pahuljica_2
Početnik
- Poruka
- 23
.Chanel allure
.Roma
.Roma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo ovim redom...
Ovaj poslednji je Escadin "Into the Blue".
Coco Chanel! Pa kako tako bre?? Paris je previse moderna i mlada devojka da bi nosila takav parfem da ne kazem penzionerski ali za starije dame! Kad si vec tako krenula,stavi i maramu,dugacke sire pantalone i kad ti se isprazni flasica onda Numéro 5 ili neki JP.Guerlain jos bolje
Pored toliko laganih parfema izbrala si taj!!
Meni se najvise svidjaju J'adore od Christian Dior i Woman od Hugo Boss (a i Femme je nije los i takodje skoro isti),ima ih bas dosta,nije ni novi Madame od J.P Gaultier los ..
za JUNGLE uvek mora da se nadje![]()
, stari, žuta kutija sa crnim tufnicama, sve ga manje i manje viđam po parfimerijama. 
Dior Dolce Vita, stari, žuta kutija sa crnim tufnicama, sve ga manje i manje viđam po parfimerijama.
Versace Crystal Noir, vrlo senzualan
![]()

Dior Dolce Vita, stari, žuta kutija sa crnim tufnicama, sve ga manje i manje viđam po parfimerijama.
Versace Crystal Noir, vrlo senzualan
![]()
koristila sam ga neko vreme, nemam ga više, dobro si me podsetila na njega 
Jao imam jedan problem i nadam se da cete mi pomoci. Mojoj kumi je uskoro rodjendan, htjela bih da joj kupim neki parfem ali neznam koji. Ona voli bas one jako postojane, koji dugo traju.....dali imate mozda nekakav prijedlog koji bi to parfem mogao da bude... msm da bude dobar i da naravno dugo traje .... hmmm

Jao imam jedan problem i nadam se da cete mi pomoci. Mojoj kumi je uskoro rodjendan, htjela bih da joj kupim neki parfem ali neznam koji. Ona voli bas one jako postojane, koji dugo traju.....dali imate mozda nekakav prijedlog koji bi to parfem mogao da bude... msm da bude dobar i da naravno dugo traje .... hmmm