Kako razmisljati o devojci koja spava sa tobom prvo vece ? aliii devojka vam se svidja bas .
sta je vama u glavi, o cemu razmisljate?
sta je vama u glavi, o cemu razmisljate?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako razmisljati o devojci koja spava sa tobom prvo vece ? aliii devojka vam se svidja bas .
sta je vama u glavi, o cemu razmisljate?![]()
ja vise nemam snage ni da se zezam na ovakvim temama :?
ma smor mi je na poslu pa reko da te isprovociram za neki chatsto :?
jao,pa ti si onaj sto zeli da ubije vreme na poslu sa nevidljivim ljudima sa tastaturom ispred kompa....isparavi me ako gresim..
tako je!!!
iliti zlatibore pitaj TARU :-D
nije bas poceo sa i aktivno da ucestvujem po temama 8-)
Права девојка, ако жели да је мушкарац поштује, мора да се фемка, па мало да се нећка, па да пусти да је лепо замолиш, па да изговори чувену реченицу:''Али шта ћеш ти после мислити о мееени?''...па све по реду као што ваља и требује и као што доличи лепо васпитаној удавачи.
pa budes srecan sto se i ti njoj dopadasKako razmisljati o devojci koja spava sa tobom prvo vece ? aliii devojka vam se svidja bas .
Ako sam zaljubljen razmišljam stalno o njoj, ako nisam..... onda ne razmišljam...Kako razmisljati o devojci koja spava sa tobom prvo vece ? aliii devojka vam se svidja bas .
...hvala bogu "umocio sam ga" :-)