A-SMYLE Prijave 2010

Your current rank "There is no way I can loose except if BIG_BOJ__94 is playing Don't Get Angry with me" rank :D or simply T.I.N.W.I.C.L.E.I.B.I.P.D.G.A.W.M. .... Simple, isn't it :D

Umm Mozzart,its our thing,I win ,he loses hahaha :D
Hahaha it's simple as that ;)
Andd ahhaha big_boy don't you dare and make me angry,because i will win again :DD

Dzanki_girlx) Nista posebno,evo iscekujemo rezultate 2. kruga i nadamo se najboljem :D

NikolaBre, ako toliko cekas, verovatno nisi prosao, sorry, ali javljaju samo onima koji idu dalje. A za Nis znaci jos 2 dana, jao, ako nekoga zovu, molim da odmah postuje ovde (iz regiona Nis) jer cekam ovu stipendiju jos od pocetka 8. razreda, nesme da mi izmakne xD

hahah pa nije da ja nisam prosao nego oni jos nisu dobili rezultate.. ja ako ne prodjem napisacu post da nisam prosao i pozeliti svima srecu to je to :) :P poslao sam im mail i rekli su mi da kasne sa rezultatima jer ne pregledaju samo nama jer u ovom programu ucestvuje na desetine drugih zemalja :P rekli su ovih dana da ce biti rezultati samo ne znaju kada tacno..

btw prosle godine se desavalo da neko pomisli da nije prosao i u zadnjem trenutku ga pozovu. :)i ja ako sta znam to je engleski tako da ne brinem puno :)

Hahaha big_boy,pa to je samo tada bilo,a ovako u nasim "prepirkama" nikada nisi pobedo,za sada :D Videcemo,ihiiii :D
Btw kad ces na igrajmo.se da te pobedim??:DDD

Petre,njima jos uvek nisu javili jer mnooogo kasne sa rezultatima :))

Pa da,ali pazi,on je polagao u Bosni,program se zove YES,ali je skroz isti kao a-smyle i na kraju se spajaju ucenici iz yes i iz a-smyle. I poslao je bio email,rekli su mu da kasne rezultati.
A sto se tice nas,Nislija :D Nama bi sutra trebalo javiti :)
Cim nekome od nas bude bilo javljeno neka odmah postuje ovde da bismo znali :D

Pa ne znam, znam da su javili ovima sto su polagali nedelju dana pre nas, tj. 20. pre tacno nedelju dana . . .

Petre kao sto sam rekao licno su mi ljudi sto su vodili testiranje rekli da jos nisu stigli rezultati a to je bilo juce i rekli su da ce biti ovih dana, jer ti ljudi iz USA sto pregledaju testove iz Bosne pregledaju testove i Srbiji, CG, Makedoniji, Albaniji i drugim zemljama.. i moze se desiti i vama npr da kasne kao i nama.. :P :)

Back