Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
A mi baš mislili ti nešto...
Ima revanš...![]()
dobro be....cekamo vas sa zadovoljstvom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mi baš mislili ti nešto...
Ima revanš...![]()
dobro be....cekamo vas sa zadovoljstvom...![]()
Gle ga linijski....ladno gleda i nista....zar tako nesto moze da sudi Ligu Sampiona![]()
dosadna utakmica, ziv sam zaspao, Milan izuzetno los, a Hrvati isciganili gol
bar da je Gatuzo nekog umlatio na kraju
ko igra sutra?
Ako Bejl bude igrao u revanšu, poješće ih. On levo, Lenon desno, a prosek godina igrača Milana 76.
A Milanu organizator Pirlo u veznom, Ibra Pato i Robinjo napred, a i znatno bolje igraju u gostima. Nije gotovo nista, mada ima vece sanse totenhem.
@peti ligament
Nemoj da si ljubomoran sto igraju ljepse od tvog MancestercicaNadam se da cete uspjeti da obezbijedite Ligu sampiona...FArguson, Veb, Daud i ostali igraci rade na tome
![]()
Al' opet su matori k'o Biblija, ima Bejl i Lenon da trče krugove oko njihovih igrača. Ne bi me čudilo da padne goleada. 4 - 3 ili 3 - 2 ili tako neki rezultat.
Uglavnom, to sinoć je ionako bilo samo zagrevanje za večerašnji spektakl. Dva kluba koja igraju najlepši fudbal u Evropi. Mada bih dodao tu Ajaks i Borusiju, kao, onako, lične favorite.![]()
+12
I ja se nadam, za sada smo od nekog kluba koji je 5. cijelih 12 bodova ispred![]()
Jedini koji moze promijeniti smjer ovog dvomeca je Pirlo... Ne bih volio da se Bejl, Defo, Kabul i Hadlston oporave jer onda bi bukvalno samo jedan tim igrao...
Iznova i iznova se pokazuje da je Ibrahimovic prosjek...
Sad jos samo da pogledam kako Eto nema pojma...i tu se prica o njima dvojici zaokruzuje...
Totenhem je previse jak... Siguran sam da cemo uzivati do kraja jer je i Milan borben...
Pokusaj van der Varta u prvom poluvremenu...i igra Lenona... No comment...![]()
![]()
![]()
Fantasticna predstava Totenhema...blagi pad u drugom poluvremenu sto je bilo dovoljno da Milan napravi dvije sanse i to preko Jepesa![]()
Sudije su opet pokvarile vece... Previdjena su 2 crvena kartona za Milanove igrace i cist gol za Valensiju... Sto je mnogo, mnogo je...
@peti ligament
Nemoj da si ljubomoran sto igraju ljepse od tvog MancestercicaNadam se da cete uspjeti da obezbijedite Ligu sampiona...FArguson, Veb, Daud i ostali igraci rade na tome
![]()
Ibra ne cveta na proleće...
Šveđanin očajan u nokaut fazi Lige Šampiona. Brojke govore za sebe, a sinoćnji meč protiv Totenhema samo potvrdio ono što otkriva statistika.
Zvuči poražavajuće, Zlatan Ibrahimović je u nokaut fazi Lige Šampiona postigao 3 gola na 21 utakmici. Sve te pogotke dao je za Barselonu prošle sezone, što priznaćete, i nije baš toliko teško.
Njegov razvojni put, ukazuje da mu jednostavno ne ide u odlučujućim utakmicama u Evropi, iako je od odlaska iz Ajaksa, u leto 2004. igrao za najveće klubove na Starom Kontinentu, odnosno one koji su imali ambicije u Ligi Šampiona.
Sa Juventusom je u dve godine igrao jedno četvrtfinale i jednu osminu finala, bez ikakvog učinka.
Preselio se u Inter, takođe tri sušne godine u Ligi Šampiona, sa Barsom je stigao najdalje, do polufinala, u Milanu ga ne čeka baš svetla budućnost ove sezone u Evropi.
Za razliku od toga, u nacionalnim šampionatima je smrtonosan, neverovatno zvuči podatak da je u većem delu svoju karijere osvajao titule nacionalnog šampiona, on praktično ne zna kako je biti drugi.
"Nismo igrali dobro i biće nam teško u Londonu. Nedostajalo nam je hrabrosti u prvom delu. Posle meča u svlačionici je bila tišina. Ipak, u klubu kažu da će ovaj tim vrhunac dostići za par sezona", rekao je Ibra nakon poraza od Totenhema.
a gatuzo je inace miran covek....daj be kao da ga znas od juce....nikad dzordan nije pravio problem...sigurno mu je to govorio posle onoga kada ga je Gatuzo gurnuo....pa je jos na kraj popizdeo i udario glavom...Jos sinoc sam posumnjao, i ispostavilo se da je tako.
Ne moze iskusan igrac i kapiten kao sto je Gatuzo da popizdi bez razloga, pa jos u tako vaznoj utakmici.
Pa ako mu je stvarno to rekao onda je vala gatuzo trebao da ga ugazi g'o gnjidu.
Kakav bre vrhunac za par sezona...? Za par sezona nekoliko igrača koji su juče počeli će biti u penziji...
Balotelli: 'Ima mesta za mene u Milanu!'
Mladi Italijan veruje da će jednog dana otići na ''San Siro''.
Napadač Manchester City-a, Mario Balotelli, odbacio je navode novinara o izajvama pojedinih igrača Milana i rekao da bi on i Cassano bili idealan tandem.
Nije tajna da Balotelli silno želi da pređe u redove ''Rossonera'' i odgovorio je na komentare da za njega nema mesta u Milanu.
''Ibra je rekao da za mene nema mesta zbog dolaska Cassana? E to nije tačno. Antonio je moj prijatelj i Milan je sa njim mnogo jači'', kaže talentovani špic ''građana'' koji se tek oporavio od povrede.
Milan je sinoć poražen od Tottenhama, a Balotelli veruje da će neki italijanski tim da osvoji Ligu šampiona.
''Ko će da osvoji LŠ? Inter? Ne, čekajte, mislim da će to da bude Milan. Želim da neko iz Italije uzme taj trofej'', zaključio je on.