Nestorović doneo konačnu odluku: "Mi snaga naroda"

Da li će ova politička opcija preći cenzus na narednim izborima?

• Ukupno glasova
    27
Pa koliko sam ja ovde na Krstarici shvatio mi u Srbiji pravih patriota ni nemamo. Svima lepe te etikete, Lažni patriota, Strani Plaćenik, Domaći izdajnik. Vučićev čovek... Lažni opozicionar, Nato agenti, botoguzi, Rusofobi, Rusofili,... ima ih ...

Baš sam radoznao da znam ko je ovde pravi patriota i po čemu se razlikuje od lažnih. Ako ih uopšte ima.
Na subjektivnom nivou je to neko ko voli ovu zemlju i narod. Na bolje merljivom nivou je to neko ko radi za nacionalni interes. Da ne bi sad tupili sta jeste a sta nije nacionalni interes, osnovni nacionalni interes neke zemlje je opstanak iste sto podrazumeva zastitu pre svega granica, nezavisnosti i suvereniteta. Ako Vucic te granice podriva a Nestorovic ga u tome podrzava onda je racunica jasna.

Имамо. То је Господин Вучић и људи окупљени око СНС Народног Покрета за Државу.

За време Господина Вучића Србија све мања и мања, како територијално тако и по броју становника. Прави Србски патријота ;)

За време Господина Вучића Србија све мања и мања, како територијално тако и по броју становника. Прави Србски патријота ;)
Коју територију је Србија изгубила од када је Господин Вучић Суверени Владар Сербије??

И ако ниси знао, Србија је почела демографски да се опоравља. Чисто да будеш упознат. ;)

dobro je za Nestorovu listu što nije bio u prilici da sad formira manjinsku vlast...nemaju još kapaciteta za to..nemaju dovoljno ljudi u koje se mogu pouzdati.....podmetali bi im razne afere sa ciljem da im obore rejting...mislim da je Nestoru laknulo što nije opet u poziciji da bude tas na vagi....
Na neki način je Đilas ovim bojkotom učinio da Nestor i dalje forsira da je treća opcija. Da je opet bio tas na vagi i insistirao da mu SNS da podršku za gradonačelnika Antonijevića više ne bi postojala percepcija da je treća opcija nego prosto saveznik vlasti jer vlada uz njihovu podršku ili samim tim što to hoće. Na sledećim beogradskim i parlamentarnim izborima ova opcija će i dalje biti značajna. Da je u Nišu imao listu sad bi on opet bio odlučujući i tamo a ne neka Ruska lista. Stičem utisak da je Nestorović namerno izbegao da bude tas na vagi bilo gde. Samo što na nekim budućim beogradskim izborima to verovatno neće moći da izbegne.

pa dobro, poštujući tvoje pravo na mišljenje i stav, ja ti se neću protiviti, dok ne čujem tvoje shvatanje te "prodate" priče.
O kojoj priči govoriš? Pitam iz radoznalosti,.. bio mi je simpa.

Iskreno meni mnogi izazivaju puno goru reakciju . od vrha pa na dole. A, jeste takav tip, kojeg simpatišeš ili ne,.. nema između.
upravo to

simpatican, ne bavi se politikom, iskrren, pomalo naivan, neuprljan korupcijom, nov lik na politickom trzistu

ali, niti je simpatican, ono oko ravne zemlje i vanzemaljaca sa plavim ocima, ima tu jos toga, navodio nas da je protiv natoa i da je srbenda, posle izbora prvo je to popljuvao, a prikrio da je bio u vise stranaka poslednjih deceniju, cak je bio negde i izabran

dakle sumpatican cicica, bez dlake na jeziku, samo sto je protiv najvece stranke u srbiji izrazito prosrpske(mislim na drzavu i naciju)

nije izdrzao 24 sata posle izbora, posvadjao se sa svojima, oko para verovatno. uvek je tako sa prostim svetom

Bogdana Koljević Grifit napustila Nestorovićevu poslaničku grupu zbog nepoštovanja civilizacijskih normi: Umesto nje došla Ana Ivanović iz „Mi glas iz naroda“​

Mirjana R. Milenković18.07.2024. 16:45
Bogdana Koljević Grifit napustila Nestorovićevu poslaničku grupu zbog nepoštovanja civilizacijskih normi: Umesto nje došla Ana Ivanović iz Mi glas iz naroda 1
foto (BETAPHOTO/MILAN ILIĆ)

Poslaničku grupu Mi snaga naroda dr Branimira Nestorovića napustila je još jedna poslanica – Bogdana Koljević Grifit. Nju je zamenila druga, poslanica Ana Ivanović, koja je, međutim, napustila poslaničku grupu Mi glas iz naroda. Obe poslaničke grupe sa predznakom Mi sada imaju po šest poslanika.

