a sad parfem..

Ja danas dobila od dragog Guerlain (da se pohvalim, ne zamerite).
Sreca, radost :-)
A blizi mi se i rodjendan, paaa... imam velika ocekivanja :-)
Da li ce mi se ostvariti, ne znam...
Iako mi je moto "Hocu sad i hocu sve", ipak je mozda bolje da se malo krckam na vatrici... bas sam jedno veliko deriste jos uvek.

faf8_1.JPG

Zna li neko gde se moze kupiti Scarf - Marbert (osim u Nemackoj)?

Versace - Cristal noir je fenomenalan, obozavam ga.
Naomi Campbell - Naomagic, Cat deluxe.. sad planiram da kupim Sunset (valjda se tako zove). Njeni parfemi su malo 'tezi', ja bas takve volim.
Laura od Laure Biagiotti je ocaravajuc, svezije note, bas za dnevnu varijantu.

U nedoumici sam :).
Ne mogu da se odlucim izmedju Hypnose Lancome, Escada Magnetism i Armani Code. Sta mislite? Eci-peci-pec ili postoji neka pametnija metoda? Mislim mozda znate da je neki od ovih boljeg kvaliteta i slicno...
Hvala:)

Moja keva,jos od fakulteta,ostaje verna jednoj i jedinoj mirisnoj noti: Dioreli.
Iako je za mene Diorela jak i opor parfem moram da priznam da je kao stvoren za nju(ili ona rodjena za njega).
Mislim da je samo pitanje naci svoju notu!
Ako nekome odgovara jedan parfem netreba da znaci da ce i tebi odgovarati.

ivana :):
Moja keva,jos od fakulteta,ostaje verna jednoj i jedinoj mirisnoj noti: Dioreli.
Iako je za mene Diorela jak i opor parfem moram da priznam da je kao stvoren za nju(ili ona rodjena za njega).
Mislim da je samo pitanje naci svoju notu!
Ako nekome odgovara jedan parfem netreba da znaci da ce i tebi odgovarati.

Znam da ne mora da znaci da ce i meni odgovarati, zato i kazem sta mi se svidja, ali ne mogu sad sva tri da uzmem.

Do pre 15 dana koristila sam samo HAPPY i 212...onda slucajno otkrih My Afrika by Kenzo i sad se polivam njime...Ima jednu manu - toaletna voda je te brzo vetri, a rekose mi da ne prave parfem! Steta!

Back