topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.620
Kako razmisljati o devojci koja spava sa tobom prvo vece ? aliii devojka vam se svidja bas .
sta je vama u glavi, o cemu razmisljate?![]()
O tome se razmislja unapred. O svemu se razmislja unapred.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako razmisljati o devojci koja spava sa tobom prvo vece ? aliii devojka vam se svidja bas .
odavno nisam procitala ovako "lep" komentar
iliti "dozvolila je da ga mocam"
trudim se da budem pristojan![]()

Ako spava sa mnom prvo veče.....mislim da je velika spavalica![]()

Ja mislim da je kucka i da treba svim drugarima, prijateljima, poznanicima ispricati kakva je to cura. A dobro bi bilo da je zigosu pa da se nikad ne uda. Prostakusa! :?

Pa ako je to uradila, verovatno je bila zeljna i svideo si joj se i nalozio si je...Verovatno nije klinka, da sheta sa tobom za rukicu 3 meseca pa da skine gacice...Verovatno je zrela devojka (a zna se zashto devojke traze momke i momci njih)
otjem javno da se deklarisem da trazim devojku da se sheta sa mnom za rukicu 3+ meseca... i da drema sa mnom kad nam se drema... za keksanje tje se dogovorimo...
Ok, mislim da se shalish, koga je uopshte briga za njenim privatnim zivotom sem njenog dechka...(stvarno mislim da si se shalila za ovo)Ja mislim da je kucka i da treba svim drugarima, prijateljima, poznanicima ispricati kakva je to cura. A dobro bi bilo da je zigosu pa da se nikad ne uda. Prostakusa! :?
A znaš da kuvaš? I kako stojiš sa kondicijom? (ovo pitam zbog tog silnog šetanja)
joj zbog posla ne izlazim iz kola tako da vooooooooleeeeem da setam...znam pasulj...joj zbog posla ne izlazim iz kola tako da vooooooooleeeeem da setam...
Ne volim pasulj!!!! Ali baš je simpa kako ti je uspelo da se u jednoj rečenici pohvališ kako:
1.) imaš posao
2.) imaš auto
Mudro....8-)
Ok, mislim da se shalish, koga je uopshte briga za njenim privatnim zivotom sem njenog dechka...(stvarno mislim da si se shalila za ovo)
ok ok...nisam se lepo izrazila, intimnim zivotom...Ne... nisam. Nego nisam mogla da se setim kljucne reci - redaljke, rendaljke.
E stvarno mislim da se ne kaze "za njenim privatnim zivotom" :-? Izvini ako smaram...
xe,xe meni daj pola kile leba i tanjir pasulja i sretjan sam ko ker...
nego:
1.) moram da imam posao jer, je li, tako se obezbedjuju sredstva za zivot... ako imas ti da mi das... toliko i toliko... evra mesecno odma dajem otkaz... xa,xa... u ovoj recenici se nisam pohvalio kolika mi je plata...
2.) nemam... to je sluzbeni...
3.) for real... jako mi prijaju setnje... jos kad imam neciju rucicu da je grejem... ma shta tjesh vishe u zhivotu?
....Pilence prelazi sa koske na suljpa..podrzavam.8)