A.C. Milan

Celzi je po meni jaci...uvijek neko moze da izroni iz tog mora kvaliteta...Alexa neces ni primjetiti, pazi sta ti kazem, ali hoces Amaurija:D

A Inter je po meni jaci...samo da sudije budu ok...mada mi je svejedno...
Celsi je jaci u odbrani jedino, bekovi odnose prevagu ... Bufon je bolji od Ceha, Kjelini i Teri su podjednaki, Legro je za nijansu slabiji od Alexa/Baneta ... Bekovi su mnogo bolji, za klasu ili dve (da nam je De Celje standardan, ta razlika bi bila manja) ...

U sredini bi dao malu prednsot Juveu ... Sisoko igra ko nenormalan i trenutno je bolji od svih u Celsiju, Markizio i Tiago su odlicni ove sezone (posebno Markizio posto vise igra, a Tiaga ebu povrede) ... Giovinco fantasticno iskoristi sansu kad god je dobije ... Mauro ima velikih problema sa povredom ove sezone, a cini mi se da je sada zdrav, a svaku tekmu je odigrao odlicno ove sezone kad je bio u prilici ... Od Nedveda ne ocekujem puno, ali ume da iznenadi odlicnom partijom ... Tek na svakoj 5-oj tekmi on pokaze da nije zaboravio da igra fudbal ...

U napadu imamo vise kvalitetnih igraca - Trezege se vratio sa dva gola, Amauri slabije daje golove ali odlicno igra, Del Pjero se zaista nece ni primetiti tokom tekme ali odluciti pobednika cim se ukaze sansa za to, Jakvinta je pokazao da na njega moze da se racuna i odlicno je iskoristio svaku sansu ove godine (iako mu je pruzena minimalna sansa) ...

Od celog Celsija, najveca opasnost za Bufona ce biti Anelka i Kalu ... Ako Kjelini bude zdrav i pricuva Anelku, sanse su nam znatno vece ... Mislim da Legro bez problema moze da cuva ovakvog Drogbu, kao i da Sisoko dominira sredinom terena

Molim vas,ubijte,spalite,bacite atomku na ebenog Karla Ancelotija!!!!! Da li je moguce da jedna iole ozbiljna ekipa,na svom terenu,posle dva gola razlike uspe to da prokocka???? Samo ebeni Anceloti!!!!

Mars idiote jedan,AC Milan te vise ne treba ni jedan jedini minut na klupi...Idi sadi masline ili treniraj Celzi,svejedno,ni to neces znati da odradis...

Srlesrle:
Molim vas,ubijte,spalite,bacite atomku na ebenog Karla Ancelotija!!!!! Da li je moguce da jedna iole ozbiljna ekipa,na svom terenu,posle dva gola razlike uspe to da prokocka???? Samo ebeni Anceloti!!!!

Mars idiote jedan,AC Milan te vise ne treba ni jedan jedini minut na klupi...Idi sadi masline ili treniraj Celzi,svejedno,ni to neces znati da odradis...

Ako ga sad ne najure ostace doveka.

:sad2:

Nisam gledao utakmicu al scenario mi je apsolutno poznat. Ide ovako: prvo poluvreme dobro odigramo i steknemo prednost, u drugom nastavimo isto i uvecamo je, onda na scenu stupa majstor koji umesto 2 ofanzivca ubaci 3 defanzivca :eek: (deluje nemoguce al u njegovom slucaju - tacno) kako bi sacuvao prednost i sjebe se.

Zanimljivo je to kako smo na taj nacin izgubili do sada ko zna koliko bodova i titula al on i dalje nastavlja da fura svoju filozofiju :dash:
Dal je covek mentalno zaostao...ja ne znam sta se desava.

Moj komsija je retardiran, kao mali se 100 puta opekao na vrelu ringlu al ipak je na kraju ukapirao da je ne treba dirati...na zalost neki nikad ne ukapiraju :besna:

Upravo tako,i retardiran covek shvati da kad nesto ne ide-ne ide.... I scenario je anravno upravo bio kakv jeste,dakle covek nije normalan...Treba ga oterati sada,kad je sve sveze,da se slucajno ne polakome i da ga ostave.Sa ovim covekom,trece mesto u Kalcu je blagodet,jooooooooooooj ubiti ga....

More mars bre ti sinja kukavice :) :) :)

Ne znas kako je nama velikim naviajcima Milana :( Ovaj Anceloti kao da je resio sistematski da sredi Milano pa da mozda i on zaigra malo. Ne znam zasto je on tu jos trener,OK,igrao si tu,uzeo si 2 puta LS-a trebao si bar 4...Ali ne zivi se od uspomena valjda...

pa kako mars.. ja vas razumem jer sam prosle godine vec pripisao taj trofej Bayernovim vitrinama :lol:

a mislim da Anceloti nece preziveti jos jedno rano ispadanje iz Lige sampiona... a vec u 1/8 mogu vam pasti najveci klubovi. do tad Euro meceve gledajte preko TV-a :D

Iskreno, ponekad mi je zao Milana samo zbog Ancelotija i stvarno nemam pojma kako je on mogao da radi u dva najveca italijanska kluba ... Sad znate kako smo se mi navijaci Juventusa osecali kad nas je vodio Anceloti ... Na srecu, nama je izgubio samo jednu titulu i brzo smo ga se resili ...

