a sad parfem..

Kupila Feminine by D&G, ali mi se nije svideo, pa ga vratila sanerki.Zamenila sam za Ruby Lips by Salvador Dali. Lep je, podseca na Light blue. Preporucujem. Escadini su isto OK, kao i Moschinov (zaboravih mu ime, u veselim je bojama, sa narandzastim cepom).

Pa ne znam, nekom se svidja, nekom ne, neko smatra da je kopija Light Blue-a, neko ne...
Mislim na Cip end sik Moskino " I love love ".
Ja licno volim Kenza, skoro sve Gucijeve "Envy me" najvise, a sada me intrigira Rock'n & Rose - Valentino. Ne znam kako bi bilo, kad bi bio moj...
A imam jos par komada o kojima intenzivno razmisljam... Isey Miyake npr. - onaj najnoviji - ne znam kakav je, pa ako ga je neka probala, nek javne kakav je.
E da, i ona Cinema me intrigira, pa onaj novi od Iv Sen Lorana, pa Kavali, joooj... moram da ukacim za ovo leto praaavu stvar.

rain je moje ime:
Pa ne znam, nekom se svidja, nekom ne, neko smatra da je kopija Light Blue-a, neko ne...
Mislim na Cip end sik Moskino " I love love ".
Ja licno volim Kenza, skoro sve Gucijeve "Envy me" najvise, a sada me intrigira Rock'n & Rose - Valentino. Ne znam kako bi bilo, kad bi bio moj...
A imam jos par komada o kojima intenzivno razmisljam... Isey Miyake npr. - onaj najnoviji - ne znam kakav je, pa ako ga je neka probala, nek javne kakav je.
E da, i ona Cinema me intrigira, pa onaj novi od Iv Sen Lorana, pa Kavali, joooj... moram da ukacim za ovo leto praaavu stvar.
mico ovo ti je mnogo bolji izbor ;),kenzo ima divne parfeme(probaj summer by kenzo),envy me sta znam laganica,probaj onaj roze sto ima tesku flasicu,miyake je takodje ok,kao i cinema...kavalija ne poznajem.bolje neki od ovih koje sam podvukla nego ona dva sto si spomenula na geri.neces zazaliti jer su postojani i nisu cheap vec samo chic :p

Zna li neko kako se bira parfem? Meni su svi ili jaki ili previshe slatki, ili mirishu na kolace ili na cvece... Nekad na nekome osetim parfem koji je lep, ali jednostavno ne odgovara toj osobi, njenoj pojavi. Razumete sta mislim? Kako da izaberem onaj koji odgovara mom senzibilitetu (kako je ovo glupavo napisano). Valjda kontate sta hocu da kazem. Trenutno koristim Armani mania, ali mi je bas jak....

big_dgsicilyedp-d.jpg

predivan... mislim da ga nikad necu menjati.... jos mirishem... mmmmmm....

Jel' neka probala parfem od kreatora Tommy Bahama (belo ((zensko)) pakovanje)?
Na pakovanju je nacrtana morska sirena... Mnogo je dobar, svez...
Od letnjih parfema mogu da preporucim i Missoni parfeme (prvi put su se dali na parfeme) - ko voli cvece + voce... postojani su...
Dobar je i Issey Miyake - najnoviji letnji...
Kenzo - Summer, Eternity - Summer by CK...

A j'adore je vec legenda.

Za par dana mi je rodjendan (11) pa je majka resila da me obraduje pokloncicem Parfem po izboru
Dosta sam probala parfema u prethodnih nekoliko dana i za sada moji favoriti :

1.BVLGARI Omnia - Cristalline
2.Carolina Herrera
3.Yssy Myaki

Back