Hvala puno!62 ucesnika iz cele Srbije dobija stipendiju.
Sad, pise da se intervju obavlja na engleskom i srpskom da bi pokazao/la kako govoris engleski ali i da se pokazes u najboljem svetlu (srpski). Intervji se rade (gore pomenuto) samostalno i kao u nekim "igrama" a koliko ja znam, ti odgovaras kako ti je lakse, mozes u potencijalu ili perfektu, a kakav utisak to ostavlja na njih ne znam . . . To je tvoje da odlucis. To je bar moje misljenje . . . pozz
Te informacije su mi bile potrebne
ne mozete nista da promenite 

E,da nisam prosla.
Zvala sam ih danas,one koji su prosli zvace sutra
Srecno svima![]()
:*Prosao sam xD
Vec sam rekao Isy, steta sto nisi prosla ....![]()

:*