a sad parfem..

Zadnji koji sam imala je Disel-ov parfem... ima kao neka čipkica preko bočice... nedavno je izašao... baš mi je bio lep...
Sad se i ja razmišljam koji da kupim...

Jako mi je lep bio naomi kembel-mistery, ali ga više nigde nema...
I naravno ne prevaziđeni Light blue D&G...:D

Sad ću da popišem na papir te vaše što dugo traju, pa ću ovih dana sebi da priuštim jedan...

P.S. Negde sam čitala da od svih tih silnih parfema ostaju fleke po vratu... koje se naravno pojavljuju tek u kasnijim godinama... a i videla sam živ primer...:sad2: pa u zadnje vreme koristim dezodoranse... ali one parfimisane, tipa: Tricia, Trump... oni mi se baš sviđaju... ne ostavljaju fleke... naneseš ih na garderobu-umesto na telo i super...

E da, umalo zaboravih, jako mi je lep i Dior Miss Šeri, tako nešto... moja mama ga koristi... ima da se uzme parfem i parfimisani dezodorans(koji sam ja prisvojila:rumenko:)...

Jao imam jedan problem i nadam se da cete mi pomoci. Mojoj kumi je uskoro rodjendan, htjela bih da joj kupim neki parfem ali neznam koji. Ona voli bas one jako postojane, koji dugo traju.....dali imate mozda nekakav prijedlog koji bi to parfem mogao da bude... msm da bude dobar i da naravno dugo traje .... hmmm

Ako joj dobro znas ukus - kupi ono sto znas da voli i koristi. Ako ne znas - pitaj je ili zajedno krenite u kupovinu uz prethodnu procenu koliko novca mozes odvojiti.

Ukoliko je neko ko ceni poklon kao lepu paznju, onda mozes i sama odabrati nesto po svom ukusu, jer ce je to onda obradovati na jedan drugi nacin.

...Veoma je nezahvalno davati preporuku kada je tako lican izbor u pitanju, posebno ovim putem, no, medju postojanim, intenzivnim, senzualnim i zenstvenim 'zimskim' mirisima, rafiniranim i pomalo dekadentnim, moj izbor je Chanel-ov 'Allure Sensuelle'...

[/COLOR]
...Veoma je nezahvalno davati preporuku kada je tako lican izbor u pitanju, posebno ovim putem, no, medju postojanim, intenzivnim, senzualnim i zenstvenim 'zimskim' mirisima, rafiniranim i pomalo dekadentnim, moj izbor je Chanel-ov 'Allure Sensuelle'...

Drage moje, evo sta sam cula i primila kao dobar savet pri izboru parfema. Pospricajte parfem na venu iznad sake i prosetajte 10-tak minuta dok parfem "pocne da deluje"i polizite na to mesto gde ste pospricale parfem, ako je okus gorak, nece vam odgovarati sigurno i mirisace "nasilno"na vasem telu, bice tezak, a ako je slatkastog okusa taj odgovara garant i ne dvoumite se da li cete ga uzeti... Isproban savet..

Poslednja izmena:
Od svih 5 ponuđenih iz kolekcije Antology, ovo je moj izbor..

..
m.6089.jpg
Dolce Gabbana D G Anthology La Lune 18

Evo jedne teme o parfemima i vasim iskustvima sa raznoraznim mirisima i opojnim notama parfema....Ovde mozemo diskutovati na sitoko o tim carobnim vodicama...
Dakle...Koji parfem trenutno koristis..?Koji je po tebi br,1?Da li cesto menjas parfeme ili si verna jednj vrsti..?Novi parfemi na trzistu..?Dakle uzivajte...:D

Evo ja cu poceti

Trenutnonosim "Omniu' -mentist od "Bvlgari-a"..i jaako je dobar..ima neki prefinjen dimast miris..sto ja jako volim kod parfema...Odavno mi neki nije pasao kao on,a inace sklona samm menjanju parfema..Za mene je dosada..definitivno naj bio..Celvin i njegova "Euphoria"..:D

Prvo je bio moj večiti duo, Davidoff i Gucci Rush.
A onda je došao i treći, Euphoria.

Imam još i neki ljubičasti Bvlgari i 5th Avenue Nights - dobri su mi, ali se nisu probili među tri veličanstvena.

Inače, imam trip da mirise opisujem bojama, tako mi je najlakše.
Npr. crveni su teški, slatki i jaki, zaglušujući parfemi...kao Gucci Rush
Plavi su sveži, "alkoholni", oštri...kao Davodoff i Nights
Ljubičasti su slični crvenim, ali ne toliko teški i nekako senzualniji, dublji.
Zeleni su sveži, ali prirodno sveži za razliku od plavog i lakši
Beli i žuti su dve gradacije laganog, cvetnog, "za dobre devojčice" mirisa.

Prve tri "boje" su moje boje. I volim kad se bočica boje potrefi. Jednom sam se ustremila na fantastičnu ljubičastu bočicu, a iz nje zamirisalo belo. Razočaravajuće.

Prvo je bio moj večiti duo, Davidoff i Gucci Rush.
A onda je došao i treći, Euphoria.

Imam još i neki ljubičasti Bvlgari i 5th Avenue Nights - dobri su mi, ali se nisu probili među tri veličanstvena.

Inače, imam trip da mirise opisujem bojama, tako mi je najlakše.
Npr. crveni su teški, slatki i jaki, zaglušujući parfemi...kao Gucci Rush
Plavi su sveži, "alkoholni", oštri...kao Davodoff i Nights
Ljubičasti su slični crvenim, ali ne toliko teški i nekako senzualniji, dublji.
Zeleni su sveži, ali prirodno sveži za razliku od plavog i lakši
Beli i žuti su dve gradacije laganog, cvetnog, "za dobre devojčice" mirisa.

Prve tri "boje" su moje boje. I volim kad se bočica boje potrefi. Jednom sam se ustremila na fantastičnu ljubičastu bočicu, a iz nje zamirisalo belo. Razočaravajuće.

nikad te ne bih povezala s gucci rush:)

Back