andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.389
kako sam muskobanjastaja ti ne verujem, samo si malko muskobanjasta, i to je to, prva aso-cija-cija [uf ispelovah] ana brnabic, ti li si macho late?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako sam muskobanjastaja ti ne verujem, samo si malko muskobanjasta, i to je to, prva aso-cija-cija [uf ispelovah] ana brnabic, ti li si macho late?
Ovaj baš kao da pojma nema. Ne zna on šta je ribetina. Pusti te luzere sa foruma. Šta će ti to, drži se nas dobrih, lepih i pametnih.kako sam muskobanjasta@Reefer jel cujes ti ovo?!
Svako ko može.OBICNO ZENE, pa se svaliremo sa andjelijama
andjelijaa bi skoro svako opalio, sama se namesta, ko ce je znati mozda je izazovana , a mozda i nije
zaboravio si mladihOvaj baš kao da pojma nema. Ne zna on šta je ribetina. Pusti te luzere sa foruma. Šta će ti to, drži se nas dobrih, lepih i pametnih.![]()
Naravno, šta će tebi neko sa 50 godina?zaboravio si mladih![]()
ne treba cak ni tebiNaravno, šta će tebi neko sa 50 godina?
pa jel vidis da se gradi muskarcem kao chale brnaba?Svako ko može.![]()
zasto pises u zenskom rodu, ako si musko? mislis valjda u vezi?kako sam muskobanjasta@Reefer jel cujes ti ovo?!
pa tako mi dodje.pa jel vidis da se gradi muskarcem kao chale brnaba?
zasto pises u zenskom rodu, ako si musko? mislis valjda u vezi?
znaci botujes?pa tako mi dodje.
dobro je,napokon smo se sloziliznaci botujes?
ma, tvoja stvar, ja sa se rifketom ionako ignorisem, neka bude da sam omanuo, ti si san snova, a ja sam matorac ionako
ma zao mi da takva cicamaca vene ko rifke, 200 hiljada postova, ovdedobro je,napokon smo se slozili![]()
ovako smo mi u skoli zadirkivali kad nam se neko svidjama zao mi da takva cicamaca vene ko rifke, 200 hiljada postova, ovde
Možda je u vezi sama sa sobom?pa jel vidis da se gradi muskarcem kao chale brnaba?
zasto pises u zenskom rodu, ako si musko? mislis valjda u vezi?
pa, udeli joj ti neki kompliment da ne presvisne devojcurak, ja sam skrt, od mene moze samoMožda je u vezi sama sa sobom?![]()
ne treba forum 50+da se raspravljamo sa nezrelom balavurdijom? pa i ja kada sam bio oko 40 sam bio nezreo
dajte vi zenske urgirajte tamo kod gazda, da se nama otvori poseban podforum, kao kada sam ja pre 100 godina urgrirao da se otvori religija podfporum, pa su me poslusali, sad imam 55 nije posteno da se trpam na 40+, a nemam kud, ako nema alternative
a starci su kao posisali svu pamet ovog sveta? pleme, i kult sns vodje nas je i dovelo dovde...ne treba forum 50+
treba forum: Savet staraca. Ko nekad medju plemenima.
Ja @andjelijaa dajem komplimente uživo, nije forum za to.pa, udeli joj ti neki kompliment da ne presvisne devojcurak, ja sam skrt, od mene moze samo![]()
shvatio sam vec, isprovodadzisi jos nekog i ruki ja smo se vec pozvali na svadbu, jel tako RužnaKoLopov da necemo da skrtarimo na poklonima, tipa toster, mikser i sl.?Ja @andjelijaa dajem komplimente uživo, nije forum za to.
Samo keš u koverti!shvatio sam vec, isprovodadzisi jos nekog i ruki ja smo se vec pozvali na svadbu, jel tako RužnaKoLopov da necemo da skrtarimo na poklonima, tipa toster, mikser i sl.?
samo koFertushvatio sam vec, isprovodadzisi jos nekog i ruki ja smo se vec pozvali na svadbu, jel tako RužnaKoLopov da necemo da skrtarimo na poklonima, tipa toster, mikser i sl.?
Samo keš u koverti!![]()
kol'ko ces ti da munes u nju? ja odavno nisam isao kao, po svadbama, sta znam, ova inflacija...samo koFertu
kol'ko ces ti da munes u nju? ja odavno nisam isao kao, po svadbama, sta znam, ova inflacija...