Aaa, a taj Gospodin je na Krstarici, ili ne bi da rizikuje ?
da mu prilepe neku petokolonašku titulu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na subjektivnom nivou je to neko ko voli ovu zemlju i narod. Na bolje merljivom nivou je to neko ko radi za nacionalni interes. Da ne bi sad tupili sta jeste a sta nije nacionalni interes, osnovni nacionalni interes neke zemlje je opstanak iste sto podrazumeva zastitu pre svega granica, nezavisnosti i suvereniteta. Ako Vucic te granice podriva a Nestorovic ga u tome podrzava onda je racunica jasna.Pa koliko sam ja ovde na Krstarici shvatio mi u Srbiji pravih patriota ni nemamo. Svima lepe te etikete, Lažni patriota, Strani Plaćenik, Domaći izdajnik. Vučićev čovek... Lažni opozicionar, Nato agenti, botoguzi, Rusofobi, Rusofili,... ima ih ...
Baš sam radoznao da znam ko je ovde pravi patriota i po čemu se razlikuje od lažnih. Ako ih uopšte ima.
Имамо. То је Господин Вучић и људи окупљени око СНС Народног Покрета за Државу.
Коју територију је Србија изгубила од када је Господин Вучић Суверени Владар Сербије??За време Господина Вучића Србија све мања и мања, како територијално тако и по броју становника. Прави Србски патријота![]()
Na neki način je Đilas ovim bojkotom učinio da Nestor i dalje forsira da je treća opcija. Da je opet bio tas na vagi i insistirao da mu SNS da podršku za gradonačelnika Antonijevića više ne bi postojala percepcija da je treća opcija nego prosto saveznik vlasti jer vlada uz njihovu podršku ili samim tim što to hoće. Na sledećim beogradskim i parlamentarnim izborima ova opcija će i dalje biti značajna. Da je u Nišu imao listu sad bi on opet bio odlučujući i tamo a ne neka Ruska lista. Stičem utisak da je Nestorović namerno izbegao da bude tas na vagi bilo gde. Samo što na nekim budućim beogradskim izborima to verovatno neće moći da izbegne.dobro je za Nestorovu listu što nije bio u prilici da sad formira manjinsku vlast...nemaju još kapaciteta za to..nemaju dovoljno ljudi u koje se mogu pouzdati.....podmetali bi im razne afere sa ciljem da im obore rejting...mislim da je Nestoru laknulo što nije opet u poziciji da bude tas na vagi....
upravo topa dobro, poštujući tvoje pravo na mišljenje i stav, ja ti se neću protiviti, dok ne čujem tvoje shvatanje te "prodate" priče.
O kojoj priči govoriš? Pitam iz radoznalosti,.. bio mi je simpa.
Iskreno meni mnogi izazivaju puno goru reakciju . od vrha pa na dole. A, jeste takav tip, kojeg simpatišeš ili ne,.. nema između.