sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
ma da nas favorizuju sudije
haahah mi deremo nismo kao vi pacovi
nemke
idi igraj klikere sa neshom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Celsi je jaci u odbrani jedino, bekovi odnose prevagu ... Bufon je bolji od Ceha, Kjelini i Teri su podjednaki, Legro je za nijansu slabiji od Alexa/Baneta ... Bekovi su mnogo bolji, za klasu ili dve (da nam je De Celje standardan, ta razlika bi bila manja) ...Celzi je po meni jaci...uvijek neko moze da izroni iz tog mora kvaliteta...Alexa neces ni primjetiti, pazi sta ti kazem, ali hoces Amaurija
A Inter je po meni jaci...samo da sudije budu ok...mada mi je svejedno...

Srlesrle:Molim vas,ubijte,spalite,bacite atomku na ebenog Karla Ancelotija!!!!! Da li je moguce da jedna iole ozbiljna ekipa,na svom terenu,posle dva gola razlike uspe to da prokocka???? Samo ebeni Anceloti!!!!
Mars idiote jedan,AC Milan te vise ne treba ni jedan jedini minut na klupi...Idi sadi masline ili treniraj Celzi,svejedno,ni to neces znati da odradis...

(deluje nemoguce al u njegovom slucaju - tacno) kako bi sacuvao prednost i sjebe se.

Ovaj Anceloti kao da je resio sistematski da sredi Milano pa da mozda i on zaigra malo. Ne znam zasto je on tu jos trener,OK,igrao si tu,uzeo si 2 puta LS-a trebao si bar 4...Ali ne zivi se od uspomena valjda...
kako?covece koliko ovaj anceloti treba da nas ponizi da bi dobio otkaz....gubi 2 - 0 i uvodi favalija i emersona........ ne znam....nista mi nije jasno.....sta se ovo desava....

I Kosanovic bi bio odlicno resenje, a i Adriano mu je blizuNemoj Jesica,nemojmo ipak pretericatiNeka dodje Slavoljub Muslin,on bi stvarno nesto i uradio sa ovakvim timom
![]()
Krivac jeste igrao u Milanu, ali na poziciji napadaca ... Cini mi se da je to bilo 95-te, posto smo vas osvetili vec naredne sezoneInace,sto se se mene tice,Rajkard je totalno dobro resenje! Iako je cini mi se'94-te bio glavni krivac sto Milan nije uzeo titulu prvaka Evrope(igrao za Ajaks),ipak je on covek legenda Milana.Ne verujem toliko u Van Bastena,mada,sve je bolje od Ancelotija u ovom momentu.