A.C. Milan

Kao sto sam rekao sredinom sezone,samo da Pipo zaboravi koliko godina ima,da nam je ziv i zdrav,i eto nama njega u ovoj formi jos 3,4 godine... ;) Naravno,ako ga neko ne podseti da je zapravo mator ;)

Meni je jos neverovatnija njegova zelja za fudbalom i golovima ... Ibra da trenutno ima 10% Inzagijeve volje, bio bi bar duplo bolji igrac ...

Inzagiju se j.ebe dal igra protiv Riminija u prijateljskoj ili finale LS, on sa jednako zara ulazi u obe tekme i svakom se goli jednako raduje ...

Stavicu na ovu temu, posto mu je Milan poslednji klub u Evropi ...

Jos jedan u nizu dokaza da je Ronaldo neponovljivi genije, jer covek donese titulu Korintijansu (i to kakvim golovima!) posle nebrojeno povreda i operacija, i sa onolikom kilazom i operisanim kolenima pravo je cudo sto je Ronaldo u stanju i da hoda, a ne da daje ovakve golove ...

Inace na 9 tekmi u ligi, postigao je 8 golova ove sezone!!!!

Kao sto sam i ranije govorio,Ronaldo je bez sumnje,najbolji igrac u periodu od recimo 1995-2005... Mislim da nije bilo boljih igraca od njega,sa sve povredama!

Steta je sto se i on prilicno opustio poslednjih par sezona,pa je cak u Milanu malo i igrao,steta,steta...A ja verujem da ce on igrati za reprezentaciju na sledecem SP i to kao starter! Zivi bili pa videli...I tu ce se povuci. Kao najbolji strelac svih svetskih prvenstava,kao igrac koji je odigrao najvise utakmica tu....I mozda sa 3 titulom iz cak 4 finala (racunam,ako budu stigli dotle).

A za Pipa & Ibru.. To je teska istina. Ibra samo da ima volje,iiiiiiiiiih,gde bi mu kraj bio...Ali valjda je zato Pipo to sto jeste.Nebitno da li je u pitanju Katanija ili Liverpul,uvek na ivici ofsajda,uvek tu da prigovori sudji,padne i kuka,ali i da daje golove bez ikakvih problema.Stvarno,coveku svaka cast.

Zidan je bio bolji, pre svega jer je Ronaldo praktično propao nakon prelaska u Real. Imao je on i dalje dosta dobrih partija, ali daleko je to od njegovih dana u Barsi. Mada ni u Interu nije bio toliko dobar koliko je mogao biti.

Verovatno bih se mogao setiti još pokojeg igrača. Razmislio bih i o Rivaldu, ali je njemu forma uvek varirala od utakmice do utakmice, od sezone, do sezone.

Inače, pošto je ovo tema o Milanu, ja već nekoliko godina za najboljeg fudbalera Milana ne smatram ni Kaku, ni Ševčenka, ni Pirla, ni Inzagija, već Klarensa Sedorfa. Zaista sjajan igrač.

Nije Ronaldo propao, nego jednostavno nije bio superioran i za svetlosnu godinu iznad ostalih, kao u Barsi i Interu ... Za 3 sezone u Realu dao preko 60 golova u Primeri, prakticno sam doneo svetsko prvenstvo i to sve nakon kidanja ligamenata ...

Po meni bolji od Zidana, a i sam Zidan je nekoliko puta rekao kako je Ronaldo bolji igrac od njega ...

Slazem se, Ronaldo pa Zidan. Bar sto se tice igraca cije sam karijere zakacio. Vec sam rekao da je po meni Ronaldo najbolji igrac svih vremena, mozda bi bio i zvanicno da ga nisu povrede omele...mada covek i dan danas kida. Osvoji domace prvenstvo :)
Inače, pošto je ovo tema o Milanu, ja već nekoliko godina za najboljeg fudbalera Milana ne smatram ni Kaku, ni Ševčenka, ni Pirla, ni Inzagija, već Klarensa Sedorfa. Zaista sjajan igrač.
:worth:
Klarens je doktor, moj omiljen igrac. Kakav sut, kakav pas...fenomenalno.

Propao je u smislu da je od čoveka kome je broj golova zavisio isključivo od želje da uzme loptu i jednostavno reši utakmicu, došao do tipičnog centarfora koji ume tu i tamo da napravi neki lep dribling, ako baš mora, ali se uglavnom oslanja na dobra dodavanja Zidana, Figa, Bekama, Karlosa, Kafua, ili Rivalda.

A i prosek golova mu je opao.

1993–1994 Cruzeiro 14 (12)
1994–1996 PSV 45 (42)
1996–1997 FC Barcelona 37 (34)
1997–2002 Internazionale 68 (49)
2002–2007 Real Madrid 127 (83)

U Kruzeiru, PSV-u, i Barsi je imao gotovo gol po utakmici. U Interu i Realu je taj prosek opao na nekih 0,66.

Boga mi...Dok je cika Sedorf bio u Top formi,kakav Kaka....Ljudi,ja sam imao priliku da pricam sa Pirlom i da se slikam sa Kakom & ostalim igracima Milana kad su gostovali ovde Zvezdi...Ljudi,Sedorf izgleda kao bokser!Ubedljivo najjaci lik uzivo,strasno koliko je jak!!!!

Recimo i Kaka je cvrst,ali kad vidite Sedorfa...Pffff...Samo Dida moze sa njiim da se meri!

Ali zato je trebalo videti Inzagija....Ljudi moji,on je uzivo jos smenija prikaza nego na TVu! Stvarno je istina da ima 69 kila,smejurija...Ali covek je car....

Inace,uvek su se napadaci koji znaju da daju gol vise cenili od ostalih igraca. Ja i dalje stojim da je Ronaldo najbolji igrac u periodu 1995-2005,ako se tako uopste moze nesto porediti. Jeste,igrao je tada i Romario,Badjo (kralj),igrao je i Batistuta,Zidan i jos gomila vrhunskih fudbalera,ali Ronaldo je ipak bio veca faca.....Ko je imao priliku da ozbiljno prati fudbal tih godina,razumece me.

E ono jes' i to :) :) :)

Ja sam imao tu srecu da ga gledam,ama bas svaku utakmicu na SP '94....Ih,on i Bebeto,a tada je zamisli,igrao i Kafu...Ko bi rekao da taj covek jos uvek igra,naravno,kod nas u Milanu :) :) :)

Romario je,da je selektor bio kako treba 2002,mogao i te kako u napadu da pomogne Ronaldu. Romario je imao sjajan osecaj za prostor,isto kao i Ronaldo,a znao je da ga uvali odakle je hteo. I bez njega je tada Brazil bio sampion,ali cudo bi bilo da je i on bio tu.

Ja to prvenstvo necu pamtiti ni po Badju ni po Romariu, nego po Kenetu Andersonu i Dalinu i koliko je malo falilo njima da budu prvaci sveta ... Tada sam navijao za njih zbog golmana Ravelija, mada je to prvenstvo obilovalo igracinama i eurogolovima ... Ubedljivo najjaci fudbal je tamo igran otkad ga ja pratim ...

Back