А да само 1990. послушали Вука ? Или браћо Срби, шта нам је СПС донео ?

Да ли је 1990. требало подржати Вука ?

  • ДА

  • НЕ


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ove izjave tipa "da je Milosevicev rezim izazvao 9. mart" - podsecaju me na izjave Hrvata da su Srbi izazvali Jasenovac.
Милошевић је први покренуо полицију са воденим топовима по највећем ветру на народ. Протести су били заказани као мирни и само ради смене неких уредника са државне телевизије а не због рушења Милошевића. Камо среће да су били ради рушења Милошевића.

Ako ti nisu jasni neki datumi - u vezi prikazivanja filma o Spegelju, sednice predsednistva u vezi razoruzanja paravojnih formacija, odlazak Tudjmana po savete Mocku i prevodjenje naoruzanih HDZovaca u policiju - datum po datum - do devetog marta. Sve se uklapa u mozaik). Sta je Vuk kasnije neosporno dokazao. (Mada se i onda znalo ko je on - ali nije vredelo).
Нису ми јасни неки датуми, искрено волео бих да ми ти то мало боље објасниш. Ево на пример то кад је пуштен званично филм о Шпегељу а кад се заиста десио тај разговор са Шпегељом. Ту је у питању разлика од неколико месеци. Схвати: србским и хрватским комунистима је одговарао тај рат како би сакрили своју неспособност и уништавање привреде и опште пропадање које је тада почињало.

Pod kisobran 9. marta stali su svi koji su bili ili protiv Milosevica ili protiv komunizma ili protiv Srba uopste.
Аха. :lol:
Важно је зато да под Милошевићевом комунистичком петокраком није било ниједног који је мрзео Србе...

Sad sta se neki osecaju da su iz patriotskih razloga u tome ucestvovali - nisu razgovarali sa onim prvim do sebe u istim demonstracijama - e to je vas problem.
Није мој проблем то јер ти људи нису били у власти, ни за шта се нису питали. Мој проблем био је С.Милошевић и његова владавина са катастрофалном политиком без икаквог националног плана и програма.

9. marta nosile su se u Beogradu i americke zastave. 9. marta iz Beograda je pozivana i 6. flota....
Ако. Америка је и тада била званично савезник Југославије, тек после је Милошевић почео да им пркоси (преко туђе крви).

Svako je video sta je hteo videti - a ti si video samo ono sta se tebi dopadalo.
Волим истину, критикујем оне које су на власти и који нас воде у пропаст. Нисам детерминиста који унапред осуђује некога да је лош а тај још није ни узео мрвицу власти...

Sta se tice NVO - zena u crnom itd..... proveri.
Проверићу, мада сумњам да су тада постојале "Жене у црном" јер рат још није почео. Знам да је Милошевић тада извео шетњу неких жена у бундама које су пркосиле Србадији.

Ono sta covek treba da razume jest da se u drzavi ne vodi politika dok je zemlja u ratu.
9.марта 1991.године није био рат, Југославија још није била у рату а Милошевић је и касније (кад је Србија била у рату) говорио како "Србија није у рату".

Ti opet ode sa Milosevica na tajnu policiju. Ponavljam - Orica je za obezbedjenje Milosevicu odredjen sluzbeno. Naravno da ga je tajna policija odredila za pratioca....ali da ti nesto hoces da razumes, znao bi da taj postupak traje godinama - i da je Oric za tu funkciju daleko pre odredjen nego sta je Milosevic dosao za pretsednika Srbije.
Орић је по налогу Милошевића убио Белог управо због освете за 9.март јер је та вождовачка група (Гишка, Бели, Кнеле, Рамбо,Лале Четник и остали) највише допринела пробоју полицијског кордона на Тргу тог 9.марта 1991.године.
Насер Орић се после хвалио својима како је то урадио и Милошевићев режим је њега безбедно пребацио у Босну да се спреми за убијање србске нејачи.
 
Poslednja izmena:
Прави србски родољуби, брате!
Ћисти православци-светосавци!

I Svetosavci i Evropejci. Svetosavski Evropejci, desne ruke srpskog Če Gevare, gospodina Draškovića, budućeg Patrijarha SPC. Dosta je bilo da Crkvu vode neki lezilebovići koji ništa nisu učinili za Evroatlantske integracije.
 

Back
Top