A-SMYLE Prijave 2010

Snovi. To su naša neostvarena maštanja. To je trenutak sreće pre nego što će nas probuditi. A tada pogledamo svet pospanim očima sanjalice - i čini nam se previše svetao. Ali kada se rasanimo, shvatimo da je ispunjen bolom i tugom, i crn, tamniji od noći u koju trčimo za snovima i sanjamo o boljem sutra.
Možemo da sanjamo i budni. Kada zatvorimo oči i nađemo se na mestu koje samo mi poznajemo, a čuveni je grad. Šetamo poznatim ulicama, koje nisu tu zaista već su samo nama jedinstvene. Onda sretnemo uspomene i nade u lančanom sudaru prošlosti i budućnosti protkanih sadašnjošću. I sanjamo. I lepo nam je. I uživamo.
Ali kada opet progledamo, sretnemo se sa svetlošću, koja krije tamu, ne u najdaljem, već u izuzetno bliskom svetu.

Eto, jedan moj kratak i morbidan sastav xD
Znam da nije za ovu temu, ali samo da kazem da je i morbidno (valjda) lepo. A vi kazite ako sam u pravu xaxa

Pa nista, to se sve okrene na veselje. Moja nastavnica srpskog je pricala o ubistvima i kako je neki decak motikom raskomadao suseda zbog nekog filma horror kojeg je gledao, a moj drug kaze:

-Nastavnice, Petar gleda POARO! (ono - ubistva i tako to . . .)
Ona ga nije razumela i krece pricu kako u tim filmovima nema ljubavi, kako je to nasilje nad zenama . . . (razmislite sta je mislila xD)

Zbog novca. Zbog ponosa. Zbog krize. Ne može se, ne ide. Zatvoren u sobi. Na krevetu. Sedi. Ne kreće se. Gleda u kolena. Nema novca za sreću. Ponos je tu - zbog toga je pod ključem. Kriza seče, grize i štipe kao prvi mraz. Tarife skaču. Valute se menjaju. Samo on ostaje isti.
Vrata su otključana. Ljudi prolaze. Smeje se on, ali samo spolja. Iznutra, on je samo prazna ljuštura ispunjena bolom. Plače. Ali, isključivo noću, kada ne može da zaspi. Možda je srećan, ali samo na kratko. U snovima. Ljudi i dalje šetaju. Svi vide samo spoljašnjost, niko se ne usuđuje da zađe dublje. A on i dalje sedi u zatvoru. Ne u onom koji su oni sagradili na poljuljanim obećanjima, već onom u kom živi srećan i veseo. Sam ga je stvorio.
Plače. Ali, isključivo noću, u mraku, dok svi drugi spavaju.

Evo, ovaj je jos morbidniji (nije o ubistivima, ali, ako se udubis, shvatis da je gore i od toga . . .) :3 Necu vas vise smarati ovim glupostima xexe

AJDE DA PRODJEMOOOO

Mom drugu i meni su juce javili za treci kruug. Prosli smo! U petak idemo u Bg,a polagali smo u Kg-u.A fora je cisto da znate,da smo otisli tamo samo da ne bismo otisli u skolu,jer nam je dan bio uzas! Niko od nas se nije ni spremao,niti znao gde dolazi. I eto,od nas 6oro,troje prosli u drugi,i sad nas dvoje u treci.. CESTITAM ONIMA KOJI SU PROSLI! :) Ali, mislim da nema potrebe toliko da se traumirate oko svega. Jeste ovo super prilika,ali,bice ih jos dosta.. ;)

Nas sedmoro (koji se poznajemo) prosli smo prvi krug sad cekamo rezultate za drugi . . . Ovo je po mom misljenju najbolji program, i nema mozda ce biti drugih prilika, ali ovakvih retko, jer nadjite mi jos neki program koji pruza to da godinu dana idete u njihovu skolu.
Pozz

Nas sedmoro (koji se poznajemo) prosli smo prvi krug sad cekamo rezultate za drugi . . . Ovo je po mom misljenju najbolji program, i nema mozda ce biti drugih prilika, ali ovakvih retko, jer nadjite mi jos neki program koji pruza to da godinu dana idete u njihovu skolu.
Pozz

nije sve u programima... :P
mozda ce nekog jednoga dana zivot odvesti tamo gde je najmanje, odnosno najvise zeleo - USA... ;)

ir. :];16123180:
leele kol'ko si me zajebao :worth: ne znam kako cu sad da zivim :rida:
:roll:

samo stvaaarno ne razumem cemu to, no dobro. ;)

pa kad smo se ja i mozzart upoznali sa tobom (kako god da se bese zove taj lik xD nije ni vazno) ti si bila samo u fazonu.. paaa...? vidim da samo tako mogu sa tako proku*cenim likusama kao sto si ti pa eto :) nema tu fore da te zajebem... ti si sama sebe sjebala sto se ku*cis :) a na forumu samo trazis da ti pricamo o testu ;) nema... ako pricas na forumu pricaj i ovako :)

ne kurcim se i nisam umisljena..ali razumem sto si tako pomislio onda.mada nisam bila u fazonu "paa?"..mada dobro.. ionako svi uvek takav prvi utisak o meni imaju, ne znam zasto.
a ti ako mislis da ljudima uvek treba da vracas sve istom merom i da se prema njima ophodis onako kako i oni prema tebi, cinis sebe jos povrsnijim od njih. uvek postoji normalan nacin da se rese stvari. :) ako ti je zasmetalo sto sam ja tako odreagovala kad ste se predstavili,trebalo je kasnije tog dana ovde da mi kazes sta nije u redu,pa bismo mozda razjasnili stvari i sve bi bilo ok, a ne ovako. bez osnove mi pricas lose stvari. ne poznajes me, a znas da sam umisljena? mozda mi se tog dana desilo nesto lose, pa zbog toga nisam bila raspolozena, ili sam imala neki drugi razlog. jednostavno ne bi trebalo da donosis brzoplete zakljucke. :)

Back