A.C. Milan

Mi smo ''matori'', al' malo pa malo uzmemo trofej, a vidim taj ''mladi'' Arsenal.

Polako, trenutno nam je Seria A mnogo važna, da prekinemo dominaciju Intera, a i to jako dugo nismo osvojili, Ligu Šampiona smo uzeli 2007.

Drugo je Serija A a drugo Premijer liga....vamo ima 7 timova na nivou....a u Seriji A jedan..imate srecu sto je Inter loso startovao pod palicom Beniteza...inace bi se znao ko je tatko u Seriju A.

Tad je jo bilo neizvesno da li će igrati Abate, siguran sam da će ga zaustaviti.

Bas si se zalio na Abatea....pricao si da ce Bejl da ga jeebe lose...da Abate veze nema....koe sad zevzecis?!

Još će biti da je Bejl bolji do Ronalda.:mrgreen:

nisam to reko...reko sam da je brzi, i da bolje prolazi...pazi...ako covek kaze da Ziga bolje skace od MEsija nije reko da je bolji...

Nisam rekao da ste amateri, a ni da ne znate da čuvate rezultat, to je Karlito rekao.

ti si ga citiro....rekao si mu alal ti vera...

Ma to su sve mali klubovi za nas...

da be :mrgreen:

Ne brinem se ja, nazad će biti Nesta i Silva koji su sjajni, samo ne treba oni mnogo da kreću napred.

brini ti za Bejla,Lenona,Dousona,Gomesa i Galasa..od njih ce da zavisi utakmica...

Drugo je Serija A a drugo Premijer liga....vamo ima 7 timova na nivou....a u Seriji A jedan..imate srecu sto je Inter loso startovao pod palicom Beniteza...inace bi se znao ko je tatko u Seriju A.

Tačno, iz Serije A su trofejniji klubovi, a i trenutni šampion Evrope.

Ako tako gledaš, i mi smo bili jako loši prošlih sezona, nikakav tim nismo imali.

Bas si se zalio na Abatea....pricao si da ce Bejl da ga jeebe lose...da Abate veze nema....koe sad zevzecis?!

Abate se popravio.

nisam to reko...reko sam da je brzi, i da bolje prolazi...pazi...ako covek kaze da Ziga bolje skace od MEsija nije reko da je bolji...

I ja sam rekao još će da ''ispadne''.:mrgreen:

ti si ga citiro....rekao si mu alal ti vera...

Pa da, lepo čovek želi da Milan prođe, a i ima istine.

brini ti za Bejla,Lenona,Dousona,Gomesa i Galasa..od njih ce da zavisi utakmica...

Nema potrebe, Lenon nije predstavljao nikakvu opasnost dok nije bio ostavljen, i ona smešna intervencija Jepesa, sa Silvom i Nestom kao štoperima će biti drugačije, još Abate desni bek, Zambrota ili Jankulovski levi

Jedino Gomes...

Moguć povratak Kake' u Milan

Kakà, veznjak Real Madrida, mogao bi da se vrati u Milan na leto, a to je donekle potvrdio i njegov otac.
Brazilac se preselio na Santiago Bernabeu pre 18 meseci iz Milana, međutim od tada nije igrao na nivou kao u dresu Rossonera. Uzrok tome jednim delom su i povrede.

Sa Milanom je u periodu od 2003. do 2009. godine tri puta bio prvak Italije i jednom Evrope. Zbog loše forme u madridskom timu dosta se govorilo o odlasku sa Bernebeua.

Manchester City i Chelsea su pokazali želju da dovedu Kaku' u svoje redove, ali kako stvari stoje ukoliko bude napuštao Real najbliži je povratku u Milan.

"Moj sin se vraća u Milan? To morate pitati Gallianija. Ako postoji mogućnost za to, videćemo šta će se dogovoditi", rekao je Bosco Leite, Kakin otac ujedno i menadžer, aludirajućina to kako je njegov sin spreman da se vrati na San Siro.

:worth::worth::worth:

• Podržavam
Reactions: Gax
Kažu da se Mexes već dogovorio sa Milanom i da će doći na kraju sezone kao slobodan igrač, sjajno, bez pare, uzeti takvog igrača, jeste budala, al' ume da igra dobro...

Moguć povratak Kake' u Milan

Kakà, veznjak Real Madrida, mogao bi da se vrati u Milan na leto, a to je donekle potvrdio i njegov otac.
Brazilac se preselio na Santiago Bernabeu pre 18 meseci iz Milana, međutim od tada nije igrao na nivou kao u dresu Rossonera. Uzrok tome jednim delom su i povrede.

Sa Milanom je u periodu od 2003. do 2009. godine tri puta bio prvak Italije i jednom Evrope. Zbog loše forme u madridskom timu dosta se govorilo o odlasku sa Bernebeua.

Manchester City i Chelsea su pokazali želju da dovedu Kaku' u svoje redove, ali kako stvari stoje ukoliko bude napuštao Real najbliži je povratku u Milan.

"Moj sin se vraća u Milan? To morate pitati Gallianija. Ako postoji mogućnost za to, videćemo šta će se dogovoditi", rekao je Bosco Leite, Kakin otac ujedno i menadžer, aludirajućina to kako je njegov sin spreman da se vrati na San Siro.

:worth::worth::worth:

Kaka nije bio sa Milanom tri puta sampion Italije,kako je ovde napisano,vec jedan put,2004:D

Tacno,
Nego izgleda ce milan da proda Tijaga Silvu u Real? Ako to urade, onda stvarno dzabe im sve.

Ne mogu biti toliko glupi !
Real je vec slao ponudu za njega i odbilli su je a i on je rekao da hoce ostati...mada ako ovi iz reala navale, ovi nasi pohlepnici ce ga i prodati......

Siguran sam da ga neće pustiti, svesni su svi koliko znači Milanu, a i želi da ostane.

Ma di cemo glatko da pobedimo...ja sam u prvom delu sezone mislio da ce biti lagano a oni nas oprase.......realno imamo jaci tim...ali njima je sada bas frka...a i oni ove jake utakmice uvek odigraju dobro..... sva gostovanja do kraja ce nam biti jako teska,sigurno cemo gubiti bodove i zato je najbitnije da dobijamo kod kuce...ako posle 32-og kola, odnosno gostovanja fiorentini i dalje budemo prvi(pa makar i za 1 bod) onda mislim da cemo imati jako velike sanse da budemo sampioni,ali to je jos daleko......... liga nam je daleko najznacajnija ove sezone,ali moramo misliti i na utakmicu protiv totenhema,bice stvarno blamaza ako od njih ispadnemo....

gattuso11.jpg

SONO IL CAPITANO!!!

:klap:

Back