A.C. Milan

NAnaaaaanananananna Liga Sampionaaaaaa.... :)

Salu na stranu,ekipa sada igra solidno..Ali malo je to...Sledece godine Gurkuf + dvojica vrhunska defanzivca + napadac...To su samo tri igraca koje treba kupiti da budemo opet najbolji!

Ti tek treba da naucis lekciju kao ja ... Ali neka, sto te ne ubije to te ojaca ...

Ma ono sam se vise zajebavao nego sto sam mislio ozbiljno. :)
Dok je ove uprave i trenera ne pise nam se dobro. Posle Arsenala se nisu opametili, pa valjda ce sad posle Werdera da urade neki remont tima u sledecem roku. Mada i sa ovim timom se ne zna nikad. Povampire se kad se najmanje nadas. :)

Ma ono sam se vise zajebavao nego sto sam mislio ozbiljno. :)
Dok je ove uprave i trenera ne pise nam se dobro. Posle Arsenala se nisu opametili, pa valjda ce sad posle Werdera da urade neki remont tima u sledecem roku. Mada i sa ovim timom se ne zna nikad. Povampire se kad se najmanje nadas. :)
Ma nisam mislio na Milan uopste, nego raspravljanje sa doticnim Mancesterovim fanom ...

Ha,ha walken ti nekome nesto kazes a ubi se od muke da se raspravis sa garijem :lol:
Gari je samo bio katalizator, ja bih o onom cirkusu u kalcu pisao i da nije Garija, on mi je samo bio dodatna motivacija ...

A i sa Garijem si i mogao ponekad da imas normalnu raspravu, dok u ovom slucaju uzalud pricati bilo sta, ne dopire ... Kao u Ranama kad Miki Manojlovic pljuje na Seku Sabljic, ali to uopste ne dopire do nje i vraca se njemu, dok ona i dalje igra svoju igru ...

Inace svaka cast za avatar !!!
Pa red je bio da stavim Milana, posto sam vec imao Dalija i Morikonea, a za mene je on jednako genijalan kao i oni :D ...

A ja mislio ovo, posto se secam da si pricao da Juve ide u pohod na LS ili tako nesto.
Pricao sam za skudeto mozda, ali svi znamo kako se zavrsilo ... I Milan je imao svoju sansu, sve dok Maikon i Adriano nisu majstorski cepelin odradili :D ...

Sto se fana tice, ne zalazim mnogo na njihovu temu pa ga ne znam, ali opste je poznato da Mancester ima MNOGO nalozenih navijaca. :D
Pa dobro, rekao sam da tek treba da naucis ... Bolje da ne zalazis na njihovu temu, jer ces sigurno odustati od dalje rasprave (pogledaj na Celsijevoj temi post 8888 npr.), a onda neces nauciti vaznu lekciju ... Mislim da je u tvom interesu da ne odustajes, jer steci ces dragoceno iskustvo, posto svakog casa mozes da ocekujes najezdu takvih fanova ... Kako na forumu, tako i na ulici i po kafanama ...

Paolo Maldini se povlači 31. maja

Odbrambeni igrač Milana Paolo Maldini povući će se iz fudbala 31. maja ove godine, rekao je on za italijanski dnevnik "La Stampa":

"Moja odlluka je konačna. Neću da nastavim karijeru, jer protiv prirode ne mogu da se borim. Mada sam još mogao da igram, smatram da se u jednom trenutku treba oprostiti", kaže 40-godišnji Maldini, koji za 'roso-nere' igra od 1985. godine.

Celokupnu klupsku karijeru Maldini je proveo u Milanu i kaže da se ne kaje zbog toga.

"Ne žalim što se nisam oprobao negde drugde. Da sam menjao sredinu, samo bih izgubio".

Jedina Maldinijeva želja pred penziju jeste da još jednom zaigra za nacionalni tim Italije.

"U reprezentaciji Italije poslednji put sam igrao 2002. godine, a bio bih veoma ponosan da još jednom branim boje nacionalnog tima", rekao je Maldini.

Postojale su spekulacije da bi selektor Lipi mogao da pozove Maldinija za prijateljski meč sa Brazilom u februarau, ali to se nije dogodilo. Sada postoji inicijativa da se Maldiniju organizuje oproštajni meč, a on je rekao da bi voleo da se to dogodi.

Steta sto se nije povukao posle Istambulskog finala, to bi bio bas onako pravi pecat njegove karijere. Mada, sta fali i ovako? Svi ga znaju kao jednog od najboljih i najtrofejnijih defanzivaca i igraca uopste, nikada nije imao skandala, pravi je primer vernosti klubu...

p.s. Cujem da se prica o nekoj oprostajnoj utakmici...smesno...ovakva velicina bi trebala da se oprasta bar godinu dana ;)

Eeeeeee dragi moj Pipo... A kada sam na pocetkus ezone govorio da treba da sklone Pata,ili bar da mu dodaju Pipa u napadu neki su se cudili. Evoooooooo zasto Pipo treba da igra!!! Covek je car i dace Bog ovako jos godinu dve da igra! Ovakav napadac se jednom radja....

Back