A.C. Milan

Zola: Milan ima velike šanse proći Tottenham

Nekadašnji veliki talijanski napadač Gianfranco Zola uvjeren je da Milan može nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice i izboriti četvrtfinale nogometne Lige prvaka protiv Tottenhama...

"Rossoneri" su, podsjetimo u prvoj utakmici osmine finala izgubili na svome San Siru s 1-0 i premda je sada prednost na strani Spursa, Zola, koji je najveći dio svoje igračke karijere proveo u Chelseaju, smatra da Milan ima aduta za prolaz dalje.

- Milan ima veliku šansu za plasman u četvrtfinale. Tottenham je sjajna momčad, ali istovremeno i mlada i neiskusna - kazao je 44-godišnji Zola za Gazzettu dello Sport i dao svoj prijedlog treneru vodeće momčadi Serije A Massimilianu Allegriju.

- Igrajte otvoreno jer se oni isto neće braniti, tako da bi moglo biti prostora u njihovoj obrani što treba iskoristiti. Paradoksalno, mislim da će Milanu u taktičkom smislu biti jednostavnije nego u prvoj utakmici na njegovom terenu. Treba se pouzdati u Pata, on može namučiti Engleze svojom brzinom - objasnio je Zola koji je jedini trenerski angažman dosad imao u West Hamu, tako da je prilično dobar poznavatelj engleskog nogometa.

Nogometni magazin

Smesan je ko crtani...svoju strucnost za fudbal je pokazao kada je vodio komse...kako ga nije sramota posle toga da izadje u javnost....nije problem sto se nada...ali izjava njega i Alegrija je isto kao da Roma izjavi da ce isprasi Sahtjor u Donjeck a dobili su cutek na Olimpiko...

Berlusconi: ''Ako Kakà želi da se vrati...''

Ne Adriano Galliani, ne Ariedo Braida, već sam Silvio Berlusconi "otvara vrata" brazilskom asu.
Ricardo Kakà je oduvek bio ljubimac vlasnika Milana, koji nije krio svoj entuzijazam u vezi sa njegovim eventualnim senzacionalnim povratkom na San Siro.

Torinski "Tuttosport" piše da je Prvi Rossonero izjavio:

"Ako bi Kakà želeo da nam se vrati, to bi bila predivna vest za Milan i sve njegove navijače".

:worth:

Ma Merkel neka se istrci sa njima u pocetku a Sedorf neka udje pola sata pred kraj,toliko moze da odigra dobro....mada jeste problem sto je Merkel neiskusan,ali mislim da se ne bi pogubio........ i sa Sedorfom je opasno,pa koliko nam je utakmica us*ao........ jedan od njih dvojice ce igrati,treba imati srece pa ubosti pravog...kome ce biti dan....ali prilicno sam siguran da ce Alegri izabrati Sedorfa..... mada ta opcija da u sredini igraju on,Flamini i Jankulovski mi se nikako ne svidja....ova dvojica nemaju snage da trce ,sto znaci da ce Flamini morati da trci sam na sve strane i velike su sanse da se pogubi usput, pa ni sam Gatuzo u najboljim danima ne bi mogao da trci protvi petorice koliko ce ih biti u sredini totenhema.....bas je Boateng ispao baksuz, dobro bi nam koristio u sredini.....

Gadno je što su nama srednjaci uglavnom nekako viže defanzivni...drugo je sa Pirlom...

Evo, možda i zaigra Boateng, to bi bilo sjajno...

Ja sam pre za Merkela, al' siguran sam da će Sedorf biti taj koji će igrati, ko zna, možda i odigra sjajno...

Sedorf ako igra onda ne mozemo u formaciji 4 4 2, jer on ne moze da igra vise MC, on sad moze samo AMC...to je uostalom i Alegri rekao...tako da u tom slucaju Abate ide na desnog beka umesto Oda....Robinho ,Pato i Ibra u napad, Sedorf iza njih a iza Sedorfa Flamini i Jankulovski ili Merkel..... problem je sto necemo imati izmene u napadu.....a inace Pato ima groznicu,zato i nije igrao protiv Juventusa......

To ne bi bilo loše, Abate napred, jedino je opasno kako bi Oddo čuvao Bejla, taj bi se pogubio totalno...

