- Poruka
- 288
Ja ću da navijam za policiju ali ovu što ih zovu kornjače a imaju dugačke pendreke.
Niste im dali plate, tako da je pitanje koga će da pendreče ovog podneva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ću da navijam za policiju ali ovu što ih zovu kornjače a imaju dugačke pendreke.
Да, плус Тонија Блера, Герхарда Шредера, и Ацу Муслиуа, све на бандере!Док амерички и британски амбасадор не заврше на теразијским бандерама неће се ништа решити.
Да, максимална робија за Вучића, пардон Муслиуа.milicija treba da satere izdajnike sa zemljom
Moras da se odlucis, u zatvoru nema bandera.Да, плус Тонија Блера, Герхарда Шредера, и Ацу Муслиуа, све на бандере!
Да, максимална робија за Вучића, пардон Муслиуа.
Па добро, ја сам легалиста, онда у затвор са Муслиуом, максималних 40 година за велеиздају Србије Бриселским споразумом, због пљачке милијарди евра од народа, због потапања манастира Ваљевска Грачаница. Нећемо ваљда да нам Шиптар Муслиу, који ради за Тонија Блера и Герхарда Шредера, буде председник? Муслиу није квалификован да нам буде председник, али је квалификован за максималну робију.Moras da se odlucis, u zatvoru nema bandera.
kako neki normalan i posten srbin moze da podrzava ovo sto podrzava ovaj srbijanski ustasa sveznadar
ako je on i takvi za ja sam protiv
Ja imam pametnija posla!
Da izvedem psa u setnju da zapishava okolo drvece!
Mnogo postenih ljudi u Srbiji podrzava proteste.
Serem vam se u takvo srpstvo koje nalaze saginjanje glave.
Протести почињу у 12?
Очекујем да до пола три Србија поново буде слободна земља.
Српство ако зависи од ове хрпе лајача, најебало је.

Tjenamen zakon!
Smrkovi nakon!
Српство ако зависи од ове хрпе лајача, најебало је.
Mnogo postenih ljudi u Srbiji podrzava proteste.
Serem vam se u takvo srpstvo koje nalaze saginjanje glave.
Протести почињу у 12?
Протести почињу у 12?
....

Разићи ћете се коначно?
Нећемо ми. Разићи ћемо вас.
ne podrzavam nikakvo nasilje, ali bas nikakvo
ГДЕ СУ РОДИТЕЉИ ..нека дођу са палицама и нека среде своју наркоманску надрогирану децу ..олоше која пљују на српске хероје ..
Svako ima pravo na svoje mišljenje.
Dođi ti da ti objasnim čiju decu zoveš narkomanima i ološima
Ima li moderatora u avionu ili je ovoj komuno babuskeri baš sve dozvoljeno.