sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
Igor Akenfejev igra u CSKA Moskvi.
Abramovic je jedan od finansijera tog kluba.
Dovoljno.
Abramovic je jedan od finansijera tog kluba.
Dovoljno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
David Villa jeste svetska klasa voleo ga neko il ne voleo ... Kad se samo setim kako je igrao u Saragosi i na pocetku u Valensiji (mada je i sada jedina svetla tacka tamo) ... Veoma inteligentan igrac, sa fenomenalnim sutom i veoma brz, sa odlicnom tehnikom ... Jedina mana mu je skok i duel igra, ali on to nadomescuje drugim kvalitetima ...David Vilja po meni nije igrac TOP klase kakav nama treba. Nikad ga nisam gotivio, za njega je vidim zagrizao Celzi i treba ga pustiti neka ode a mi bi se trebali fokusirati na Drogbu. Drogba moze igrati u postavci sa samo jednim isturenim napadacem, sa dva ili cak sa tri gde bi on naravno igrao centralnog spica sto moze retko koji napadac danasnjice ( Eto, Toni, Nistelroy...).
A kad vec pominjete rasprodaju u Valensiji...zar nije bolje dovesti jedno lepo krilce tipa Hoakin, to je igrac kojeg sam ja uvek gotivio. Prilicno je atraktivan ali i koristan, ima dobar centarsut i nezadrziv je u sesnastercu kada krene 1 na 1 a to je ono sto nam nedostaje.
Golman se u ovom trenutku cini najpotrebnijim. Ne svidja mi se opcija dovodjenja Ceha, suvise je skup a pitanje je da li ce se vratiti u onu svoju formu od pre 2 godine. Ja da se pitam probao bih sa Akinfejevom! Covek je lud... Druga opcija bi bio Kameni, a treca ovaj mali Smajhel junior, cini se da ima potencijal![]()
U Milanu se pozdravili s Cafuom i Serginhom
AC Milan je pomladio momčad. Nakon dugogodišnjih karijera u Milanellu od kluba su se oprostili brazilski nogometaši Cafu i Serginho...
Cafu, 38-godišnjak, je u klubu proveo pet, a godinu dana mlađi Serginho čak devet sezona. Od navijača Milana brazilski su se nekad brzonogi i prodorni bekovi oprostili preko Milanove televizijske postaje.
- Prije pet sam godina odlučio doći ovamo jer sam znao da biram mjesto na kojem ću moći pokazati sve što sam o nogometu dotad naučio. Proživio sam ovdje pet prekrasnih godina osvojivši sve što se osvojiti moglo. Došao je tužan trenutak rastanka, no znao sam ionako da će doći vrijeme povratku kući, u Brazil – izjavio je legendarni brazilski reprezentativac Marcos Evangelista Cafu, dok je Serginho dodao:
- Proveo sam ovdje devet spektakularnih godina. Želim se zahvaliti suigračima, navijačima i sjajnim ljudima u klubu koji su me svo vrijeme jako lijepo tretirali. Zbog toga sam ovdje uspio pronaći mir sličan onome kakav sam imao doma, u Brazilu.
David Villa jeste svetska klasa voleo ga neko il ne voleo ... Kad se samo setim kako je igrao u Saragosi i na pocetku u Valensiji (mada je i sada jedina svetla tacka tamo) ... Veoma inteligentan igrac, sa fenomenalnim sutom i veoma brz, sa odlicnom tehnikom ... Jedina mana mu je skok i duel igra, ali on to nadomescuje drugim kvalitetima ...
Ja licno bih voleo da dodje Drogba zato sto navijam za Juventus ... Drogba je pruzio svoj maximum u fudbalu, i forma mu vise ne moze na gore ... Kad se doda i promena sredine, kao i sasvim suprotan stil fudbala, predvidjam mu isto sto sam predvideo Sevcenku kad je odlazio u Celsi ...
Ni Joaquin nije vise odlican igrac tj. nije u formi ... Pre 4-5 godina on je bio ubedljivo najbolje desno krilo, ali tada niko nije uspeo da ga kupi ... Sada ne pruza ni 10% onoga iz Betisa ... Mada za njega u neku ruku ima i popravni, nije uopste mator, ima oko 26 godina ... Meni inace jedan od 5 omiljenih igraca od kad pratim fudbal ...
Golman jeste najpotrebniji MIlanu, ali danas u fudbalu nema ni izbliza dobrih golmana kao ranije, tako da ce biti tesko naci pravo i dugorocno resenje kao sto imaju Real, Celsi i Juve ... Akinfejeva sam gledao 10-ak puta i nije nista specijalno branio, cak je i kiksnuo nekoliko puta ... Kamenog nisam toliko gledao, a kad sam ga gledao bio je odlican - ne svetska klasa ali odlican ... Smajhel se vise vuce na ocevo ime, nego na neki specijalan kvalitet ...
