isy777
Zainteresovan član
- Poruka
- 378
hahahha 
Lucky you
If I go there,oh man it will be soooooooooooo awesome
Lucky you
If I go there,oh man it will be soooooooooooo awesome
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

haha And what is my rank?
Petre,takodjee![]()
Your current rank "There is no way I can loose except if BIG_BOJ__94 is playing Don't Get Angry with me" rankor simply T.I.N.W.I.C.L.E.I.B.I.P.D.G.A.W.M. .... Simple, isn't it
![]()

Your current rank "There is no way I can loose except if BIG_BOJ__94 is playing Don't Get Angry with me" rankor simply T.I.N.W.I.C.L.E.I.B.I.P.D.G.A.W.M. .... Simple, isn't it
![]()
at least in Don't Get Angry... well www.igrajmo.se is always open NikolaBre, ako toliko cekas, verovatno nisi prosao, sorry, ali javljaju samo onima koji idu dalje. A za Nis znaci jos 2 dana, jao, ako nekoga zovu, molim da odmah postuje ovde (iz regiona Nis) jer cekam ovu stipendiju jos od pocetka 8. razreda, nesme da mi izmakne xD
poslao sam im mail i rekli su mi da kasne sa rezultatima jer ne pregledaju samo nama jer u ovom programu ucestvuje na desetine drugih zemalja
rekli su ovih dana da ce biti rezultati samo ne znaju kada tacno..
i ja ako sta znam to je engleski tako da ne brinem puno 
)
Pa ne znam, znam da su javili ovima sto su polagali nedelju dana pre nas, tj. 20. pre tacno nedelju dana . . .