A-SMYLE Prijave 2010

nama u Bosni su rekli da ce biti na srpkom jer kazu kao prvi i drugi krug su testovi engleskog a ovaj 3 je kao test licnosti ili tako nesto :) isto su rekli da mozes i na engleskom ako zelis cisto da vezbas ali isto ce da gledaju bez obzira da li si na srpskom ili engleskom, mada sam cuo da je u Srbiji na engleskom pa sad nzn :)

Ljudi, jedno pitanje... Ja sam isto prosla u III krug. :)) E, sad , videla sam moguca pitanja za intervju i zanima me, da li odgovori na njih treba da budu kratki, jasni ili mozemo slobodno da pricamo? I, da li traze da se navode neki primeri( i ako traze, da li treba da budu hipoteticki tipa, kad bih na primer ja otsla u Americku porodicu...pa sad nesto dalje... ili proslog leta, ja sam radila to i to.. ) Ne znam koliko sam bas objasnila sta me interesuje, ali ko shvati, zahvalna sam na odgovoru :))

62 ucesnika iz cele Srbije dobija stipendiju.
Sad, pise da se intervju obavlja na engleskom i srpskom da bi pokazao/la kako govoris engleski ali i da se pokazes u najboljem svetlu (srpski). Intervji se rade (gore pomenuto) samostalno i kao u nekim "igrama" a koliko ja znam, ti odgovaras kako ti je lakse, mozes u potencijalu ili perfektu, a kakav utisak to ostavlja na njih ne znam . . . To je tvoje da odlucis. To je bar moje misljenje . . . pozz

nama u Bosni su rekli da ce biti na srpkom jer kazu kao prvi i drugi krug su testovi engleskog a ovaj 3 je kao test licnosti ili tako nesto :) isto su rekli da mozes i na engleskom ako zelis cisto da vezbas ali isto ce da gledaju bez obzira da li si na srpskom ili engleskom, mada sam cuo da je u Srbiji na engleskom pa sad nzn :)

Nama su rekli ja msm da je na engleskom :D

ir. :];16150502:
ee to i mene zanima :)
mada verovatno je na engleskom

Ee,pa da,jer nekako svi razlicito pricaju,ajde vi sto ste radili III krug ,interview, razresite nam dileemeee :DD

Intervju je na engleskom. Ali, ukoliko se desi da ne umete da se izrazite, ili ne razumete pitanje, u svakom trenutku možete da se obratite i odgovorite i na srpskom.
Da li ćeš kratko odgovoriti na pitanje ili ne, zavisi od tebe, nije precizirano, a oni ti kroz pitanje kažu kakvu situaciju treba da navedeš, npr. pitaju te da navedeš situaciju iz protekle dve godine, dakle tu pričaš u perfektu :))))

Neko je pitao za srednje ime u formularu - kod nas ne postoji srednje ime i zbog toga precrtaj rubriku ili je ostavi praznu. ;)

ovako.. :)
i ja sam prošla u 3. kurg, bio je sad u petak u BGu, ako neko još nije radio, u 3. krugu ćete imati dva pitanja za esej a posle toga roditeljski sastanak gde ćete dobiti silne formulare da popunite, koje kasnije treba da pošaljete... nakon nekoliko dana biće intervju (meni je 13. decembra) koji će, koliko ja znam, biti pola na engleskom pola na srpskom ;) takođe će biti i timski rad. uglavnom, 3. kurg je odlučujući i posle toga nema više testiranja, dobijamo krajnje rezultate tek aprila :eek: iii nadam se da se vidimo u americi :D
pozdrav :bye:

62 ucesnika iz cele Srbije dobija stipendiju.
Sad, pise da se intervju obavlja na engleskom i srpskom da bi pokazao/la kako govoris engleski ali i da se pokazes u najboljem svetlu (srpski). Intervji se rade (gore pomenuto) samostalno i kao u nekim "igrama" a koliko ja znam, ti odgovaras kako ti je lakse, mozes u potencijalu ili perfektu, a kakav utisak to ostavlja na njih ne znam . . . To je tvoje da odlucis. To je bar moje misljenje . . . pozz
Hvala puno! :) Te informacije su mi bile potrebne ;)

Nema na cemu, tu sam da pomognem, samo mi je zao sto nemam konkretne informacije, pitam drugaricu (ciji je brat trenutno u USA) sta je on radio u 3. krugu, ona kaze pricacemo kad prodjemo.
Tako da, dok me ne pozovu, nemam nikakve informacije o 3. krugu (ali se u USA super provode, nema nikakvih zamerki xD)

ma ja msm da ce intervju da bude opusten... posto ce i sami ovi iz americkog saveta biti srecni sto ne moraju vise da rade sa nama... ljudi opusteno ako prodjemo super.. ako ne steta. :) ne mozete nista da promenite :D... sve samo opusteno, bez panike i vidimo se u avionu ;) :D

btw ja imam 15. u 14:30... jel imam sa nekim? :D

E,da nisam prosla.
Zvala sam ih danas,one koji su prosli zvace sutra :)
Srecno svima :)

Isi zao mi je jos jednom ali rekao sam ti i danas da ne smes dozvoliti da te ovo zaustavi, tako da glavu gore i ima jos nacina da se ode :) :*

Prosao sam xD
Vec sam rekao Isy, steta sto nisi prosla .... :(

cestitam :D :D :D

ljudi polako se priblizavamo krajuu :D nema vise :)

Back