a sad parfem..

Ovako, dosadio mi je Miracle, Davidoff i slicni, kao i Light Blue, molim za predlog za neke postojanije parfeme, kako letnje., tako i zimske, jer hocu da mirisem citav dan, a i noc:))
Jos nesto, kako da dodjem do parfema Jil Sander Style?

Hvala unapred:klap:

Ovako, dosadio mi je Miracle, Davidoff i slicni, kao i Light Blue, molim za predlog za neke postojanije parfeme, kako letnje., tako i zimske, jer hocu da mirisem citav dan, a i noc:))
Jos nesto, kako da dodjem do parfema Jil Sander Style?

Hvala unapred:klap:

thats amore od gy matiolo za zimu....evo stavila sam ga jutros u 6 30 i jos se oseti.....

Nešto sam se primila i na Versace Crystal Noir, crni, mada na meni ne miriše tako prelepo kao na drugim devojkama:( Mislim, fino miriše, ali nekako nije onako opojan kao što sam po iskustvima drugih očekivala da će biti.

Nešto sam se primila i na Versace Crystal Noir, crni, mada na meni ne miriše tako prelepo kao na drugim devojkama:( Mislim, fino miriše, ali nekako nije onako opojan kao što sam po iskustvima drugih očekivala da će biti.

eh, ja sam tako prosla sa city glam od armanija....preporuka je bila da je to mladalacki, lagan vocni parfem....a na meni sladak, jak, sexi.....lepo mi stoji ali sam htela da dobijem laganu letnju varijantu.....parfem uvek prvo treba isprobati, nisam ni mislia da toliko moze biti razlike u izrazavanju parfema na razlicitoj kozi.....narocito kad duze stoji.....

zaljubila sam se u Moschino Funny:)
na prvi pogled , odnosno miris ....sta znam ....onako...nije mi bio nesto
a posle......:)

inace uvek vrtim iste parfeme :D
Armani Night mi je bio prva ljubav...opsesivno sam ga volela....a posle sam se smorila
pa Valentino Absolu i Bulgari Omnia C.
i tako na smenu....

ja trenutno koristim ovo malo,mirisno chudo. :heart:

02243470106-lolita-lempicka-for-women-lolita-lempicka-eau-de-parfum-spray.jpg

Back