А ГДЕ ЋЕТЕ ВИ БИТИ СУТРА У ПОДНЕ?

Nisam zeleo da ucestvujem u onoj farsi od izbora ali sam se pokajao sto nisam jer sam trebao za inat da odem i da za inat zaokruzim Vucica !!!!

Demokrate i ostala ggovna svi ste imali priliku i vremena od 2000-e da radite sta hocete i sta se sad zalite !!?? Poklrali ste sve zivo a sad bi jos a? Eee sad ce Vucic malo da krade i da jase narod..... Sad imate da cutite i da jedete sendvice i sva ostala *ovna koja ste sami izasrali....

Narod je apsolutno retardiran
jer nije sposoban da shvati da uopste nije bitno ko je predsednik jer se svako koga narod izabere oblikuje prema sistemu ma sta pricao tokom kampanje, a nas sistem je od 2000-e odavno u kandzama zapada.....

I zbog lude stoke od naroda mi je drago zbog toga sto je Vucic pobedio i bice mi jos drze kad ga budete skinuli pa dodje neko koga cete posle 2-3 godine opet da pljujete i tako dok ne pocrkate svi sa platom od 5.000 dinara !!!! Stoko glupa i naivna....

Пуштају је да пише шта хоће.

Вређа децу, као и Електрика, Марко, Леси Маринац........

Коју децу ..нисам видела децу само надрогиране хулигане и девојке које су скидале гаће на оном снимку

Коју децу ..нисам видела децу само надрогиране хулигане и девојке које су скидале гаће на оном снимку

Ne znam samo što tebe kao "komunistkinju" potresa slobodna ljubav, pa barem su tvoji idoli bili poznati po tome da se nisu krstili ni ovako ni po pitanju švaleracije.

Blaženo počivšem Fidelu su privodili ženskinje praktično do poslednjeg dana, smatra se da je obrnuo više hiljada različite ženskadije tokom svog dugog života.

O našem El Komandantu da ne govorimo, pa svi komunisti su bili švaleri na glasu. Da li ti to pljuješ po osnovnim postulatima svog pokreta :hahaha:

SUTRA ĆE STATI SRBIJA! – Na proteste izlaze vojska, policija, narod, taksisti, radnici pošte…

BEOGRAD – Ni loše vreme, ni najava jakog pljuska nije omela demonstrante koji protestuju da se ponovo okupe pred Skupštinom Srbije.
Očekuje se da, kao i prethodnih dana, prošetaju Beogradom i to maršrutom koja podrazumeva državne institucije protiv kojih već danima iznose zamerke.

19.23 – Kolona nakratko se zaustavila na skretanju za ulicu Kraljice Marije, dok policija potpuno saobraćaj ne zaustavi.

Inače, sutra je veliki protest ispred Vlade Srbije u kojem će učestvovati vojni sindikati, policija, studenti, ostali građani, nekoliko nevladinih organizacija ali i sindikati zaposlenih radnika u PTT, taksisti…

Ovo je označeno kao skup visokog rizika bezbednosti.

Mlooogo daleko od Beograda

Ја навијам да вам мурија кости изломи..

Ma jeste, samo udri po Soroševim plaćenicima koji žele skinuti jadnog i poštenog Vučka, kojeg niko ne plaća i koji nije u politici zbog interesa, nego da Srbiji bude bolje. Čak je hteo i da se povuče iz politike ali je onda shvatio kolika bi to bila katastrofa, jer ne želi dopustiti da Srbiju preuzmu prostituke i narkomani kao ovi tzv. studenti a ustvari Soroševi agenti koji dobijaju milione evra da pljuju ovu narodnu vlast u njenoj težnji za boljom, bržom i jačom Srbijom.

И, јел пао режим?:eek:
Нисам пратио, имадох неког посла...

Režim koji je večno gladan rejtinga i koji najviše energije i novca ulaže u propagandu neće pasti nakon jednog običnog protesta.
Ono što se očekuje od njih jeste satanizacija protesta, pošto im nije uspela teza da se okupio mali broj, poslali su one devojke da plešu, pa će sad stav Vučića biti da je on predsednik normalne Srbije i da mu je drago što protiv njega protestuju prostituke i narkomani. Dakle opet on ispada dobar lik a ovi što su protiv njega su najgori ološ, šljam ili jednostavno plaćenici i dosovci. Na osnovu par ljudi generalizuju sve protestante, od kojih su većina obični, normalni studenti kojima je dosta propagande i ispiranja mozga od strane režima. Ali generalizacija je uvek prolazila u Srbiji, pa i na ovom forumu.

Back