Nestorović doneo konačnu odluku: "Mi snaga naroda"

Da li će ova politička opcija preći cenzus na narednim izborima?


  • Ukupno glasova
    23
Опаа !!!

Сви гласачи из опозиције да гласају за Нестора 2.јуна.

Да видимо шта ће се догодити. ..
Najavio Nestor da ako Mi bude u prilici da oformi gradsku vlast da će otkazati Expo 2027 u Beogradu...kaže iako su taj projekat naprednjaci prebacili na republiku ne može republika da spreči Beograd da javi organizaciji zaduženoj za Expo da Beograd otkazuje i ne može da bude domaćin...
 
Najavio Nestor da ako Mi bude u prilici da oformi gradsku vlast da će otkazati Expo 2027 u Beogradu...kaže iako su taj projekat naprednjaci prebacili na republiku ne može republika da spreči Beograd da javi organizaciji zaduženoj za Expo da Beograd otkazuje i ne može da bude domaćin...

То сам и мислио, против експоа!!!

Сви за Нестора
 
У неким Приликама се види Капацитет,Снага,та урођена Харизматичност која не би требало да буде непримећена.
Постоји један медијски Радник,једног,по Режим,веома омраженог Новинара(ке) који је у више Наврата овог актелног Велеиздајника који тренутно ведри и облачи,који себе зове Председником Републике Србије доводио до апсолутног Лудила где је у толико Наврата дословно пенио само кад је примети.
А Нестор,Нестор експресно обрисао патос са Жаклином,нашом Драгом :lol:

 
Агенција Танјуг објавила је вест да Павић напушта Несторовића због тога што наводно поседује хрватски пасош
Павић и Несторовић реагују на Танјугову вест о разлазу (ФОТО)
© Antonio Ahel/ATAImages

Посланик Александар Павић негирао је да напушта покрет "Ми – Снага народа проф. др Бранимир Несторовић", као и да је у било каквом сукобу са носиоцем споменуте листе.
Агенција Танјуг објавила је вест да Павић напушта Несторовића због тога што наводно поседује хрватски пасош. Танјугову вест објавили су сајт Нова, портал Радио-телевизије Војводина, сајт НИН-а, Телеграф, Инсајдер.
"То је лажни твитер налог, немам везе са тим. Ниједан део објаве није истинит. Док ову изјаву дајем седим поред Несторовића", каже Павић за РТ Балкан.
6617c10523a04f3d7d003ac5.jpg

Printskrin
Како додаје, очигледно је да се против њихове групе води специјални рат и да у томе учествује Танјуг.
6617c08facf31965080c2685.jpg

Павић и Несторовић се сликали да покажу како нема речи о било каквом сукобу "Седимо код нотара и потписујемо споразум о групи грађана која излази на београдске изборе"РТ Балкан
"Танјуг ме није ни позвао да пита да ли је информација тачна или не. Дакле Танјуг учествује у специјалном рату против 'Ми – Снага народа", каже Павић.
На питање ко би могао да стоји иза свега, Павић каже да одговор лежи у томе што та група данас није хтела да учествује у састанку који је данас одржан у Скупштини Србије о изборним условима.
"Зато што нећемо ни са једнима ни са другима, сметамо и власти и опозицији које постројавају исти западни амбасадори", закључује Павић.


https://rt.rs/srbija-i-balkan/84922-pavic-nestorovic-razlaz-foto/
 

Back
Top