Bogdana Koljević Grifit, dojučerašnja poslanica „Mi snaga naroda“, koja je i predsednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo napustila je Nestorovićevu poslaničku grupu, navodeći u obrazloženju da članovi tog pokreta nisu pokazali poštovanje osnovnih civilizacijskih normi i načela. Objasnila je i da će ubuduće u parlamentu nastupati kao samostalna poslanica.
“Obaveštavam Vas da ja, narodna poslanica Bogdana Koljević Grifit istupam iz Poslaničke grupe „MI snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović“ zbog političkog neslaganja i razlike u stavovima. Obzirom da u proteklom periodu šef poslaničke grupe Mi snaga naroda, Branko Lukić, kao i ostali članovi ove poslaničke grupe nisu pokazali poštovanje osnovnih civilizacijskih normi i načela, prinuđena sam da Vam se lično obratim sa ovim zahtevom da se što pre formalizuje moj prelazak u samostalne poslanike“, navela je Koljević Grifit.

Aleksandar Pavić, poslanik Mi snaga naroda, kaže da je razlaz sa Koljević – Grifit nije usledio zbog nepštovanja civilizacijskih normi, već zato što je ova poslanička grupa pokrenula postupak za njenu smenu sa mesta predsednika Odbora za obrazovanje.

„Nije dolazila na sastanke, ni na zasedanja, a uz to je bila na čelu Odbora za obrazovanje. Zato smo pokrenuli postupak da je zamenimo nekim ko će biti aktivan“, ističe Pavić.
Na pitanje znači li to da je njenim odlaskom Mi snaga naroda ostao bez poslaničkog kluba, sagovornik Danasa kaže da klub i dalje imaju.
„Došla nam je Ana Ivanović koja je bila neaktivna poslednjih meseci, iako je formalno pripadala poslaničkom klubu „Mi glas iz naroda. Sada ponovo imamo šest poslanika u poslaničkoj grupi“, objašnjava Pavić.

da, 😎 niko se pametan u ovoj zemlji ne bavi politikom.
Najpametniji su je napustili, (zemlju,.. ne politiku), pametni se ostvaruju na drugim poljima a najviše budala su nam na vlasti ili komentarišu na mrežama - takođe budale,..

pa, onda utuk - budala na budale,... beskrajna zabava,.. utuk na utuk.
------------------------------
Meni je lično od celog videa, zanimljiva izjava Zorana Đinđića: Kome je do morala neka ide u crkvu.
U prevodu, ja bih trebao u crkvu, a da li bi i Zokiju bilo do morala, kada bi bar donekle vratio moral , bar u istitucije...

Sa onakvim institucijama (koje je nasledio) i sa ovakvima koje sada imamo, da li i dalje treba da idem(o) u crkvu,..
To može da ima i drugi smisao: "Neka naj Bog u pomoći",.. i da čekamo,.. :manikir:

Ima li napretka u moralu u institucijama ? Ili nema ? (u odnosu na Đinđićevo i Slobino vreme)..
To, koja smo mi g***na, sam znao i ranije,.." razvilo se crno vreme opadanja,.. " je bilo pre više od 100 godina,..
i prihvatio kao teško promenjivo stanje u Srbiji,...
Znači nemam potrebe da učestvujem u utucima budala,... ( imam ja svoja budalasanja, koja mi se više sviđaju,.. i prave manje štete po okolinu,.. imam savest,..).

Za male zemlje - kakva smo mi,... ekonomija mora biti iznad politike.
Politika je jeftina zabava (naroda i vlasti) za nas i nama slične,... zato je i bilo bolje dok smo bili veća zemlja i dok smo imali neuporedivo bolju ekonomiju.

Puštate (šaljete, terate) našu najpametniju decu van ,.. u inozemstva (ranije su tamo odlazili "fizikalci" koji su radili poslove, koje je mrzelo domaine u tim zemljama), ugasili ste,... "poslednji neka ugasi svetlo",.. ako ga i bude bilo,..

2059121_1e6e6.gif

Slušam i dalje,... sviđa mi se ono za dr Vojislava "bestidni primitivac",..
a ovi posle su deca bestidnih primitivaca,... Paa,.. se valjda zato i držite ili bestijalnosti ili primitivizma (najbolje oba,.. to je već talenat za politiku u zemlji Serbiji)..,..
za ostale,.. ima lepše zelene trave,.. na tuđim livadama,..​

Prilozi

• 1732898467809.jpeg
    1732898467809.jpeg
    5,9 KB · Pregleda: 3
Poslednja izmena:

Back