A.C. Milan

Nesto je mnogo lomljiv, previse se povredjuje za igraca koji pretenduje na tu nagradu, tako da ce jako tesko ponovo osvojiti fifino priznanje ... Steta, takvi igraci su retki, i sa pravom treba da budu zasticeni kod sudija ...

Sto se tice Sevcenka,ne vredi covece! Verujem i ja da bi on,kada bi igrao,vrlo brzo postao bar 80% onoga sto jeste...Ali fora je u tome sto takvog igraca ja iskreno,ne bih nikad vise voleo da vidim u Milanu! Znaaaaam,vec sam o toem pricao 100 puta,ali on je imao sve u Milanu..I onda mu je dupe zinulo za malo vise para..I neka mu ova situacija sada.

MILAN=KRIMINAL

Taj klub da mu nije vlasnik premijer Italije i da sudije na prakticno svakoj utakmici ne dosude po bar jedan penal, da se utakmica neproduzava sve dok Milan neda go nebi bio drugi vec 15.

FORZA LAZIO FORZA INTER

AC Milan-Palermo 3-0,dva gola Rickyja Kake....

AC Penal iz Milana :-), vas sa namestanjem treba poslati u 4 Ligu Italije.

FORZA SS Lazio - FC Inter FORZA

Slusaj ti njega,a Inter i Lazio kao ne namestaju utakmice,Inter poslednje 2 titule sto je osvoji uopste nisu zasluzene,a drzi ih onaj naftni mafijas Morati,a i Lazio drzi onaj mafijas Lotito....
FORZA MILAN...:super:

Meni je muka od dece koja dodju da se prave pametna ovde....

Da,da,i Inter i Lacio i svi ostali su posteni...Hoce to tako...

Inace,Pipo opet dade gol....Kome treba Sheva,jos,tri za gros,tri za gros.. :D :D

alo care jesi ti procitao postove pre mog
jedan kaze da milan namesta drugi kaze da lacio namesta jedan kaze juventus namesta
pa sam se ja zato zapitao koliko skudeta treba da postoji

Back