A evo i slicnog pitanja...

Pa ako je to uradila, verovatno je bila zeljna i svideo si joj se i nalozio si je...Verovatno nije klinka, da sheta sa tobom za rukicu 3 meseca pa da skine gacice...Verovatno je zrela devojka (a zna se zashto devojke traze momke i momci njih)

otjem javno da se deklarisem da trazim devojku da se sheta sa mnom za rukicu 3+ meseca... i da drema sa mnom kad nam se drema... za keksanje tje se dogovorimo...

Ne volim pasulj!!!! Ali baš je simpa kako ti je uspelo da se u jednoj rečenici pohvališ kako:
1.) imaš posao
2.) imaš auto
Mudro....8-)

xe,xe meni daj pola kile leba i tanjir pasulja i sretjan sam ko ker...
nego:
1.) moram da imam posao jer, je li, tako se obezbedjuju sredstva za zivot... ako imas ti da mi das... toliko i toliko... evra mesecno odma dajem otkaz... xa,xa... u ovoj recenici se nisam pohvalio kolika mi je plata...
2.) nemam... to je sluzbeni...
3.) for real... jako mi prijaju setnje... jos kad imam neciju rucicu da je grejem... ma shta tjesh vishe u zhivotu?

xe,xe meni daj pola kile leba i tanjir pasulja i sretjan sam ko ker...
nego:
1.) moram da imam posao jer, je li, tako se obezbedjuju sredstva za zivot... ako imas ti da mi das... toliko i toliko... evra mesecno odma dajem otkaz... xa,xa... u ovoj recenici se nisam pohvalio kolika mi je plata...
2.) nemam... to je sluzbeni...
3.) for real... jako mi prijaju setnje... jos kad imam neciju rucicu da je grejem... ma shta tjesh vishe u zhivotu?

pa ja bih tu jos dodala sex ako moze :lol:....

Back