А ГДЕ ЋЕТЕ ВИ БИТИ СУТРА У ПОДНЕ?

Без бриге, Џеремаја, овај пут су пукли, само то још не знају.
Почеле неке свађе...

ма не бригам ја због те рента камариле...већ што хушкају људе да се чешљају док село гори...замисли лоодаке којима је ок да су избори *покрадени* а разлика 40 % од другопласираног...и још тип који је *освојио* 2 % позива на протесте *збопг нерегуларности*....:dash:

узалуд сам се цимала ..нема ту ватре нити пламена ..Гледам праве размак човек од човека , и то баш воде рачуна, сигурно једно пет метара..млади се крију од камере .види се да их је блам да буду на протесту али дошли да узму неки динар .Неке бабе које су протествовале 68 године , неколико баш профи сатиста ..неки полу ликови од 5.октобра ..

све у свему , мој општи утисак је следећи ..нема од тог посла ништа , само су гласни то је све ..још пар дана и готово ..

.замисли лоодаке којима је ок да су избори *покрадени* а разлика 40 % од другопласираног...и још тип који је *освојио* 2 % позива на протесте *збопг нерегуларности*....:dash:
Ма, јасно, само- не опуштај се-:lol:- има шта Вучићу да се приговори, ја ћу први да оспем паљбу...:ortaci:

Back