Vala u pravu si.....Meni samo nije jasno zasto ga se ranije nisu resili? Ili zasto ga se sada ne rese? Ako cekaju kraj sezone,OK,ozbiljan klub,ali ako ostane i sledece...Onda su stvarno neozbiljni.

Anceloti je fer trener, uporedite njegov bilans i ostale italijanske trenere. Ako ne racunamo Lipija i Kapela, koji je to trener u poslednjih 10-15 godina bio uspesniji od njega? Cak je i Berluskoni izjavio da bi davno otpustio Ancelotija ali rezultati ga drze.

Resenje za Milan je podmladjivanje igrackog kadra, momentalno rashodovanje nepotrebnog skarta u vidu Ronaldinja, Bekama, Borijela, Bonere,Sevcenka kao i momentalno nalazenje resenja za Sedorfa. Maldinija, Inzagija , igraca koji su ocigledno pri kraju karijere.

Elem, rekoh vam na pocetku sezone da nemate sanse za Skudeto ako Karlo ostane trener ... I ove godine vas ocekuje izgleda borba za LS sa Romom, Firencom i sjajnom Djenovom ... Navijam za Krisita i Milita u ovoj borbi :D ...

Ајмоооооооо DORIAAAAAAA гузи росонере
Какав тандем Касано - Пацини

flag.gif
forzasamp.gif
flag.gif

Milanovo rješenje: Van Basten ili Rijkaard?

Milan je u igračkoj eri trojice Nizozemaca (Van Basten, Gullit i Rijkaard) dva puta osvojio naslov nogometnog prvaka Europe, a igrom su naprosto oduševljavali...

U toj momčadi je neizostavni član bio i Carlo Ancelotti, čovjek koji odrađuje sedmu sezonu kao trener Milana. No, današnji umjetnički dojam Milana je daleko, primjerice, od izvedbi tadašnjeg Milana.

Ancelottiju se danas zviždi s tribina San Sira. Klub je daleko od borbe za naslov prvaka Italije, makar su još uvijek na trećem mjestu ljestvice. No, s obzirom na prošlogodišnje peto mjesto morali su igrati ove sezone u Kupu UEFA-e gdje su, pak, ispali u šesnaestini finala od bremenskog Werdera.

Situacija nije blistava, a rješenje će Uprava na kraju sezone pronaći u tome da se zahvale dosadašnjem treneru Ancelottiju. O nasljedniku se već tjednima priča u Milanu, a kako navode talijanski i španjolski mediji (Sport), najozbiljnija zamjena je u ovom momentu Frank Rijkaard, trener bez posla.

Rijkaard je prije tri sezone odveo Barcelonu do naslova prvaka Europe, a nakon rada u katalonskom klubu nije prihvaćao niti jedan od poziva. Isto tako, najveći konkurent bi mu trebao biti druga igračka legenda Milana - Marco van Basten, sadašnji trener Ajaxa i do prošle godine nizozemski izbornik.

Navodno su Milanovi čelnici razgovarali s agentima obojice trenera.

Sto se mene tice - odgovara. Moze i Jeshic da dodje samo da oteraju Karla, ljubimca im.

Nemoj Jesica,nemojmo ipak pretericati ;) Neka dodje Slavoljub Muslin,on bi stvarno nesto i uradio sa ovakvim timom :)

Inace,sto se se mene tice,Rajkard je totalno dobro resenje! Iako je cini mi se'94-te bio glavni krivac sto Milan nije uzeo titulu prvaka Evrope(igrao za Ajaks),ipak je on covek legenda Milana.Ne verujem toliko u Van Bastena,mada,sve je bolje od Ancelotija u ovom momentu.

Nemoj Jesica,nemojmo ipak pretericati ;) Neka dodje Slavoljub Muslin,on bi stvarno nesto i uradio sa ovakvim timom :)
I Kosanovic bi bio odlicno resenje, a i Adriano mu je blizu :D ...

Inace,sto se se mene tice,Rajkard je totalno dobro resenje! Iako je cini mi se'94-te bio glavni krivac sto Milan nije uzeo titulu prvaka Evrope(igrao za Ajaks),ipak je on covek legenda Milana.Ne verujem toliko u Van Bastena,mada,sve je bolje od Ancelotija u ovom momentu.
Krivac jeste igrao u Milanu, ali na poziciji napadaca ... Cini mi se da je to bilo 95-te, posto smo vas osvetili vec naredne sezone :D ...

Cini mi se da bi Rajkard imao kese da se resi svojih vrsnjaka, za razliku od Ancelotija ...

Back