A.C. Milan

Barcelona sprema senzacionalnu ponudu za Kaku

Predsjednik nogometaša Barcelone Joan Laporta odlučan je u namjeri da sljedeće sezone stvori jaku momčad koja će jurišati na trofeje...

Španjolski sportski dnevnik Sport piše da je Laporta spreman Milanu za njihovog najboljeg igrača Kaku ponuditi Ronaldinha, Gianlucu Zambrottu i Deca plus 15 milijuna eura. Druga opcija uključuje Ronaldinha i Zambrottu plus 20 milijuna eura.

Ipak čak i ako se “rossonerri” ne kvalificiraju u Ligu prvaka sljedeće sezone teško je za očekivati da će se ovaj transfer realizirati, budući da je već u nekoliko navrata vodstvo Milana odbijalo visoke ponude za njihovog najboljeg igrača.
:eek:
Zanimljivo...mada kada se uzme u obzir da Milan ima odlican vezni red Deko im nije potreban, ovakav Ronaldinjo takodje ne bi bio od koristi, Zambrota jeste potreban samo zato sto smo deficitarni na poziciji beka ali sam ubedjen da cemo naci bolje resenje na toj poziciji. I sta su jos ponudili...a da 15.000.000 eura, pa sta reci, Milanu pare nisu potrebne tako da ocekujem jedan veliki REJECT !

Johnny , da ima odli;ni vezni red ne bi igrali jedan vrlo,vrlo,vrlo dosadan fudbal...koje ove godine,NIJE pokayao rezultate.
:dash: Joj Saro...pazi:

Andrea Pirlo: Godinama jedan od najboljih veznih igraca Evrope. Ne zna se da li je korisniji u ofanzivi ili u defanzivi, uvek daje 100% svojih migucnosti. Bori se za svaku loptu, ima fantastican pregled igre i besprekoran pas. Slobodnjaci su mu i najjaca strana, posle Zuninja najbolji izvodjac slobodnjaka danasnjice. Nezamenjiv je igrac u reprezentaciji o cemu govore i ova priznanja "FIFA World Cup Bronze Ball Award: 2006, 2006 FIFA World Cup Final Man of the Match".

Gattuso: Sta reci o coveku koji ostavlja srce na terenu bilo da igrao protiv Intera, Juvea ili recimo Redjine i Askolija. Najborbeniji igrac danasnjice, on je u fazonu lopta moze proci ali igrac ne. Postao je jedan od simbola Milana, spekulise se da ce napustiti svoj drugi dom...naravno od toga nema nista. Inace, on je mnogo korisnije nego sto se na prvi pogled cini. Veoma je uticajan na terenu i u svlacionici...pozitivan ludak u svakom pogledu. Kao i Pirlo, Gattuso je takodje nezamenjiv u reprezentaciji.

Seedorf: Moj omiljeni vezni igrac. Snazan, borben, spretan, atraktivan... svojevremeno je imao jedan od najjacih suteva i postizao je pregrst golova sa 30 i vise metara. Ima fudbal u malom prstu, pregled igre i pasovi su mu uz sut najjaca strana a to su i glavne karakteristike koje treba posedovati jedan veznjak. Uz njega sam lakse zavoleo Milan i fudbal uopste :) Govorilo se da je cena dolaska Ronaldinja odlazak Clarenca...samo sam se nasmejao. Ja Seedorfa ne bih menjao ni Ronaldinjom iz najboljih dana a ne sad. Prvi je i jedini koji je osvojio LS sa 3 razlicita tima, ukupno 4 trofeja ( 2 sa Milanom i po 1 sa Ajaxom i Realom) sto dovoljno govori o njegovoj karijeri.

KAKA: Da li je potrebno sta pisati o njemu...nadam se da nije, samo cu reci da je najbolji!

p.s. Garantujem da Milan ima takticki najpotkovaniji vezni red koji je u stanju da se nosi sa svima, i ne samo da se nosi nego da ih nadmasi u svakom pogledu. Za lose rezultate ove godine kriv je ceo klub, ne samo vezni red...

p.s.2 Nisam pomenuo Ambrozinija, Brokija, Emersona, Flaminija...sramota me :whistling:

E upravo zbog svega toga sam ja pricao godinama da je Anceloti los trener ... Sa onakvim veznim redom i odbranom drugi trener bi uzeo jos 5 trofeja minimum ... Sramota je da Milan sa takvim igracima u ovom milenijumu uzme samo jedan kalco, i dve LS koje je uzeo na srecu, a ne nekakvom Ancelotijevom vrhunskom taktikom ...

Ne staj mi na muku...jos kad uzmemo u obzir kakve su igracine prolazile kroz Milan za to vreme: Stam, Rivaldo, Sheva, Rui Costa + Maldini, Nesta, Inzagi, Seedorf, Pirlo koju su jos tu...