Sebastijan Frej je imao nevidjen potencijal i talenat, i da je bio u pravom klubu danas bi bio medju najboljim na svetu (iako je i sad u Firenzi odlican) ... Kad mu se lomila karijera, njega su iz Intera slali na pozajmice i syebali ga ...
Ibrahimovic je strasno pao u formi, uvek je vise igrao za sebe nego za tim, mada je odlican igrac ... U top klasu mozes staviti i Runija, Vilju, Teveza, Adebajora, Trezegea, Toresa, Nistelroja, Benzemu itd ... Ja nikog od tih igraca (osim Trezega) ne volim kao ni ti Vilju, ali ne mogu reci da nisu nisu top klasa ...Ne osporavam ja Vilji kvalitet ali jednostavno po mom misljenju on ne spada medju igrace koji po meni cine top klasu tipa Toni, Drogba, Eto, Ibrahimovic...
Sto se tice Drogbe...i ja bih voleo da on dodje jer sam, kao sto sam vec negde pomenuo, siguran da je u stanju odigrati jos barem 3 sezone na vrhunskom nivou. O njegovom kvalitetu ne treba trositi reci, a sad da li je pruzio svoj maximum je diskutabilno pitanje... Mozda bi mu jednostavno vise odgovarao Milanov sistem, mozda i ne bi...ko zna ! Videcemo, daj Boze
Za Hoakina delimo misljenje, uzivanje je bilo gledati ga u Betisu mada i sada neretko zablista nekim solo - prodorom u Valensiji...pogotovu prosle sezone.
Eh dodjosmo do golmana...u pravu si da cemo tesko naci nekoga tipa Ceh, Kasiljas, Bufon jer na trzistu trenutno takvi i ne postoje ali ko je bio Kasiljas dok nije zablistao u Realu? Obican izdanak Realove skole...ko je bio Buffon, Ceh...sve su to skauti pronasli i pruzili im pravu priliku, ne vidim ni jedan razlog zasto Milan ne bi pronasao nekog klinca koji bi kroz sezonu, dve postao KRALJ na golu.
Ibrahimovic je strasno pao u formi, uvek je vise igrao za sebe nego za tim, mada je odlican igrac ... U top klasu mozes staviti i Runija, Vilju, Teveza, Adebajora, Trezegea, Toresa, Nistelroja, Benzemu itd ... Ja nikog od tih igraca (osim Trezega) ne volim kao ni ti Vilju, ali ne mogu reci da nisu nisu top klasa ...
Golmani .... Ono sto ocu da kazem jeste da danas klubovi zbog slabog trzista ne mogu da rizikuju kao ranije ... Real nije reskirao u slucaju Kasiljasa, on je ceo zivot kod njih i dobro su znali njegov potencijal i kvalitete i sa 19 godina su ga stavili na gol sa namerom da ga tu ostave 15 godina ... Ceh je bio fenomenalan u Renu i nije potrebno unajmljivati skaute kad je to video ceo svet, pitanje je bilo ko je spreman da plati toliko ... Ni Buffon nije doveden zaslugom skauta ... Buffon je i pre Juventusa bio najbolji golman lige 2x, a 2x je bio drugoplasiran u izboru ... Bio je takodje standardan na golu reprezentacije a u ligi je redovno primao najmanje golova ... Pa ne bi sigurno Juve na predlog skauta izdvojio 50 miliona evra za njega ... On je vec tada bio najbolji golman na svetu (kao i sada) a ogroman p;us su mu bile godine ...
Moze Milan da sad pronadje talenta, ali ne znam da li bi ga trpeli 2-3 sezone da stasa ... Jedino ako nemaju nevidjenog talenta u skoli ... Oni treba da pljunu 50 miliona za Kasiljasa ili Ceha i rese problem ... Ili da nadju proverenog golmana i probaju da rizikuju sa njim - tipa Toldo - kao sto je Mancester sa Van Der Sarom ....
Ambrosini,Broki,Kaladze,Maldini,Gilardino,Serzinjo
a nek ih maknu vise
![]()
ajde adio.
vi ste zavrsili svoje.
El Caballero:Pa chovek se raduje shto ce neke drtine sigurno biti najurene!
Ma sledece godine u ovo vreme Paolo ce poslednji put u karijeri da podigne pehar.
prije da ce podici bocu sa kiseonikom
chemu taj smajli u ovako tuznom trenutku ???![]()
Ipak nista o LS ... Mada, Firenza je vise zasluzila ... Ako ovo nije razlog da Anceloti ode (5 mesto u ne bas jakom kalcu sa onakvim timom???) onda ce ostati doveka ...
Carlo Ancelotti will remain on the Milan bench whether they finish fourth or not, assures general manager Adriano Galliani.
“Whether we enter the Champions League or the UEFA Cup, Ancelotti will be our Coach next season,” announced Galliani.