A-SMYLE Prijave 2010

Tačnije posle 27 dana, tj. 28 od prvog kruga :)
Danas sam imala pisanje eseja, bila su dva pitanja - šta bih još, pored engleskog jezika, volela da naučim o/u SAD-u (da navedem dve ili tri stvari); i da opišem situaciju u kojoj sam bila pod stresom, šta sam uradila i zašto. :)
Prekosutra je intervju, dobih brdo papira da popunim, kao što rekoste...
I onda predstoji odvratno i mukotrpno čekanje do aprila :D

Btw - ja se setih da sam pisala o istoj situaciji u eseju u drugom krugu (kada je pitanje bilo da opišemo situaciju koja nas je naučila nečemu novom o nama samima) i sada u trećem za ovo drugo pitanje. :S
Posle testa su nam rekli da u proces selekcije ulaze i eseji iz drugog kruga. -.-
Šta mislite, kakve su šanse da to utiče?

Da tako su i nama rekli :)
Citiram “Prijave se proveravaju da li su kompletne i šalju se u centralnu bazu podataka. U centralnoj bazi podata ažuriraju se podaci za svakog učenika, a originalni SLEP testovi i eseji se prikače na prijavu kandidata. Kompletne prijave i kompjuterski podaci se šalju u centralnu kancelariju Američkog saveta u Vašingtonu, gde se dalje procesuiraju. “
Tako da je to istina,ne znam koliko ce to gledati ali znam da se salje ;)

Tačnije posle 27 dana, tj. 28 od prvog kruga :)
Danas sam imala pisanje eseja, bila su dva pitanja - šta bih još, pored engleskog jezika, volela da naučim o/u SAD-u (da navedem dve ili tri stvari); i da opišem situaciju u kojoj sam bila pod stresom, šta sam uradila i zašto. :)
Prekosutra je intervju, dobih brdo papira da popunim, kao što rekoste...
I onda predstoji odvratno i mukotrpno čekanje do aprila :D
Isto pitanje sam imao prosle godine u 3.krugu.

Da tako su i nama rekli :)
Citiram “Prijave se proveravaju da li su kompletne i šalju se u centralnu bazu podataka. U centralnoj bazi podata ažuriraju se podaci za svakog učenika, a originalni SLEP testovi i eseji se prikače na prijavu kandidata. Kompletne prijave i kompjuterski podaci se šalju u centralnu kancelariju Američkog saveta u Vašingtonu, gde se dalje procesuiraju. “
Tako da je to istina,ne znam koliko ce to gledati ali znam da se salje ;)

To znam i ja, nego me brine koliko može da negativno utiče to što sam pisala o istoj situaciji...

Back