Podugačak tekst. Dužina ne smeta uopšte. Smetaju opšti delovi iz kojih se ne može zaključiti konkretno.
Vrv da odredjena terminologija ima konkretno značenje.
Posle čitanja teksta utisak mi je sledeći:
1. definitivno nisam normalan
Ili
2. Moguce je da sam vanzemaljac
Postoji i treća mogućnost (koja bi mogla da podpadne pod 1) a ta je da sam kroz neku davnu duhovnu i mentalnu praksu uspeo/naučio da svesnim delom postavim zadatak podvesnom delu da on krcka problem koji me zanima a ne da izmislja budalastine mada iskreno te budalastine umeju da budu vrlo uverljive recimo u obliku simfonijskih muzickih komada koje nikad nisam cuo ili price (nalik na film ili knjigu) u punom koloru na meni nepoznatim mestima i ljudima koje nikad nisam video u zivotu i koji ne lice ni na koga koga znam niti mi je cak ni prica poznata ali ima puno zanimljivih obrta situacije u kojima ponekadiili češće mora da se resi neki problem. Pa se malo gadjamo ko postavlja a ko resava zadatke. Kad se umorim od snevanja umeo sam da odem da spavam u snu i onda se posle toga ne secam sta sam sanjao. Msm secam se dok ne odem da spavam u snu.... Ima toga još, ponesto od toga i zastrašujuće