Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jel milan jos uvek postoji!!!!!!!!!!!!!!
ja sam mislio da ste se raspali
![]()
Ti tek treba da naucis lekciju kao ja ... Ali neka, sto te ne ubije to te ojaca ...Normalno, i eto nas u LS sledece sezone da malo zagorcamo zivot engleskim ljigavcima.
Ti tek treba da naucis lekciju kao ja ... Ali neka, sto te ne ubije to te ojaca ...

Ma nisam mislio na Milan uopste, nego raspravljanje sa doticnim Mancesterovim fanom ...Ma ono sam se vise zajebavao nego sto sam mislio ozbiljno.
Dok je ove uprave i trenera ne pise nam se dobro. Posle Arsenala se nisu opametili, pa valjda ce sad posle Werdera da urade neki remont tima u sledecem roku. Mada i sa ovim timom se ne zna nikad. Povampire se kad se najmanje nadas.![]()

Ma nisam mislio na Milan uopste, nego raspravljanje sa doticnim Mancesterovim fanom ...
Gari je samo bio katalizator, ja bih o onom cirkusu u kalcu pisao i da nije Garija, on mi je samo bio dodatna motivacija ...Ha,ha walken ti nekome nesto kazes a ubi se od muke da se raspravis sa garijem![]()
Pa red je bio da stavim Milana, posto sam vec imao Dalija i Morikonea, a za mene je on jednako genijalan kao i oniInace svaka cast za avatar !!!
Pricao sam za skudeto mozda, ali svi znamo kako se zavrsilo ... I Milan je imao svoju sansu, sve dok Maikon i Adriano nisu majstorski cepelin odradiliA ja mislio ovo, posto se secam da si pricao da Juve ide u pohod na LS ili tako nesto.
Pa dobro, rekao sam da tek treba da naucis ... Bolje da ne zalazis na njihovu temu, jer ces sigurno odustati od dalje rasprave (pogledaj na Celsijevoj temi post 8888 npr.), a onda neces nauciti vaznu lekciju ... Mislim da je u tvom interesu da ne odustajes, jer steci ces dragoceno iskustvo, posto svakog casa mozes da ocekujes najezdu takvih fanova ... Kako na forumu, tako i na ulici i po kafanama ...Sto se fana tice, ne zalazim mnogo na njihovu temu pa ga ne znam, ali opste je poznato da Mancester ima MNOGO nalozenih navijaca.![]()
Pa red je bio da stavim Milana, posto sam vec imao Dalija i Morikonea, a za mene je on jednako genijalan kao i oni...
het trik sinoc protiv Torina