Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
Poeme... staviš kapljicu, jedva preživiš dok malo ne izlapi, i ostaje na koži i posle kupanja... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa u zadnje vreme koristim dezodoranse... ali one parfimisane, tipa: Tricia, Trump... oni mi se baš sviđaju... ne ostavljaju fleke... naneseš ih na garderobu-umesto na telo i super...
)...Jao imam jedan problem i nadam se da cete mi pomoci. Mojoj kumi je uskoro rodjendan, htjela bih da joj kupim neki parfem ali neznam koji. Ona voli bas one jako postojane, koji dugo traju.....dali imate mozda nekakav prijedlog koji bi to parfem mogao da bude... msm da bude dobar i da naravno dugo traje .... hmmm
Just Cavalli

...Veoma je nezahvalno davati preporuku kada je tako lican izbor u pitanju, posebno ovim putem, no, medju postojanim, intenzivnim, senzualnim i zenstvenim 'zimskim' mirisima, rafiniranim i pomalo dekadentnim, moj izbor je Chanel-ov 'Allure Sensuelle'...
Ne znam vise ni koje volim,nekako se uvek ispalim ispostavi se posle nekog vremena da mi dosadi,ili me svrbi vrat od njega,ili pola fakulteta mirise na njega,ili jako kratko "traje..Koji parfem mi preporucujete ovaj put da kupim?

((
Prvo je bio moj večiti duo, Davidoff i Gucci Rush.
A onda je došao i treći, Euphoria.
Imam još i neki ljubičasti Bvlgari i 5th Avenue Nights - dobri su mi, ali se nisu probili među tri veličanstvena.
Inače, imam trip da mirise opisujem bojama, tako mi je najlakše.
Npr. crveni su teški, slatki i jaki, zaglušujući parfemi...kao Gucci Rush
Plavi su sveži, "alkoholni", oštri...kao Davodoff i Nights
Ljubičasti su slični crvenim, ali ne toliko teški i nekako senzualniji, dublji.
Zeleni su sveži, ali prirodno sveži za razliku od plavog i lakši
Beli i žuti su dve gradacije laganog, cvetnog, "za dobre devojčice" mirisa.
Prve tri "boje" su moje boje. I volim kad se bočica boje potrefi. Jednom sam se ustremila na fantastičnu ljubičastu bočicu, a iz nje zamirisalo belo. Razočaravajuće.

nikad te ne bih povezala s gucci rush![]()