Anceloti je posle blamaze sa Deportivom,ili barem posle sramne taktike u drugom poluvremenu cuvenog istanbulskog finala trebao dobiti sut kartu. Medjutim on je Berliskonijev miljenik i dokle god je njegova zadnja ovaj ce nas predvoditi...steta za ovakvu ekipu :(

Johnny, GAtuzo je užasno prljav igrač...koji nema ni neki šut ni neku tehniku Ono što ga spašava jeste to da igra srcem i zato ga navijači vole.Tako ,ne bih rekla da je neka SJAJNOĆA :D ...bolji je Flamini.O Ronaldinju da ne pričam (mada igraju na različitim pozicijama).
Pirlo je dobar, ali ponovo...RONALDINJO JE BOLJI.Koliko god ga mrzijela, moram da priznam da vam igrač kao on TREBA.
O Sedorfu ne treba trošiti riječi samo ću reći da je u zadnje vrijeme dosta povrijeđen i da ima popriličan broj godina
Za Kaku se zna...
tako da...obrni okreni, Ronaldinjo ili neki takav ''tehnikalac'' definitivno treba Milanu.

Johnny, GAtuzo je užasno prljav igrač...koji nema ni neki šut ni neku tehniku Ono što ga spašava jeste to da igra srcem i zato ga navijači vole.Tako ,ne bih rekla da je neka SJAJNOĆA :D ...bolji je Flamini.O Ronaldinju da ne pričam (mada igraju na različitim pozicijama).

Pirlo je dobar, ali ponovo...RONALDINJO JE BOLJI.Koliko god ga mrzijela, moram da priznam da vam igrač kao on TREBA.

O Sedorfu ne treba trošiti riječi samo ću reći da je u zadnje vrijeme dosta povrijeđen i da ima popriličan broj godina

Za Kaku se zna...
tako da...obrni okreni, Ronaldinjo ili neki takav ''tehnikalac'' definitivno treba Milanu.

Gatuzov posao nije da suta, niti mu je potrebna tehnika...on je jednostavno najbolji u svom zanatu i tacka. Flamini mu nije ni do kolene...

Porediti Pirla i Ronaldinja je smesno...totalno razlicit profil igraca. Pirlo je zadnji vezni a Ronaldinjo je krilo. Bilo kako bilo Pirlo je SJAJAN.

Pored KAKE, Seedorfa i Pata Ronaldino nam nije potreban to odgovorno tvrdim :D

Pirlo zadnji vezni!?!? Ne bih se bash slozio

On je karijeru poceo kao ofanzivni vesista u Bresi, posle ga je Anceloti prebacio na mesto centralnog veziste gde i sad igra samo sa izrazenim defanzivnim zadacima. Prilikom pocetka svakog napada Pirlo je taj koji se vraca na svoju polovinu po loptu, on je ujedno i mozak ekipe i radilica sto je izuzetno tesko

Znaci nije klasican DMF tipa Makelele, Diara, Viera itd.

Milan pod Ancelotijem igra 4-5-1 i 4-4-2 sa rombom na sredini terena, taj romb izgleda ovako:

..................Pirlo..................
Gattuso....................Seedorf
................Kaka...................

dakle Pirlo igra zadnjeg vezistu koji ima izvesnu slobodu u igri. Moze da krene napred kad god pozeli jer ga zatvara Ivan, a i da ostane pozadi :D

Bas tako! Pirlo je zadnji vezni koji ima mozga da jurca napred i da obavlja sve sto treba pozadi,jaaaaaaaako koristan igrac...A pri tome,izuzetno tehnicki potkovan,tako da Milanu i ne treba bolji igrac na toj poziciji.Mozda bi bilo fino nabaviti jos jedno krilce kao sto je Sedorf,mada je to jako tesko.Za napad AC Milan ne treba da brine,mozda da se dovede pored jednog krila jos jedan vrhunski defanzivac i to je to....I jedan Bufon,naravno :D :D :D

slušajući vas, kao da je AC Milan ove godine osvojio Skudeto, kup Italije, LŠ ...dakle, sve mogueć trofeje...
Ali osvijestite se: Milan loše igra ove sezone, još su neke bodove na sreću osvojili.Nemaju igrači više snage. Srle i Johnny se ponašaju kao da ...sve je kul,samo promijeniti trenera i osvojićemo LŠ!
A nije tako.Treba ogroman refreš ekipi.

Veznom redu uopste ne treba nikakav refresh osim u vidu trenera ... Zasitili su se oni Ancelotija kao i igraci Barce Rajkarda ... Ni Barci ne treba renoviranje tima, sve su to maestralni igrac, nego samo drugi trener da se malo trgnu od ovakvog nacina rada koji ne donosi rezultate ...

Milanu treba golman i napadac podhitno ....

nije se Barselona toliko zasitila Rajkarda, nego je Rajkard krenuo u pogrešno vrijeme da mijenja ekipu.
Za napadača se slažem...Johnny hoće Drogbu, ali sam prilično sigurna da Drogba ide u Inter. U slučaju da Smorinjo pođe u Milan , onda je drugačija situacija...
Drogba mi se popeo na vrh glave tako da nisam objektivna kad pričam o njemu ali Milan treba da podmladi ekipu.

ezista Milana i italijanske reprezentacije Andrea Pirlo kazao je novinarima na Apeninima da želi karijeru da završi na “San Siru”. Od italijanskih novinara zbog svojih lucidnih poteza, fenomenalnih slobodnih udaraca dobio je nadimak “fantazista” i igra Milana prilično je siromašna kada njega nema na terenu.

