А ГДЕ ЋЕТЕ ВИ БИТИ СУТРА У ПОДНЕ?

Због контузије колена од пре неки дан (с последицом површинског запаљења вена потколенице) лекар ми је препоручио мировање - само најнеопходније ходање, у наредних најмање 2 недеље, тако да ћу остати код куће, уз буровљеве облоге и хепатромбин-гел.

Jel to u podne ili popodne kao sto je bilo ovih dana?

Сутра у 12:00

- - - - - - - - - -

Због контузије колена од пре неки дан (с последицом површинског запаљења вена потколенице) лекар ми је препоручио мировање - само најнеопходније ходање, у наредних најмање 2 недеље, тако да ћу остати код куће, уз буровљеве облоге и хепатромбин-гел.

Послаћу ти рецепт на ПП само ме подсети

Dobro me podseti ....

Kad pocinje Zvezda ?? ...

Upss, Zvezda igra prekosutra ...

Znaci slobodan sam sutra .... :)

Sutra onda planiram da skoknem do centrale DS-a - da pozdravim njihovu omladinu , sada popularno prozvanu ,, nasa deca ,, ... a mozda svratim i do ,, Kanvasa ,, - verovatno ce deliti sendvice obogacene LSD- om ...... a to mi trazi metabolizam ....

Poslednja izmena:

Добро, ал да донесеш резултате од доктора, иначе неоправдани..и да има печат и потпис..:evil:

- - - - - - - - - -

Свећар, колико си дуго у блоковима држао старијима свећу ? :hahaha:

Јели инфатилни дркошу, зашто мислиш да ако си ти свећар и сви други имајуу твоје искуство? Јел држиш свећу мамици? Питам за друга

Добро, ал да донесеш резултате од доктора, иначе неоправдани..и да има печат и потпис..:evil:

- - - - - - - - - -

Јели инфатилни дркошу, зашто мислиш да ако си ти свећар и сви други имајуу твоје искуство? Јел држиш свећу мамици? Питам за друга

Причали кинези за тебе, док је мУслију торбао Ђукановићку да си први био на услузи.
Мало си се кур.чио по улазу, позовеш лифт па побогнеш.....
И да одатле црпиш та искуства и да за сендвич оволико време овде проводиш

Причали кинези за тебе, док је мУслију торбао Ђукановићку да си први био на услузи.
Мало си се кур.чио по улазу, позовеш лифт па побогнеш.....
И да одатле црпиш та искуства и да за сендвич оволико време овде проводиш

Причали и мени кинези да не држиш добро свећу док ти обрађују мамару за сићу..ша ћеш, неко мора да буде и свезнадар држаћ свеће из круга двојке..

A, kako stojiš sa komšilukom ?
Ako si dobra sa njima, neka te nose oni.
Na smenu...
Takva se prilika ne propušta...
A, možda će i da snimaju, ovi sa nacionalnom frekvencijom...

- - - - - - - - - -

Ja, sa Garijem Kuperom u salunu...
Na suvom skoču.
Tačno u podne.
I zabole nas stanojko za braću Dalton i ostale bandite !

ШТА!!!!!!!!!!!!!!1111 Нећеш да изађеш и лупаш шамаре контрамитингашима? Оћеш бар да демонстрираш како бришеш кењару Србским пасошем?

Pa Zmaj Jovina ti je odmah uz gradsku kucu gde je i protest. Zato cu biti bas tu. Eeeee nemas pojma covece

Батина увек има два краја, пази да те случајно у пролазу не задланим

продајем мачеве
E6iybPF.jpg

Pa Zmaj Jovina ti je odmah uz gradsku kucu gde je i protest. Zato cu biti bas tu. Eeeee nemas pojma covece

Ма да, знао сам да ћеш да се испрсиш, оћеш да носиш транспарент неки? Ево идеје: Ди су авијони јесу ли стигли: Ја бришем дупе СрПским пасешем, серем вам се у Србију...

Back