Abe....dva trofeja imamo...razumes li jel moram po deseti put da vam pisem....da sam na vasem mestu ja nebi dolazio na krsti jedno dva -tri meseca nego bi se nabio u rupu...a vi ovde mrsite kuurac na celu sa Alegrijem....
aahahahha ce ne dobijete sa Sejdorfom,Markelom i Flaminijem....hohhohoho nezna se ko je gori!

Pa yebu nas povrede, ne bi oni igrali da je Pirlo oporavljen, Boateng, 'ajde i Ambrozini...

tele...haahahahaahhahhaha
icepio sam se od smejanje...ja nisam video vece komendije skoro u zivotu...dal ce neki normalan trener ovako da lupi nesto pre ovakav mec...protiv oslabljenog tima nije uspeo tri puta da sutne u okvir gola a vamo ce preti...zapamticu ovu izjavu...miki...podseti me ako zaboravim ;)

Onda vas je sto posto provalio, u prvoj smo loše odigrali, valjda ima neku taktiku, ne bi ovo bzvz odvalio...:D

Тотенхему пуно среће у наставку, мада са оваквом игром неће далеко то је сигурно. Ми можемо да се посветимо скудету коначно, њега можда и освојимо а из ЛШ би и онако испали кад тад, слаби смо.

Raspored do kraja Serije A:

13.03. Milan - Bari
19.03. Palermo - Milan
03.04. Milan - Inter
10.04. Fiorentina - Milan
17.04. Milan - Sampdorija
23.04. Bresa - Milan
01.05. Milan - Bolonja
08.05. Roma - Milan
15.05. Milan - Kaljari
22.05. Udineze - Milan

Sta da se radi, idemo dalje.

FORZA MILAN

Poslednja izmena:
Ja sam veliki navijac Intera,ali sam veceras navijao za Milan.Jer bi prolaz Milana znacio da italijanska liga nije toliko slaba.

Prvoplasirani tim u italijanskom prvenstvu je ispao od petoplasiranog iz engleskog.To znaci da je engleska liga mnogo jaca od italijanske.:think:

Jos kada se na ovo doda da je i Roma ispala,to je zaista znak da je italijanski fudbal u velikoj krizi.:rtfm:

Bice prava katastrofa ako Inter ne prodje u cetvrtfinale,onda Italijani ostaju bez predstavnika u ligi sampiona.

Poslednja izmena:
Milan je bio danas bolji. To treba priznati. Al kad u dve utakmice nedas gol kako da prodjes? Totenhem se malo previse zatvorio, al kad igras na rezultat, to je tako. I da je Arsenal izbacio Barselonu, niko nebi pricao sto nisu sutnuli na gol, nego samo to da je barsa ispala a arsenal prosao. To je liga sampiona. Mislim da je Milan pogresio sto od 46 minuta nije krenuo na sve ili nista. Ovako, oni su u 70 minutu to uradili , a vec tada se video umor kod nekih igraca Milana tako da nije bilo bas efekta.

Zasluzili smo bar produzetak... :sad2:
To bi bilo najpoštenije, da penali odluče ko ide dalje, jer niko nije bio bolji u ovom dvomeču ...

Jebbote, prodaju Kaku za 60 miliona a ne dovedu igrača koji može da poveže sredinu i napad ... Nije Alegri kriv što ima ovako ograničen sastav, pre svega u sredini, teško da on od Gatuza ili Princa može očekivati Kakinu ulogu ...

Ma ljudi,sve se svodi na jedno-gde je Ibra taj tim ispada u Ligi sampiona:mrgreen:

Ali stvarno kad pogledate,svugde gde je igrao-Ajaks,Juventus,Inter,Barsa i sada Milan,svi su ispadali i to mislim svi u osmini finala odma,sem Barse prosle godine koja je ispala u polufinalu,ali dobro to je ipak Barsa:lol:

A on po pravilu se nije video,i nije dao gol na svim tim mecevima...Dobro dao je Arsenalu prosle godine,ali i moja baba bi dala kad imas iza Mesija,Cavija i Iniestu:mrgreen:

I jedni i drugi su imali par sansi,i propustili.Totenhem je odigrao pametno,nije srljao,jer su imali prednost,i na kraju prosli dalje.Treba pohvaliti Totenhem,jer su iskusnom igrom eliminisali Milan,koji ima mnogo vece iskustvo igranja u LS.

Ovo je jedino lose za Inter,jer ce se sad Milan 100 posto okrenuti scuddetu,ali nadam se da cemo ih prestici u zavrsnici:D

Back