Pirlo je u Milan stigao 2001.godine iz gradskog rivala Intera. U Interu su smatrali da je na tehničkom planu “oskudan” ali je zato u suprotonom taboru za kratak vremenski period postao nezamjenjivi šraf u mašini Karla Anćelotija. Od svog dolaska u Milan Pirlo je klubu pomogao u osvajanju jednog “skudeta”, dvije Lige šampiona, dva Superkupa Evrope i Svjetskog klupskog prvenstva.

Bez njega igra Milana nije ista: Andrea Pirlo

Ova sezona nije bila uspješna za "fantazistu" Milana. Ipak, nije se mnogo razmišljao oko toga gdje će igrati i sljedeće sezone.

- Želim da ostanem u Milanu do kraja karijere i prije ili poslije da postanem kapiten ekipe. Prilično me nervira to kada kada vidim da je Inter iznad nas na tabeli i moramo to da promijenimo što prije – izjavio je 28-godišnji Pirlo.

ČEH je izjavio na oficijelnom sajtu Čelzija da mu se ne ide. Ionako ima ugovor na dvije godine.
Pominjali su Freja ja kažem ne (Milan)

ezista Milana i italijanske reprezentacije Andrea Pirlo kazao je novinarima na Apeninima da želi karijeru da završi na “San Siru”. Od italijanskih novinara zbog svojih lucidnih poteza, fenomenalnih slobodnih udaraca dobio je nadimak “fantazista” i igra Milana prilično je siromašna kada njega nema na terenu.

Pirlo je u Milan stigao 2001.godine iz gradskog rivala Intera. U Interu su smatrali da je na tehničkom planu “oskudan” ali je zato u suprotonom taboru za kratak vremenski period postao nezamjenjivi šraf u mašini Karla Anćelotija. Od svog dolaska u Milan Pirlo je klubu pomogao u osvajanju jednog “skudeta”, dvije Lige šampiona, dva Superkupa Evrope i Svjetskog klupskog prvenstva.

Bez njega igra Milana nije ista: Andrea Pirlo

Ova sezona nije bila uspješna za "fantazistu" Milana. Ipak, nije se mnogo razmišljao oko toga gdje će igrati i sljedeće sezone.

- Želim da ostanem u Milanu do kraja karijere i prije ili poslije da postanem kapiten ekipe. Prilično me nervira to kada kada vidim da je Inter iznad nas na tabeli i moramo to da promijenimo što prije – izjavio je 28-godišnji Pirlo.

Videh na netu da traze Ceha, a sto se napadaca tice tu treba maksimalno da zagrizu da dovedu Davida Villu posto ce u Valensiji najverovatnije biti rasprodaja.

David Vilja po meni nije igrac TOP klase kakav nama treba. Nikad ga nisam gotivio, za njega je vidim zagrizao Celzi i treba ga pustiti neka ode a mi bi se trebali fokusirati na Drogbu. Drogba moze igrati u postavci sa samo jednim isturenim napadacem, sa dva ili cak sa tri gde bi on naravno igrao centralnog spica sto moze retko koji napadac danasnjice ( Eto, Toni, Nistelroy...).

A kad vec pominjete rasprodaju u Valensiji...zar nije bolje dovesti jedno lepo krilce tipa Hoakin, to je igrac kojeg sam ja uvek gotivio. Prilicno je atraktivan ali i koristan, ima dobar centarsut i nezadrziv je u sesnastercu kada krene 1 na 1 a to je ono sto nam nedostaje.

Golman se u ovom trenutku cini najpotrebnijim. Ne svidja mi se opcija dovodjenja Ceha, suvise je skup a pitanje je da li ce se vratiti u onu svoju formu od pre 2 godine. Ja da se pitam probao bih sa Akinfejevom! Covek je lud... Druga opcija bi bio Kameni, a treca ovaj mali Smajhel junior, cini se da ima potencijal :)

Poslednja izmena:
vi Milanezi BAŠ volite penzosse :D ...evo Drogba je već ušao u 30. godinu.
Akinfejev je odličan, ali ipak...ako se Čelzi njega sjeti ...naš je :mrgreen:
Kameni je odličan ,pogotovu kod penala, ali izgleda ga Mančester merka.
Dobro ti je to za Hoakina.Nikad se ne bih sijetila :)

vi Milanezi BAŠ volite penzosse :D ...evo Drogba je već ušao u 30. godinu.
Akinfejev je odličan, ali ipak...ako se Čelzi njega sjeti ...naš je :mrgreen:
Kameni je odličan ,pogotovu kod penala, ali izgleda ga Mančester merka.
Dobro ti je to za Hoakina.Nikad se ne bih sijetila :)

E bas cete se setiti njega...a i Milan je veci klub od Celzija, uz to ni po finansijama ne zaostaje toliko tako da nam ne bi bili konkurencija prilikom eventualnog transfer - duela oko ovog sjajnog golmana, isto vazi i za bilo kog drugog igraca:)

Back